Aynı evde olur mu?

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Merhaba hanımlar konu şudur ki annemlere izine geldik bayramda da annemlerde olacağız.Abim eşinden boşandı şuan görüştüğü kadin kendisinden 10 yaş büyük ve kadının oğlu da 20li yaşlarda.Bayramda abim onları da annemlere getirmek istiyor.Bikac gün yatılı kalacaklar.Ev 2+1 ben böyle bir duruma karşıyım ama abim ya gelecekler yada benimle ömür boyu konuşma durumuna getirdi olayı.Cocugum evvelsi gün büyük bir kaza atlattı sırf bu konu yüzünden aramayı bırakın geçmiş olsun diye yazmadı bile.Sizce objektif bakınca bu konuda kim hakli?
 
Biz geldik bayram icin annemlere gitmek icin bayram bitimine bilet aldik ve 15-16 saat yol geldik.
 
20lik oglan kabul etmis mi bunu ?
Evet oğlu kabul ediyor ve oğlunun birkaç sapıkça sözlerini duydum annesine karşı bu sebepten içim el vermiyor aynı evde olmayı.Bu devirde akrabadan bile zarar gelirken 7 yaşındaki kızımla aynı ortamda bulundurmak istemiyorum
 
Abiniz sağlıklı düşünemiyor gibi geldi. Kadınla ilişkisi ayrılık ertesi mi başladı? Boşluktan ne yapacağını mı bilemiyor acaba.
Konuda siz haklısınız lakin burada anne babanız tepki göstermeli diye dününüyorum.Siz tepki gösterip okları üzerinize çekmeyin derim.
 
Bayram boyunca orda kalmayın ev kalabalıklaştığında bikaç saat daha durup ayrılın,hem anlayış gösterin biraz da onlar kalsın
Onlar 1,5 saatlik mesafede bense senede bir gelebiliyorum ayrıca bayram zamanı bilet durumlarını bilirsiniz dönmem pek mümkün değil.
 
Babamlar maddi durumundan dolayı kendi emsali biriyle evlenemeyecegini durumunu toplayama kadar bu kadının hayatında bulunması gerektiğini,onun psikolojisine iyi geldiğini düşünüyorlar ki bana gore bu kadını kullanmak oluyor.Hem bu ilişkiye hem de bu düşüncelere karşıyım ama küçük olan ben olunca söz hakkım olmuyor.
 

Evet cok haklisin. Tepkinizi koyun ama abinizi fazla muataba almayin.
 
Ne sen ne de abin burda baban haksız.. ne demek nikahsız 20 yaşında oğluyla koca kadını evde misafir etmek gelsin çayını içsin yemeğini yesin akşamında gitsin ne işi varmış canım yatılıya bayrama bidaha gelir.... çok mu rahat babanız var acaba benim babam olsa hayatta kabul etmezdi bu durumu.
 
Bence siz gitmeyin. Oğlunun kabul etmeside normal değil. Hem nikahsizlar nasıl genişliktir bu. Bı görünüp donersiniz yada bahane bulun gitmeyin
 
Abiniz böyle bir durumda sizi nasıl aynı ortama sokuyor bayram zamanı nedir bu ısrarı abiniz de normal değil
 

valla maddi imkanın var 1-2 gün otelde falan kalan ,
20 yaşındaki oğlanla aynı evde kalmak mantıklı değil ,
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…