annemlerle şuan aramız iyi gidiyor annem zaten olanlardan haberdar. bu sefer ben girerim araya geçen sefer karışmadık ikinci defa deneyin herkes dersini almıştır diye düşündük ama anlaşılan kaynananın uslanmaya niyeti yok diyor.Sen kendi annelerle de iyi geçinemiyordun. Bence sen evde otur kv yi alsın dünür ziyaretine götürsün kocan. Biraz kafa dinlersin
Haklısınız. aslında verilen tavizlerde huzurumuz kaçmasın aman kötü olmayalım diyeydi ama anlamıyor işte. kendini padişah karısı gibi görüyor sanırım. en birinci o en becerikli o en çok ilgiyi hakeden o o o o....Şımarık!
Taviz tabizi doğurmuş sizde
Böylesine hiç yüz vermemek lazım ki şimdi yaptıklarıniz gözüne görünsün.
Bence onun gönlünü eylemeye bir süre ara vermelisiniz. Anne de ne yani padişah karısı falan mı? Dünyada üreme gücü olan her kadın , akıllı -aptal-anlayişli-bencil vs vs anne olabiliyor. Size de şimariği denk gelmiş
belki haksızım ama neticede bende insanım arada bir benimde aklımdan geçmiyor desem bu yazdıklarınız yalan söylemiş olurum.inşallah yakın zamanda kaynanan için rahmet dileriz.fucurluktan hakkın rahmetine mi kavuşur.şerrine mi ulaşır artık.
arkadaşım görümcenle de konuş 1+1 ev tutun kirayı o versin sizde diğer yardımları yapın diyor ama eminim ki beni evden atıyorlar diye onu da istemez. o kadar iyi tanıyorum onusen paranı biriktirmeye devam et.
eşinin ne yapacağı belli olmaz.
kv yi mümkünse size yakın ufak bir eve taşıyın. yalnız yaşayınca kıymetini anlar belki.
Hayır kocasının alkol sorunları varmış normalde çok iyilermiş çok zengin bir adammış ama alkol yüzünden kv bir kuruş almadan ayrılmış sonra da adam ölmüş. daha sonra kv kendi hayatını yaşamaya başlamış. çalışmış, yemiş, içmiş, gezmiş tek başınaAllah yardimciniz olsun.. Eski konularinizi bilmiyorum ama esinizle sorunlarinizi cozmeniz guzel olmus kv yuzunden eski duruma donmeyin sakin firsat vermeyin ona. Kp erken mi vefat etmis, cunku kocasi erken yasta olen kadinlar ogullarindan eş ilgisi bekliyor resmen.. Kv yi tanimadan ben sinirlendim siz cinnet gecirseniz cok degil yani
Eski konular içinse eşim çok çok uzun süre çaba gösterdi. ailemle görüştü kendi annesiyle konuştu beni ikna için uzun uğraşlar verdi. tam herşey oldu dedik. yine kv patlak verdi.Allah yardimciniz olsun.. Eski konularinizi bilmiyorum ama esinizle sorunlarinizi cozmeniz guzel olmus kv yuzunden eski duruma donmeyin sakin firsat vermeyin ona. Kp erken mi vefat etmis, cunku kocasi erken yasta olen kadinlar ogullarindan eş ilgisi bekliyor resmen.. Kv yi tanimadan ben sinirlendim siz cinnet gecirseniz cok degil yani
bacım evlenince kıymetli oluyor dünyanın 8. harikası olan oğluşları.olaki bozdu yuvanı yine oğluna totoşunu dönüp hayatını kaldığı yerden yaşayacak.Hayır kocasının alkol sorunları varmış normalde çok iyilermiş çok zengin bir adammış ama alkol yüzünden kv bir kuruş almadan ayrılmış sonra da adam ölmüş. daha sonra kv kendi hayatını yaşamaya başlamış. çalışmış, yemiş, içmiş, gezmiş tek başına
oğlu da bekarken öyle çok anneci biri değilmiş her genç gibi türlü aktiviteler içinde tatillerde, gece gezmelerinde olan biriymiş.
Nolduysa evlendikten sonra oldu. eşimin herşeyi ona sorarak yapmasını istiyor. beni yok saymasını istiyor
bende öyle tahmin ediyorum. benimle ilgili bir hazımsızlığı var.bacım evlenince kıymetli oluyor dünyanın 8. harikası olan oğluşları.olaki bozdu yuvanı yine oğluna totoşunu dönüp hayatını kaldığı yerden yaşayacak.
aynı evde mi yaşıyorsunuz siz de?Bir an kendimi gördüm sizin konunuzda.
sizin kvalde böyle benim kocam böyle .eve düzen gelir düzgün bir hayata sahip olur insan evlenince.neden bunların tuhaf düşüncelerine göre tuhaf insanlarla akrabalık kurmazlarda bizim başımız yanarbende öyle tahmin ediyorum. benimle ilgili bir hazımsızlığı var.
evlendik evlerine temizlik, düzen geldi. ama sorsanız o ev ona hapishaneymiş.
pisliğe alışmışlar temizlik düzen hapis hayatı geliyor
"Allah razı olsun, beni hoş tutuyorlar, iyi bakıyorlar" dedi mi hiç?arkadaşım görümcenle de konuş 1+1 ev tutun kirayı o versin sizde diğer yardımları yapın diyor ama eminim ki beni evden atıyorlar diye onu da istemez. o kadar iyi tanıyorum onu
olgun değiller, bazı şeyleri çok geç anlıyorlar ve malesef bir çoğu kıymet bilmiyor. olan onlara derdimizi anlatana kadar bize oluyorsizin kvalde böyle benim kocam böyle .eve düzen gelir düzgün bir hayata sahip olur insan evlenince.neden bunların tuhaf düşüncelerine göre tuhaf insanlarla akrabalık kurmazlarda bizim başımız yanar
Tabi ki asla duymadım. ne allah razı olsun, ne eline sağlık ne bir minnet. evet bende şikayetçi ama açık açık dile getiremiyor. hep bahane. yok annesine gitti yok evde misafir gibiyim vs vs."Allah razı olsun, beni hoş tutuyorlar, iyi bakıyorlar" dedi mi hiç?
sanmıyorum.
zaten sürekli sizden şikayetçi.
ne yapsan yaranamıyorsun.
en azından kendi evinde kocanla başbaşa olmanın sefasını sürersin.
ancak kocan ne der?
yine huzursuzluk çıkarır mı?
belki o da annesiyle yapışık olmadığını anlar.
aslında kendimi aptal gibi hissetmiyorum.Olunmuyor bence.
Duygusal konulardaki aptallik esigi daha yuksek
herşey olacağına varıyor.en azından sinirinin tamamını ilk etapta yansıtma .hakısz değilsin fakat öfke seni daha güçsüz yapar.aslında kendimi aptal gibi hissetmiyorum.
şuan daha çok tavada unutulmuş altı açık yağ, patlamaya hazır bir balon, ateş almak için bekleyen bir silah gibiyim. ancak böyle yazamadım biraz korkunç
aynen öyle umursamamak en güzel cevap olacak.herşey olacağına varıyor.en azından sinirinin tamamını ilk etapta yansıtma .hakısz değilsin fakat öfke seni daha güçsüz yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?