Aynı Evde Biten Evlilik

Durumunuz çok zor allah yardımcınız olsun demekten başka söz bulamadım size tavsiyem bu arada deliller toplayıp mahkemeye sunabilecek deliller dava açtığınızda nafakanizi arttırabilirsiniz belki sabırlar dilerim size
İki tane tel yakaladım Kardeşi ilk telefonu aldı kırdı gözümün önünde diğer telefonuda geçenlerde yakaladım arabasına gizlice indim baktım paspas altında aldım sakladım.onu çok istedi arkadaşımın telefonu diye vermedim tabiki polisi çağır gelsin alsın vermem dedim hatta o adam aradı düşürmeseydin vermiyorum kardeşim polis gelsin dedim vermedim:)inşallah tez zamanda güzel günlere kavuşuruz

Aynen öyle çocuklarınız hep ön planda olmalı şu an çalışamazsınız bekleyin o vakitte gelecek, herkes sizi yanlışta yönlendirecek, kulaklarınızı onlara kapatın, güçlü olun, siz bir annesiniz bu zor günler elbette geçecek, herkesin imtihanı farklı,
İyi olanlara odaklanın, sağlıklı sınız, çocuklarınız yanınızda,
Pozitif şeylere odaklanın
Aynen öyle ya o yokmuş gibi davranıyorum sanki biz 3 kişilik bir aileyiz.Umrumda değil biliyor musunuz 5 senelik evliliğimde ilk defa bu kadar yok saydım

Yo yo tam yerinde oldu Allah ne verirse hayırlısını versin ben 25 senelik ömrümde hiçbir insandan bu kadar nefret etmedim hiçbir insan beni bu kadar üzmedi.Sadece zamanında soytarıya gereğinden fazla değer vermişim başıma kral yapmışım o zamanlar için çok üzülüyorum şimdi ki gibi ne hali varsa görsün modunda olsaydım bu kadar üzülmezdim sanırım
25 yaş için hayatınızda fazla acı biriktirmişsiniz. Üstelik 2 çocuk sahibi bir anne iken baş etmeniz ve kuyruğu havada tutmanız gerekiyor. Evliliğiniz bitmiş.Hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim.

İki tane tel yakaladım Kardeşi ilk telefonu aldı kırdı gözümün önünde diğer telefonuda geçenlerde yakaladım arabasına gizlice indim baktım paspas altında aldım sakladım.onu çok istedi arkadaşımın telefonu diye vermedim tabiki polisi çağır gelsin alsın vermem dedim hatta o adam aradı düşürmeseydin vermiyorum kardeşim polis gelsin dedim vermedim:)inşallah tez zamanda güzel günlere kavuşuruz
Peki kurcalayabildinizmi işe yarar biseyler varmi

Toplayabildiğiniz kadar delil toplayın aldatma varsa yüklü bir miktar nafaka talep edin derim ben. Bu sürede de sadece issizlik maasınızı biriktirmeyin, kenara atabildipiniz kadar para atın =) lütfen ama lütfen kendinizi ezdirmeyin, sadece görmezden gelin yoksa cekilmez....

Allah’ın sopası yok gökten indirip vursun ama ilahi adalet elbet yerini bulur sen gönlünü ferah tut dua et çok zor canım gerçekten arkanda dayanacağın kimse yoksa kafandakileri hayata dökme düşüncesinde hep erteleniyor bak ne güzel demişsin maceraya gerek yok canım anladığım kadarıyla çocuklar da daha küçük sen biraz daha birikim yap tabi bu sırada kendini de çok salma derim ben her zamankinden daha bakımlı daha dik dur sen kendini ne kadar iyi hissedersen çocuklarınada o kadar verimli bir anne olursun unutma bu tarz kocalar da zaten gün gelir layığını bulur 🤲😔
İnşallah canım benim güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.Aslında herşeyde bir hayır var benim bu yaşadıklarım beni çok güçlü çok sağlam oto b.ka üzülmeyen ağlamayan bir kadın yaptı.Eski pısırık halimden eser yok her geçen gün çok daha güçleniyorum geçen ayla aramda dağlar kadar fark var...Birde asıl o benim yanıma yakışmıyor bence hem kel hem fodul 😂

Umarım her şeyi yoluna koyar ve ardından boşanırsınız. Siz boşandıktan sonra da pislik herif bir lokma ekmeğe muhtaç kalır inşallah.

