- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
Yerinizde olsam cocuklari ona birakir ayri bir ev acar kendime calismaya baslardim.baksin cocuklara.cocuklarla ister istemez ugrasmak zorunda kalacak.o zaman o size para teklif eder al cocuklari calisma diye.biraz vicdansiz olmayi basarin cocuklari ona birakin.hayatinizi kurun.sonra alirsiniz evlatlarinizi.
Iyi de evde cocuk bakarak nasil maddi durumunu toparlayacak.boyle omru geciyor yaslaninca hic is bulamaz.e adamin ustune hicbir sey yok ki alsin.omur boyu cekecek o zaman bu adami.ya da adam baskasina asik olup gitmek isteyene kadat bekkeyecek.cocuklar kucuk bisiy olmaz.adam 2 kucuk cocukla anne olmadan bi ilgilensin gorur dunya kac bucakÇocuğunuz var mı? Çocuklar eşler arasındaki sorunları çözmek için bir araç değildir hanımefendi. Şöyle yapalım, bak yola gelir sonra böyle yaparsınız gibi önerilerde bulunduğunuz çocuklar bir canlı. Biblo değiller. Muhtemelen bu söylediğime "sanki esirgeme kurumuna bırakıyor babaları sonuçta" diyeceksiniz lakin o iş öyle değil. Çocuklar ebeveyn ayrılığı karşısında zaten yıpranacaklar. Bir de adeta bir eşya gibi az burada kal sonra yola gelir şuraya geçersiniz şeklinde bir mumaleye maruz kalırlarsa ne olur dersiniz?
Anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ancak yazdığınız yorumu bir daha okuyun. Çocuğunuz yoksa bile siz çocukken böyle deneme ürünü olarak görülseniz hoşunuza gider miydi?
Çocukları adama birakmak hic mantıklı değil mahkemede adam evi terk etmeyi ve cocuklari birakmayi kullanir bir de siz suçlu olursunuz. Ayrıca cocuklarinda psikolojisi bozulur terkedilmis hissederler sizin ne amaçla yaptığınızı anlayamazlar.
Bosanir velayeti alir sonra birakir.bilemedim bi yol bulunur.avukat arkadaslar daha iyi yardimci olur.ama boyle hayat gecmezÇocukları adama birakmak hic mantıklı değil mahkemede adam evi terk etmeyi ve cocuklari birakmayi kullanir bir de siz suçlu olursunuz. Ayrıca cocuklarinda psikolojisi bozulur terkedilmis hissederler sizin ne amaçla yaptığınızı anlayamazlar.
Cocuklara kendisi bakmaz ki annesine birakir yine yasar hayatini. Sonrada konu sahibine bir daha vermezler cocuklari. Lutfen oneride bulunurken dusunun biraz o cocuklarin psikolojisi ne olacak?Bosanir velayeti alir sonra birakir.bilemedim bi yol bulunur.avukat arkadaslar daha iyi yardimci olur.ama boyle hayat gecmez
Bildiğim kadarıyla evlilik devam ederken evi terk eden suçlu oluyor hak talep edemiyor çocukları da bırakıp giderse velayeti alamayabilirBosanir velayeti alir sonra birakir.bilemedim bi yol bulunur.avukat arkadaslar daha iyi yardimci olur.ama boyle hayat gecmez
Yani zaten böyle bi adamin çocuk bakmaya çalışacağını düşünmek biraz tecrübesizlik. Adamlar çocukları babaaneye bırakıyor kendi yeni çocuklar yapmaya devam ediyor genelde.Cocuklara kendisi bakmaz ki annesine birakir yine yasar hayatini. Sonrada konu sahibine bir daha vermezler cocuklari. Lutfen oneride bulunurken dusunun biraz o cocuklarin psikolojisi ne olacak?
şu an çalışmıyorsanız size ve çocuklara nafaka bağlanır. ben olsam açardım boşanma davasını , çocuklara aylık nafaka bağlattırırdım (ayrıca okul saglık kurs masraflarının da babaya ait oldugunu eklettirirdim dilekçeme) evlilik birliğinde alınan tüm mallarda ortak sayılır onların da yarısını isterdim ve keyfime bakardım..Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
En son geçenlerde parka çıkardım çocukları bunada mesaj attım”küçük acıktı maması yok sen gel büyüğe göz kulak ol parkta eve gitmek istemiyor,bende küçükle eve gideyim”diye...Oda tamm yazmış tam 3 saat sonra geldi e haliyle biz alttan alttan kavga ettik(kendi işi olduğu için giriş çıkış saatlerinde sorun yaşamaz parkta iş yerine çok yakındı nerdesin diye mesaj attığımda sürekli geliyorum diye geri dönüyordu bende o yüzden salak gibi o kadar saat bekledim)Neyse dediki hadi sizi küçükle eve bırakayım arabası lüks arabalardan alındığından beri 1-2 kere anca binmişimdir.Ben tam arabaya binerken demesinmi:şimdi herkes sana bakıyor bu kadın bu arabaya binecek çok şaşırıyorlar hiç yakıştıramıyorlar:::Ben şok oldum bu söze.Tabi binmedim arabasına cafede biraz oturdum sonrada yürüyerek gittim eve oda çocukları gezdirmiş öyle götürmüş eve..Velhasılkelam ben 3 gündür buna demediğim kalmadı..Sonradan görme,kahrolasıca aabanı al başına çal,mal varlığına güveniyorsun ama Allah gün gelir alır...vs.Ve sonuç bugün o görgüsüzce konuştuğu arabasını başka bir arabaya çarpmış far falan kırılmış.Allah daha büyük kazalar göstermesin ama sevinmedim değil..Bu evlilik her açıdan bitti ama bu şekilde durumu iyileştirene kadar(çocuklarım ve benim açımdan)aynı evde yaşamak mantıklı mı yoksa olduğun yerde saymak mı?
