Evet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum20lik oglan kabul etmis mi bunu ?
Onlar 1,5 saatlik mesafede bense senede bir gelebiliyorum ayrıca bayram zamanı bilet durumlarını bilirsiniz dönmem pek mümkün değil.Bayram boyunca orda kalmayın ev kalabalıklaştığında bikaç saat daha durup ayrılın,hem anlayış gösterin biraz da onlar kalsın
Babamlar maddi durumundan dolayı kendi emsali biriyle evlenemeyecegini durumunu toplayama kadar bu kadının hayatında bulunması gerektiğini,onun psikolojisine iyi geldiğini düşünüyorlar ki bana gore bu kadını kullanmak oluyor.Hem bu ilişkiye hem de bu düşüncelere karşıyım ama küçük olan ben olunca söz hakkım olmuyor.Abiniz sağlıklı düşünemiyor gibi geldi. Kadınla ilişkisi ayrılık ertesi mi başladı? Boşluktan ne yapacağını mı bilemiyor acaba.
Konuda siz haklısınız lakin burada anne babanız tepki göstermeli diye dününüyorum.Siz tepki gösterip okları üzerinize çekmeyin derim.
Evet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum
Abiniz böyle bir durumda sizi nasıl aynı ortama sokuyor bayram zamanı nedir bu ısrarı abiniz de normal değilEvet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum
Evet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?