Boşan tabi ama kendini sağlama al önce.. düzenli birikim yapabileceğin garanti işin olsun biraz birikim yapar sonra ayrılırsın.. çocuk olmasa gidecek yerin olmasa bile git derdim.. tek başına bı şekilde başının çaresine bakardın ama çocukla çok zor.. biran önce de iş bak kendine.. al-lah yardımcın olsun.. özel değilse ailenle meden aran yok.. ailene gitsen bosaniyom diye sahip çıkmazlar mı

Şuan aynı durumdayım.. Kendim bu konuyu açsam bu kadar anlatamazdım... Düşün düşün kafayı yemek üzereyim. Çocuklara bakacak olan olsa işe gircem ama kimse yok güvenebileceğim. Bu şekilde çocuklarımız çok zarar görüyor. Hiç istemezdim bu hayatı yaşasınlar hiçbir anne/baba istemez ama çıkmazdayım kalsam olmuyor gitsem olmuyor Rabbim hayırlı bi kapı açar inşAllah hepimize

Aranızdaki buzları eritme ihtimaliniz yok mu?
Aile terapistine filan gitseniz , boyle ayni evde iki yabancı çok zor bosanmak da su an mantıklı değil gibi.
Yuvanızı kurtarmayı düşünebilirsiniz.

Peki kurcalayabildinizmi işe yarar biseyler varmi
Açamadım gittim şarj aleti aldım şarjını doldurdum 3 kere pin yanlış girdim puk oldu açamadım içini yani.
Her akşam yürüyüşe gidiyordu 2 saat falan çocukları başıma bırakıp anjio olmuştu doktor tavsiyesi dedi bende sağlığına kavuşsun yeterki ben çocuklara ekstradan bakarım dedim.Meğer her akşam giderken arabadan o teli alıp gidiyormuş konuşuyormuş yürüyüş esnasında başka kadınlarla.Bu durum 1-2 ay sürdü.Sonra bi baktım çöpü boşalttı çöp kovasını arabaya koydu koyarken sanki bişeyler alıyormuş gibi oyalandı bende şüphelendim sabah gittim bi baktım arabada tel var şok oldum.çünkü hacca gitmişti demekki hacla falan alakası yok vicdanla alakası var bazen diyorumki şeytanı iyi taşlayamamışsın tih yazık oldu diyorum 😂Ofisi falan var kesin bir yerlerde hala teli var

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
En son geçenlerde parka çıkardım çocukları bunada mesaj attım”küçük acıktı maması yok sen gel büyüğe göz kulak ol parkta eve gitmek istemiyor,bende küçükle eve gideyim”diye...Oda tamm yazmış tam 3 saat sonra geldi e haliyle biz alttan alttan kavga ettik(kendi işi olduğu için giriş çıkış saatlerinde sorun yaşamaz parkta iş yerine çok yakındı nerdesin diye mesaj attığımda sürekli geliyorum diye geri dönüyordu bende o yüzden salak gibi o kadar saat bekledim)Neyse dediki hadi sizi küçükle eve bırakayım arabası lüks arabalardan alındığından beri 1-2 kere anca binmişimdir.Ben tam arabaya binerken demesinmi:şimdi herkes sana bakıyor bu kadın bu arabaya binecek çok şaşırıyorlar hiç yakıştıramıyorlar:::Ben şok oldum bu söze.Tabi binmedim arabasına cafede biraz oturdum sonrada yürüyerek gittim eve oda çocukları gezdirmiş öyle götürmüş eve..Velhasılkelam ben 3 gündür buna demediğim kalmadı..Sonradan görme,kahrolasıca aabanı al başına çal,mal varlığına güveniyorsun ama Allah gün gelir alır...vs.Ve sonuç bugün o görgüsüzce konuştuğu arabasını başka bir arabaya çarpmış far falan kırılmış.Allah daha büyük kazalar göstermesin ama sevinmedim değil..Bu evlilik her açıdan bitti ama bu şekilde durumu iyileştirene kadar(çocuklarım ve benim açımdan)aynı evde yaşamak mantıklı mı yoksa olduğun yerde saymak mı?

Arkadaşım doğru karar vermissin. Evet ayni evde böyle bir insanla yaşamak cok zor ama gidecek bir yeriniz kendinize bakacak kazancınız yoksa sartlari iyileştirene kadar kendi adınıza sabredin ne kadar birikim yapabiliyorsanız yapın. Bu arada da delil toplayın sürekli size karşı sarfettiği aşağılayıcı sözleri kaydedin zira ilerde mahkeme de cok isinize yarar hem nafaka hem tazminat için. Bu şekilde ayrılırsanız ve hayatiniz madfi zorluklarla daha kötü olur psikolojiniz daha da bozulur o nedenle adamı yok saymaya devam edin bu arada yapabilirseniz kendinize hobi edinin kitap okuyun cocuklara bakabilecek birisi olursa kisa sureli aktivitelere katılın cevrenizi genişletin evinizde arkadaş ortamlari olusturup davetler falan verin bunkar aklıma gelenler bu sekilde hem bu adami daha az düşünürsünüz psikolojiniz iyi olur hemmmdee adamin gözünde onsuz da mutlu olabileceğinizi görür ve bu sefer o dusunmeye baslar. Siz uzuleceginize o üzülsün ona üzgün olduğunuzu belli etmeyin hatta söyletmeyin bile onu taktiginizi onemsediginizi dusunmesin zira erkeklerin bi tarafi kalkıyor. Şartlarınız tam anlamıyla maddi anlamda olgunlaşınca da zamanin şartlarına göre bırakırsınız