O kadar kucuk 2 cocuga hangi anneanne babanne bakabilir ki her halukarda anneyi arayacaklar.bence iyi fikir birakip gitmek.kalsin anlasin dunya kac bucakYani zaten böyle bi adamin çocuk bakmaya çalışacağını düşünmek biraz tecrübesizlik. Adamlar çocukları babaaneye bırakıyor kendi yeni çocuklar yapmaya devam ediyor genelde.
Sizin bir gmail konusu vardı onu merak ettim ben çözüldü mü kimin hesabı kullandığı?Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
En son geçenlerde parka çıkardım çocukları bunada mesaj attım”küçük acıktı maması yok sen gel büyüğe göz kulak ol parkta eve gitmek istemiyor,bende küçükle eve gideyim”diye...Oda tamm yazmış tam 3 saat sonra geldi e haliyle biz alttan alttan kavga ettik(kendi işi olduğu için giriş çıkış saatlerinde sorun yaşamaz parkta iş yerine çok yakındı nerdesin diye mesaj attığımda sürekli geliyorum diye geri dönüyordu bende o yüzden salak gibi o kadar saat bekledim)Neyse dediki hadi sizi küçükle eve bırakayım arabası lüks arabalardan alındığından beri 1-2 kere anca binmişimdir.Ben tam arabaya binerken demesinmi:şimdi herkes sana bakıyor bu kadın bu arabaya binecek çok şaşırıyorlar hiç yakıştıramıyorlar:::Ben şok oldum bu söze.Tabi binmedim arabasına cafede biraz oturdum sonrada yürüyerek gittim eve oda çocukları gezdirmiş öyle götürmüş eve..Velhasılkelam ben 3 gündür buna demediğim kalmadı..Sonradan görme,kahrolasıca aabanı al başına çal,mal varlığına güveniyorsun ama Allah gün gelir alır...vs.Ve sonuç bugün o görgüsüzce konuştuğu arabasını başka bir arabaya çarpmış far falan kırılmış.Allah daha büyük kazalar göstermesin ama sevinmedim değil..Bu evlilik her açıdan bitti ama bu şekilde durumu iyileştirene kadar(çocuklarım ve benim açımdan)aynı evde yaşamak mantıklı mı yoksa olduğun yerde saymak mı?
Aç çocuk 3 saat beklemez. 3 saatte çocuk 2 kere bile yer. Ben buraya takıldım.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
Size neden öyle bi cumle kurdu dis görünüşünüzü mü begenmiyor dile getirdi mi hicİnşallah bence kendisi o kadar ezik o kadar cahil ki beni ezerek kendisinin büyüyeceğini zannediyor.Ama gözümde nokta kadar değeri yok
Bu gerginligi malesef cocuklar hissediyorlar ve boyle bir ortamda buyumektense ayrilmanin daha hayirli olduguna inaniyorum. Boyle mutsuz olamnizdansa ayri ve mutlu olmaniz onlari daha saglikli buyutmenizi saglar diye dusunuyorum. Kavga gurultu olmadan, iyice birbirinizden nefret etmeden ayrilin bence. Anladigim kadariyla esiniz maddi durumu da iyi nafakanizda ona gore belirlenir. Kendinize ve cocuklariniza daha mutlu bir hayat sunun...Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Çocuklarımın babasıyla çok sorunlar yaşadık sadakatsizlik sonumuzu getirdi ve bende ona karşı ne sevgi ne saygı hiçbişey kalmadı zamanla oda yitirdi herşeyi.Çocuklar için çekip gidemedim klişe bir bahane olacak ama gereksiz kahramanlıklara maceralara gerek yok çünkü ailemle aram bozuk gidecek yerim yok birikimim yok e çocuklarımıda bırakamam az buçuk birikim yapıyorum(işsizlik maaşı alıyorum ve aldığım gibi hesabıma yatırıyorum)Aynı evin içinde yaşıyoruz ama iki ev arkadaşından farksızız.7-8 aydır yataklarımız ayrı yaptığım yemeği yemez doğru dürüst konuşmayız çocuklar haricinde muhattap olmayız son durum bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?