Aynı evde olur mu?

Haklısınız .

Abiniz tuhaf düşünüyor sanki .

Annenize gider oturur gelirsiniz o zaman .

Yani ev 2+1. Bu durum bana da ters ama ev ailenin olduğu için kararı da onlar verir. Sen zaten şimdiden gitmişsin 10 gün doyarsın anne babana. Ben olsam bilet tarihimi değiştirirdim yada amcamda otelde falan kalırdım.

Ben böyle bi ortamda kafayı yerdim. 20 yaşında eşşek kadar adam bayramda anasının sevgilisinin ailesinin 2+1 evine yatiya geliyor. Üstelik evde ana baba kardes kardeşin eşi ve kızı da var.

Bosuna ruhunu hasta etme kardeşim bence kes alakayi gitme yanlarına

Anan baban da erkek diye susuyorlar ne kadar çirkin ve çarpık

Doğru karar vermissiniz bence birinci gün bayramlasin ve evinize dönün en iyisi bu olur

Anneniz birsey demiyorsa ya oturacaksiniz yada 15 saatlik yol demeyip geri doneceksiniz

Daha evli falan değiller anne babanız nasıl kabul ediyor yatılı kadın 20 yaşındaki çocuğuyla nasıl rahat edecek tanımadığı etmediği evde yani.saçma değil mi?

Siz haklisiniz. Olayın çarpıklığına falan sizin yapacak bı şeyiniz yok. Ev ailenin diğerleri durumdan rahatsız değil. Açılan ek seferleri falan takip edin evinize dönün. Abinizede abi kusuruma bakmayın ben sizi onaylamadigim için değil eve sigamayacagim için dönüyorum başka zaman görüşelim de sorun varmış gibi davranma. Bence onlarında işine gelir rahat rahat sigarlar.

Biletinizi değiştirin bayramdan önce evinize dönün beklemeyin bayramı.
Bileti degistirebileceginizi dusunuyorum firmalarında işine gelir her zaman gelecek tarihteki biletleri değiştirirler onları tekrar satabilirler çünkü.
Hiç öyle değiştiremez diye bir durum yok ortada ne halleri varsa gorsunler

20 lik genc cocuk var sen hamilesin , 2arti 1 ev esinde olacak o evde ve tanimadigin bi kadinda var.. ne alaka? Bence gitme annene

20 yaşında elalemin oğlunun ne işi var annenizde hadi kadın neyse de o bile abes bir günlük falan gelir yer içer oturur gider yatılı kalmak niye kimisi rahatsız olursanız evinize gidin diyorda niye gidecem ben bayramı annemin babamın yanında geçirmek istiyorsam yabancı biri için niye gidiyim evlilik yok ortada daha

Abim kadına anlatmış ve kadin da ağlamış benim çocuğum sorun oluyor diye,abimde bundan sonra selam vermesin bana demis benim icin.Acaba sadece bana mı anormal geldi onu merak etmiştim.Ramazan bayramında yoktum ve iznim 5-6 ay önceden belliydi.

tabi ki çocuğunuzu sakınmak en doğal hakkınız ama sırf bu yüzden abinizle aranızı bozmayın derim ben en sonunda siz kötü olursunuz. illa orada kalmanız gerekiyorsa kızınızı gözünüzün önünden ayırmayın, hatta sizinle birlikte uyusun ve çocuğunuzu iyice tembihleyin hatta gözünü korkutun. annelik içgüsüsü bu eğer bişeyler hissettiyseniz tetikte olun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…