aynı evde yaşayan iki asker arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaymakam/hakim/savcı mısın üst düzey demişsin de.
Sanki bir önemi var da , bir çocuğun hayatını kaydırmışlar, çocuk kavga dövüş içinde büyüyor, geleceğin travmalı sorunlu bir bireyi olacak ama anne yok ben üst düzey çalışanım, yok efendim el ne der peşinde, mal gibi bir adamı zorla alıp beslemiş 11 yıldır, keşke köpek sahiplenseydi bari sadık olurdu ...

Önemi var kadın hala egosunun derdin de en fazla okul mudurudur ne olur yani hala diyor laf ederler yok üst duzeyim.

Aklıma bi şey geldi ama günahını almayayım paravan evlilik olabilir mi size dokunmak istememesi cinsel isteğinin size karşı olmaması falan aklıma bunu getirdi
Evet bence de.yeri geliyor normal erkeklerin bile kadınlarla uğraşmamak için gözleri evlilik mevlilik görmüyor.bu tarz erkekler hiç evlenmemeli o zaman.niye uğraşsın ki.mantıksız.ne çok cinsel yönelimi farklı olan insan var ya.bi forumda öğrendik valla.eskiden aklımın ucundan geçmezdi hee böyle ihtimaller.hayat okulu gerçekten burası.

Son düzenleme:
Evlilik diye bir şey yok ki ortada neyin inadı bu adam zaten bosanmaniz için cabaliyor sizde bosanmamak için zaten yalnızsınız bu evlilikte pranga vurmaya gerek varmı kendiniz için değil çocuğunuz için boşanın çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın

Önemi var kadın hala egosunun derdin de en fazla okul mudurudur ne olur yani hala diyor laf ederler yok üst duzeyim.
Sinir oldum , çocuklar böyle insanların elinde büyümemeli , bencil bir anne ne kötü bir çocuk için , tekrardan anneme kurban olayım ben , canım annem nur içinde yatsın

Allah rahmet eylesin bide adamı düşün adam ne cekti bundan da evlendi acaba
Amin Allah razı olsun, adam da bakmıştır beni her türlü idare ediyor sesini etmemiştir, ekmek elden su gölden bişey talep eden de yok , nasılsa konu sahibi herseyi zorla olduruyor

Sürekli başkalarıni düşünerek yaşıyosun. Yazında bile sürekli annen çocuğun eşin çevren vs vs.
Sen mutsuzsan gerisi ne fark ediyor? İstersen cumhurbaşkanı ol.
Hatayı baştan yapmışssın. İsteksiz olan birini zorla kendine döndürmeye çalışıyorsun.
Biri istemiyorsa istemiyodur bitti.
Senin silkelenip aynaya bakıp kendinle yüzleşmen gerek.
Ölene kadar başkaları için yaşayıp maskeylemi gezeceksin, yoksa gerçekten cesur olup hayatının iplerini elinemi alacaksın?
üç maymunu oynayıp böyle katlanmak daha kolay yada alışılmış gelsede. Hayatını alt üst edip baştan başlamak en doğrusu sanki.

ya biz aynı yazıyı okumuyor muyuz, arkadaşlar sizin verdiğiniz ayrıntıları ben niye görmüyorum

Eski konusunda bahsetmiş. Eşi 1.90 boyunda; tanıştıklarında 135 kiloymuş. Konu sahibinin desteğiyle 120 kiloya kadar düşmüş.

Kibir bu. "Kaybeden kadin" olmak istememe hali. Ayrı evlerde yaşamaya razisiniz ama nikah sizin için değerli, onu kaybeden olmak istemiyorsunuz.
Boşandı diye dedikodu edecek çevre ayrı evde yaşıyor diye dedikodu etmeyecek sanırım o da olabilir. Yani işi gücü yerinde olan, kimseden ekmek istemeyen birine yapabilecekleri tek şey dedikodu olur zaten.

Ne bekliyordunuz ki adam sanki kapinizda yatmış, ısrarcı olmuş sizi ikna etmiş. Yalan dolanla evlenmişsiniz sonuca sasirmamalisiniz hala değişim istemiyorsunuz olan çocuğa olmuş yaşadığı ortam berbat anne berbat baba ha var ha yok belki çocuğa ilgilidir bilemedim
Siz farkına varılmasın diyorsunuz ama herkes farkındadır yüzünüze birsey diyen yoktur bu adamla mutlu evliliğin olduğunu düşünen kimse yoktur ztn o konuya takilmayin

Boşandı diye dedikodu edecek çevre ayrı evde yaşıyor diye dedikodu etmeyecek sanırım o da olabilir. Yani işi gücü yerinde olan, kimseden ekmek istemeyen birine yapabilecekleri tek şey dedikodu olur zaten.

Adamla boşanırsa; adam hayatına devam eder ve başka bir kadınla mutlu olur diye boşanmak istemiyor bence.

Eski konusunda bahsetmiş. Eşi 1.90 boyunda; tanıştıklarında 135 kiloymuş. Konu sahibinin desteğiyle 120 kiloya kadar düşmüş.

Konu sahibi de çok minyon bir kadın değilmiş; 1.80 boy, 80 kiloymuş kendisi de o zamanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…