İnşallah canım benim güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.Aslında herşeyde bir hayır var benim bu yaşadıklarım beni çok güçlü çok sağlam oto b.ka üzülmeyen ağlamayan bir kadın yaptı.Eski pısırık halimden eser yok her geçen gün çok daha güçleniyorum geçen ayla aramda dağlar kadar fark var...Birde asıl o benim yanıma yakışmıyor bence hem kel hem fodul 😂
Çok doğru demişsin bak tabiki güçlü duracaksın 2 tane evladın için allahım onları korusun sana bağışlasın senide onların başından eksik etmedin canım 🤲ahhhh bu azgın tekeler(biraz ağır oldu ama) bi kişi kendilerine güzel bi laf edince kendilerini ne sanıyorlar anlayamadım ergen çocuklar gibi hemen uçuşuveriyolar madem uçkurunu sağlam tutamazsın niye evlenirsin be adam boşan git ne halt yiyorsan ye yani:kızgın:aslında biz kadınlar ağır keldiğimiz için taşıyamıyorlar bence napcaksın kader işte dua et bol bol maddi durumu da iyi anlaşılan tırtıkla ne koparırsan kardır hem aldatıyorsa delil topla işine yarar mahkemede keşke mahkeme falan konuşmasak ama gerçekler bunlar canım ama sen daha da güçlü ol 🥰👏

Açamadım gittim şarj aleti aldım şarjını doldurdum 3 kere pin yanlış girdim puk oldu açamadım içini yani.
Her akşam yürüyüşe gidiyordu 2 saat falan çocukları başıma bırakıp anjio olmuştu doktor tavsiyesi dedi bende sağlığına kavuşsun yeterki ben çocuklara ekstradan bakarım dedim.Meğer her akşam giderken arabadan o teli alıp gidiyormuş konuşuyormuş yürüyüş esnasında başka kadınlarla.Bu durum 1-2 ay sürdü.Sonra bi baktım çöpü boşalttı çöp kovasını arabaya koydu koyarken sanki bişeyler alıyormuş gibi oyalandı bende şüphelendim sabah gittim bi baktım arabada tel var şok oldum.çünkü hacca gitmişti demekki hacla falan alakası yok vicdanla alakası var bazen diyorumki şeytanı iyi taşlayamamışsın tih yazık oldu diyorum 😂Ofisi falan var kesin bir yerlerde hala teli var
Bencede iyi taslayamamis şeytan içine kaçmış onun telefonu acaba sadece konuşmak ıcinmi kullanıyor foto filan varmıdır başka bir hat taksan

Şuan aynı durumdayım.. Kendim bu konuyu açsam bu kadar anlatamazdım... Düşün düşün kafayı yemek üzereyim. Çocuklara bakacak olan olsa işe gircem ama kimse yok güvenebileceğim. Bu şekilde çocuklarımız çok zarar görüyor. Hiç istemezdim bu hayatı yaşasınlar hiçbir anne/baba istemez ama çıkmazdayım kalsam olmuyor gitsem olmuyor Rabbim hayırlı bi kapı açar inşAllah hepimize
Sen niye bu kadar düşünüyorsun ki bırak o düşünsün sizi kaybedecek dik dur sızlanma,umursama,o yokmuş gibi davran,evde çocuğunla aile ol onu o aileye sokma ben öyle yaptım sadece maddi kaynaklarından yararlanıyorum manevi olarak ona asla ihtiyacım yok.Gezmemide yememide içmemide gayet Gürüz’le yapıyorum o planlara sonradan dahil olan bir asalak sadece gözümde.Bu kadar düşünme o yokmuş gibi davran zamanla zaten herşey olacağına varır ferah ol.Sen hasta olursan çocuklarına kim bakar onlar için dimdik eğilmeden bükülmeden ayakta dur

Eşinizin maddi durumu iyiymiş mal varlıgı da varmış. Yüklü nafaka alabilirsiniz aslında. Cocukların yaşları kaç bilmiyorum ama ben olsam simdiden bi düzen oturtmaya calışırdım büyüğünü anaokuluna yazdırtırdım. Okul cagında da boşanma davasını acardım. Biri okula giderken diğerinide kreşe gönderirsiniz. Sizde calısma hayatınıza geri dönersiniz. Cok zor bunu başarmak kolay değil ama başaranlarda var sizde yapabilirsiniz

Back
X