- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
8 kişi 2+1 evde tam olarak nasıl kalacakmışsınız peki? Teknik olarak mümkün değil gibi duruyo çünkü?Yaklaşık 3 senedir var bu ilişki zaman zaman geliyorlar annemlere ama ben oğlunu hiç görmedim.Neresinden bakarsan bak senin ilişkin normal değil evlensen ne ben evime davet edebilirim ne de seni ziyarete gelebilirim demiştim daha önce abime.Anneme de sakın geldiğimiz tarihlere denk getirmesinler gelişlerini diye uyarmıştım gelmeden 2 ay evvel.Eşime karşı da mahcup oluyorum.Bir bayrama gittik burnumuzdan geldi diye başa kalkmasından korkuyorum.Aklı selim oluo arada kalmak ne zor
Asla kınayıp gülmüyorum ama çocuğun sorunları varmis, cok afedersiniz ama net ifade etmek adına kendimi,annesine popon guzelmi benimle yatarmısin diyormuş cocuk bunları duymuşken tek endişem kızım değil kocaman kadınken kendimde korkuyor ve aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Milletimizin genelindeki erkeğe verilen rahatlığı anlayamıyorum.Benim başımda kocam varmis ne varmis bu durumda ben kardeşli yoksa düşmanmıymışım bunları da annem söylüyor.
Hamile halimle o kadar ağladım ki sonunda kendimi sorguladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye.Teyzemle görüştüm o da cok yanlış buluyor.
O kadında olmasa bizim oğlumuz intihar edecekti diye savunma yapıyorlar.Benim mesafe koymama gerek kalmadan ölüsü ölüme şeklinde bütün bağını kestiğini iletmiş.Ben evime gecerim. Ailenizin tutumu igrenc çünkü dediğiniz gibi kadini kullaniyor abiniz ve onlar buna göz yumuyor. Ya baska yere tatile giderim veya evime. Abimede bir süre mesafe koyarim. Ek not: abinizin bulduğu insanlar da ayri sorunlu. Bide hamilesiniz. Evinize gidin
Malesef otel yok köy burası işin bir de bu boyutu var küçük yerde herkesin ağzına laf verilecek.Bulunduğunuz yerde otel yok mu ? Bikaç gün annenizin babanızın gönlünü yapın kalan vakti gezin dolaşın otelde kalın.Ağabeyiniz saçmalıyor bence haklısınız.
Evet hamileyim ve düşünen yok isin acı yanı yapılan iyiliği başa kalkmak değil ama annemin çoğu ev eşyasını bi kısmını ben aldim bir kısmını da eşim bekarlık evini komple buraya bıraktı.Abim para istemekten başka birşey yapmamışken böyle insanların benimle kıyas tercih durumuna getirilebilmesi yaraladı beni.Ben evime gecerim. Ailenizin tutumu igrenc çünkü dediğiniz gibi kadini kullaniyor abiniz ve onlar buna göz yumuyor. Ya baska yere tatile giderim veya evime. Abimede bir süre mesafe koyarim. Ek not: abinizin bulduğu insanlar da ayri sorunlu. Bide hamilesiniz. Evinize gidin
Kadin abim ve oğlu aynı odada kalacakmış.8 kişi 2+1 evde tam olarak nasıl kalacakmışsınız peki? Teknik olarak mümkün değil gibi duruyo çünkü?
Boşanmak herkesin başına gelebilirmiş,ne çocuğunun hastalığı ne de dul olmak kadının tercihi değil mis.O da istemezmiş böyle bir durumu ve benimde çocuğum varmis hayat ne getirir bilinmezmişBöyle midesiz bir abi ile hayatınızın geri kalanında görüşüp görüşmemek çok mu önemli?
Bence annenizin bu tavrından sonra da bayramı bile beklemeyin evinizde huzurla geçirin bayramı derim..
Zaman göstereceksana bu yaptıklarından dolayı pişman olurlar
Son karar kesin olarak gelmiyorlarmis,biz gittikten sonra geleceklermiş.Annesine düşünen size düşünmez mi demissiniz cok haklisiniz bana kalırsa annem içinde tedirgin edici bir durum.Kesinlikle aynı ortamda olmayın ben olsam gelseler bile kalamayacaklarını belirtirim annesine düşünen size ve kızınıza düşünmez mi.ben olsam abim hiç umurumda olmaz o düşünmüyorsa canı cehenneme hiç umurumda olmaz.ya başına birşey gelse o zaman ne olucak yani
Aynen öyle bence en iyisi abinizin bu kadından kurtulması inşallah kurtulur yani bu tarz insandan herşey beklenirSon karar kesin olarak gelmiyorlarmis,biz gittikten sonra geleceklermiş.Annesine düşünen size düşünmez mi demissiniz cok haklisiniz bana kalırsa annem içinde tedirgin edici bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?