Aynı Evde Biten Evlilik

Dayak sopa yoksa güvence altına almadan kendinizi boşanmayın ,
Eşinizi takip edin ,eninde sonunda aldatır ispatlayın donuna kadar alıp boşanın ,öyle boşu boşuna boşanmayın,2 çocuk ne yer ne içer sonuçta

Dayak sopa yoksa güvence altına almadan kendinizi boşanmayın ,
Eşinizi takip edin ,eninde sonunda aldatır ispatlayın donuna kadar alıp boşanın ,öyle boşu boşuna boşanmayın,2 çocuk ne yer ne içer sonuçta
Bi onlar yok zaten Allah’a şükür.Aslında kanıtım var ikinci telefonu elimde fakat bu adam aldığı gayrimenkul yada araçları kardeşinin üzerine yaptırıyor öyle bir sıkıntı var bir avukatla görüşecektim vakit bulup arayamadım yada o evde oluyor bir türlü görüşemedim yani

Oturduğunuz ev eşinizin adına ise ailekonutu şerhi koydurun. Oturup konuşun. O da herhalde ayrılma taraftarı. Zaten bu noktada iseniz aylardır sonunuz evet ayrılık. Anlaşmalı boşanma protokolünde siz çalışsanız da çalışmasanız da nafakanın tam olarak ödeneceği şartını da muhakkakilave ettirin. Yıllık artışı tefe artı TÜFE ortalaması şeklinde kaydettirin. Ancak eşinizin bukoşulları kabul edeceğine inancınız var ise yapın bu konuşmayı. Aksi takdirde olay yine boşanmaya gidecek vemaaşlı bir işi olmadığı için alacağınız nafaka çok düşük olacak. VE çekişmeli dava karara bağlanana kadar tedbir nafakası belirlenecek ki o daha da düşük bir rakam. O koşul altında maddenbaşa çıkabilir misiniz? Ama yine dava sonuçlanana kadarmevcut evde oturmak devam edersiniz .

Allah yardımcın olsun inşallah umulmaz kapılar açsın.
Size o evde kalma, değer görmediğin yerde kalma, arabasına bile sizi layık görmeyen adamın yanında beş dakka durma, çocuklar için çekme demek kolay...
Gidecek yerim yok maddi olarak yetersizim diyordunuz.
İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Eşinizin maddi durumu iyiymiş mal varlıgı da varmış. Yüklü nafaka alabilirsiniz aslında. Cocukların yaşları kaç bilmiyorum ama ben olsam simdiden bi düzen oturtmaya calışırdım büyüğünü anaokuluna yazdırtırdım. Okul cagında da boşanma davasını acardım. Biri okula giderken diğerinide kreşe gönderirsiniz. Sizde calısma hayatınıza geri dönersiniz. Cok zor bunu başarmak kolay değil ama başaranlarda var sizde yapabilirsiniz
Maş varlığı varda çoğu kardeşlerinin üstüne vergi çok ödüyormuymuş neymiş...O yüzden tereddütteyim.Avukatla konuşacaktım ne yapabiliriz diye bi kısmet olmadı.Bebekler daha teyzesi bir 2.5 diğeri 1.5 yaşında

Bi onlar yok zaten Allah’a şükür.Aslında kanıtım var ikinci telefonu elimde fakat bu adam aldığı gayrimenkul yada araçları kardeşinin üzerine yaptırıyor öyle bir sıkıntı var bir avukatla görüşecektim vakit bulup arayamadım yada o evde oluyor bir türlü görüşemedim yani
Kardeşinin üstüne bile alsa pata kimin hesabından gidiyor kardeşin ispatlı geliri yoksa siz haklı çıkarsınız iyi bir avukat bulun siz

Ben de böyle bi ailenin evladiyim. Bitmis ama mecburen cocuklarin hatrina devam eden bi evlilik. Bosanin diyorum mesela ,bosverin diyorum cocugu da hatri da, dayanamiyorum ayni catida dusman olmalarina, bu durum cocuklara daha buyuk eziyet ben 25 yasindayim ama ruhum 75. Duzelecegine dair umudun yoksa boşan cocuklar akli ermeye basladigi zaman cok yipranir.

