aynı evde yaşayan iki asker arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) Valla bizim ailede kullanılırdı. Muhacir kesiminin ağzı bozuk olur. 5 laftan 3'ü küfür olabilir mi? Oluyordu valla. Özellikle yaşlılarda böyleydi, babaannem taramalı tüfek gibiydi rahmetli. :)

Ya iste bizimkilerde oyle ama bunu hic duymadim, nasil duymam ahshshshh :)

Z zxshermine taninmamak icin belki farkli bilgiler yazmistir.

Doğru, üst düzeyse boşanıp geçinmesi daha kolay olur halbuki. Bence KK’daki klasik sorunlu kadın öğretmen tipi var üyede.
Bi de ne kadar küçük ne kadar bağnaz bir yerde olursan ol sana kimse ilişemez, anca dedikodunu ederler o da fısır fısır yani.

Ayrı eve çıktıktan sonra boşanmadan ne farkı var ? Bosaninca laf söyleyenler ayrı eve çıkınca laf söylemeyecek mi ? Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum demişsiniz ayrı evde zaten sorumluluk sizde olacak ayrı ev saçma. Boşanmak istememe nedeniniz sizi ilgilendirir ya ondan beklentiyi tamamen kesip kendiniz için yaşayacaksınız ya da boşanacaksiniz.

Beni gerçekten başkasıyla ailem yakıştırmıştı ve sıkıştırıyorlardı yaşımdan dolayı. Aslında şöyle yazmalıydım beni istemeye gelenler oluyordu eşim duyunca sonrasında söz evlilik oluştu, benden değil de onun isteğiyle aslında. Sevgiler

Taraflardan birisi kendi iradesiyle iletisimi duzeltmek istemiyorsa diger tarafin yapacak biseyi yok. Ya katlanacaksiniz ya bosanacaksiniz. Zorla güzellik olmaz

Ki çocuk olsun diye de baya uğraşmış. Adam cinselliğe bile yanaşmıyormuş. Acaba huni ile falan mı hamile kaldı

Buradaki yorumları okumak çok farklı bakış açıları var. Herkese teşekürler yorumları için. Şöyle bir durum daha var. Yakında eşim iş için yurtdışına gidiyor uzun süre olmayacak. Çocuk için git gel yapqcqk. Bu durumda ilişki dinamiği değişecek. Boşanma durumunu ertelemek de biraz bundan aslında. Sevgiler

Taraflardan birisi kendi iradesiyle iletisimi duzeltmek istemiyorsa diger tarafin yapacak biseyi yok. Ya katlanacaksiniz ya bosanacaksiniz. Zorla güzellik olmaz
Çift olarak terapiye gittik. Sonra psikolog ya boşanın ya istekli gelin dedi. Daha sonra o gene çabalamadı ben kendim devam ediyorum ruh sağlığım için. Psikolog tavsiyesiyle şu an bir karar almıyorum aslında.

Çift olarak terapiye gittik. Sonra psikolog ya boşanın ya istekli gelin dedi. Daha sonra o gene çabalamadı ben kendim devam ediyorum ruh sağlığım için. Psikolog tavsiyesiyle şu an bir karar almıyorum aslında.

Ayni seyi demisiz terapistle. Daha istekli gelin demis, adamin da istegi yok. Bu durumda sizinde fazla seceneginiz yok

Ust duzey calısma yla bosanınca sıkıntı yasamayı ılıskılendırılemedım

Terapist demiş işte boşanın diye. 11 yıldır isteksiz olan adama sihirli değnek değmeyecek ki? Adam değişim istese terapiye cevap verirdi. Bu adamda sizi bu kadar bağlayan ne var? Neden kopamıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…