Madem şimdilik mahkumsunuz parasını çatır çatır yiyin ya. Kuaföre gidin bakım yaptırın takip takistirin giyinip süslenin. Zamanı gelince yine boşarsınız. Umutsuz ev hanımı pozlarina girmeyin hiç. Eskiler boşuna dememiş herifin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye.

Aslında benim bi merak ettiğim şeyde ailesinin haberi yok mu bu olanlardan onlar ne diyo acaba oğullarının kulağını çekmiyolar mı ki hiç iki tane evladı var Gül gibi ne istiyorlar bu erkekler anlamadım gitti bende çok doluyum bu gibi konular da anlatsam roman olur canım boş ver üzülme allahım yardımcın olsun 😔

Oturduğunuz ev eşinizin adına ise ailekonutu şerhi koydurun. Oturup konuşun. O da herhalde ayrılma taraftarı. Zaten bu noktada iseniz aylardır sonunuz evet ayrılık. Anlaşmalı boşanma protokolünde siz çalışsanız da çalışmasanız da nafakanın tam olarak ödeneceği şartını da muhakkakilave ettirin. Yıllık artışı tefe artı TÜFE ortalaması şeklinde kaydettirin. Ancak eşinizin bukoşulları kabul edeceğine inancınız var ise yapın bu konuşmayı. Aksi takdirde olay yine boşanmaya gidecek vemaaşlı bir işi olmadığı için alacağınız nafaka çok düşük olacak. VE çekişmeli dava karara bağlanana kadar tedbir nafakası belirlenecek ki o daha da düşük bir rakam. O koşul altında maddenbaşa çıkabilir misiniz? Ama yine dava sonuçlanana kadarmevcut evde oturmak devam edersiniz .
Evimiz kira birkaç evi daha var şehir dışında ama onlar arabası dükkan arsa vs hep başkalarının üzerine diye biliyorum arabası kardeşinin üzerine yine 1700 kiracılı dükkanı var oda kardeşinin üzerine...
Çocuklar bez ve mama kullanıyorlar hala gidersem kiraya çıkacam ortalık malum bide ben bu çocukları kime emanet edecem.Birde büyük çocuğu o istiyor çekişmeli olursa hepten bayarız sonuçlanana kadar elde ne var ne yoksa tüketirim galiba...Şimdilik böyle daha iyi sanki.Ben bu psikolojik şiddetin altında kendime 3 kişilik aile kurdum çocuklar daha bebek biri 2.5 biri 1.5 yaşında.Peşimden sürüklediğim zaman pişman olmak istemiyorum babaları daha iyi bakardı diye bir cümle çıksın istemiyorum ağzımdan.Sağlam ilerlemek istyorum Allah’ın izniyle
Bu arada avukatsınız galiba çok teşekkür ediyorum aydınlattınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Allah yardımcın olsun inşallah umulmaz kapılar açsın.
Size o evde kalma, değer görmediğin yerde kalma, arabasına bile sizi layık görmeyen adamın yanında beş dakka durma, çocuklar için çekme demek kolay...
Gidecek yerim yok maddi olarak yetersizim diyordunuz.
İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻

Maş varlığı varda çoğu kardeşlerinin üstüne vergi çok ödüyormuymuş neymiş...O yüzden tereddütteyim.Avukatla konuşacaktım ne yapabiliriz diye bi kısmet olmadı.Bebekler daha teyzesi bir 2.5 diğeri 1.5 yaşında
Ay daha çok minnoşlarmış :( empati yapıyorum bu şartlarda olsaydım imkanlarımı sağlama aldıktan sonra boşanma işine girerdim. Biraz daha sabır edin. Belki bu süre zarfında düzelirsiniz, ne bileyim. Bende boşanmış anne babanın çocuğuyum. Evliliklerin böyle kişilik çatışmasından dolayı bitmesi sinirlerimi bozuyo

Madem şimdilik mahkumsunuz parasını çatır çatır yiyin ya. Kuaföre gidin bakım yaptırın takip takistirin giyinip süslenin. Zamanı gelince yine boşarsınız. Umutsuz ev hanımı pozlarina girmeyin hiç. Eskiler boşuna dememiş herifin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye.
Bende aynn öyle yapıyorum valla bazı adamlara gurur yapmayacaksın yüzsüzleşiyorlar sonra ben yüzsüzleştim sanki o benim evimde kalıyor😂

Kendisi ticaretle uğraşıyor ev kira hatta siz beni tanıyorsunuz burdan konu açmıştım yaş farkı vardı aramızda

Konunuzu hatırlayamadım . Ancak arabaya binerken söylediği söz çok üzücü geldi.

Allah a havale olsun.

Insallah en kısa zamanda bir birikim yapıp kurtulursunuz bu kişiden.

Tazminat , altınlar, arabanın yarısı , nafaka hepsi size ait. Bunlarda destek olur birikimim yanında.

Konuda yazdınız mi şimdi yazarken dönüp bakamıyorum, çocuklar kreş yasindaysa , iskurun ev hanimlarina 7 ay süreli meslek edinmeye kreş desteği var bir araştırın isterseniz.

Eve para bırakır mi ? Hayali ihtiyaclarda çıkarın. 5 se 10 diyin.

A
Aslında benim bi merak ettiğim şeyde ailesinin haberi yok mu bu olanlardan onlar ne diyo acaba oğullarının kulağını çekmiyolar mı ki hiç iki tane evladı var Gül gibi ne istiyorlar bu erkekler anlamadım gitti bende çok doluyum bu gibi konular da anlatsam roman olur canım boş ver üzülme allahım yardımcın olsun 😔
Bu ilk telini yakalayınca Kardeşi bana söz verdi abimle konuşacam bi daha yapmaz merak etme dedi.Ama yaptı yine her haltı.Aile değil canım insanın içinde olacak o vicdan merhamet.Korksa bile ailesinden böyle gizli gizli yapar işte iki yüzlü..Üzülmüyorum canım hatta ilk defa bu kadar mutluyum psikolojik olara çıkarttım onu hayatımdan.Tırnağımın zerresine kurban olsun

Konunuzu hatırlayamadım . Ancak arabaya binerken söylediği söz çok üzücü geldi.

Allah a havale olsun.

Insallah en kısa zamanda bir birikim yapıp kurtulursunuz bu kişiden.

Tazminat , altınlar, arabanın yarısı , nafaka hepsi size ait. Bunlarda destek olur birikimim yanında.

Konuda yazdınız mi şimdi yazarken dönüp bakamıyorum, çocuklar kreş yasindaysa , iskurun ev hanimlarina 7 ay süreli meslek edinmeye kreş desteği var bir araştırın isterseniz.

Eve para bırakır mi ? Hayali ihtiyaclarda çıkarın. 5 se 10 diyin.
Çocuklar biri 2.5(daha derdini anlatamıyor kelimeler tam çıkmıyor ağzından) diğeri 1.5 yaşında...Birde 15 yaş altı çocuğu olan annelere askeri ücretle kurs veriyorlarmış.ufak ufak araştırıyorum.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah tüm darda kalmış kadınlarımızın yar ve yardımcısı olsun

A

Bu ilk telini yakalayınca Kardeşi bana söz verdi abimle konuşacam bi daha yapmaz merak etme dedi.Ama yaptı yine her haltı.Aile değil canım insanın içinde olacak o vicdan merhamet.Korksa bile ailesinden böyle gizli gizli yapar işte iki yüzlü..Üzülmüyorum canım hatta ilk defa bu kadar mutluyum psikolojik olara çıkarttım onu hayatımdan.Tırnağımın zerresine kurban olsun
Aynen öyle canım umursama peşinden koşar o zaman😘

Back
X