Aynı hata üst üste yapılınca, yapan aptal mı oluyordu?

ben sizi bosandi saniyordum
bence hata etmissiniz devam etmekle tabi ki hayat sizin , sizin tercihleriniz ama anne ogul cok kotuydu nasil duzeldi esiniz hic anlamadim
kv özür diledi.

eşim annemlere gitti yalvardı yakardı.

daha sonraki davranışlarını da değiştireceğini söyleyip dediğini yapınca boşanamadık

kaldırsın.
kendi istiyor belli ki.

kv özür diledi.

eşim annemlere gitti yalvardı yakardı.

daha sonraki davranışlarını da değiştireceğini söyleyip dediğini yapınca boşanamadık
annene neden yalvardı ki?
annen zaten boşanmanı istemiyor diye hatırlıyordum.

kaldırsın.
kendi istiyor belli ki.
eşim ne istediğini de soruyor. bişey istemiyorum diyor. derdini soruyor derdim yok diyor neden böyle yapıyorsun diyor bişey yapmıyorum ki diyor durum tam cinnetlik yani

annene neden yalvardı ki?
annen zaten boşanmanı istemiyor diye hatırlıyordum.
beni ikna etmeleri için. olayın bütün detaylarını biliyordu annemler. bir daha tekrarlanmayacağını anlatmak için.
annem ne dediyse bana dedi ona hiç demediler ki nyks boşanmasın diye. zaten ailem uzun süre sessiz kaldı. sonradan eşim her akşam onlara gidip akıl almaya dert anlatmaya gidince iyice girdiler işin içine

Ayyy düşman başına
Gerçekten zor bi sinaviniz var bu simarik kendini bilmez kv ile

Ay aman Ya Siz ondan çok şikayet edin bişeye başladığı zaman eşinize de yansıtmayın

En ufak sorunda ergenler gibi odasına kapanıp yemiyor içmiyor öyle mi? Ömür törpüsü... Allah sabır versin...

Ay aman Ya Siz ondan çok şikayet edin bişeye başladığı zaman eşinize de yansıtmayın
beni eşime yada kızına şikayet ediyor. bir de çok ikili oynuyor geçtiğimiz ay doğum günümdü. kutlamadı bile. bir nice yıllara demedi ama kızına gitmiş demiş ki ayyy param da yok nyks'e bir hediye bile alamadım. hediye bekleyen yok söylese yeterdi. böyle de tehlikeli

En ufak sorunda ergenler gibi odasına kapanıp yemiyor içmiyor öyle mi? Ömür törpüsü... Allah sabır versin...
evet e yemeyip içmeyince noluyor hasta oluyo bu sefer diyor ki üzüntüden hasta oldum. özbakımına dikkat etmeyen biri kendisi gözü mikrop kapmış üzüntüden diyor

Ayy bi An kendi evliliğim geldi aklıma. 3 aya bir ogluna kuserdi yüzlerce km otede olmasina ragmen huzurumuzu kacirmaya yeterdi.
Oğluna kustugu zamanlar 1 ay 2 ay nedenee biz hic kavga etmezdik. Ve basardi da ayrildik.
Şimdi koyun koyuna otursunlar.
Bu anneler neden ogullarini rahat bırakmıyorlar. Evlenince daha bi kiymetli oluyor.

evet bizimkide öyle bide dibimizde düşünün. halbuki bana yapmıyor sözde çok sevdiği oğluna yapıyor ama adem olan anla<r bizimki anlamıyor

offf offf Allah sabır versin.
KV eşinizi mi doldurdu peki? Yani eşiniz annem böyle böyle mi diyor dedi? Nereden duydunuz annenizde çok oturuyormuşsunuz falan bi de o nerden duymuş? Pardon birlikteymişsiniz.
Eşiniz etkilenip size farklı mı davranıyor yoksa KV söylenip söylenip duruyor mu?

Ev ev üstüne olmuyor. Ayri evde olsa sizin evliliginiz duzelecekmis gibi anladim okuduklarimdan.
Ne yapmayı dusunuyorsunuz ilerisi için
hiç bir plan yapamıyoruz ki sayesinde. allah affetsin ancak eceli geldiğinde rahat olabileceğiz sanırım. onun haricinde çok büyük başka bir problem çıkmazsa durum bu

şöyle anlatayım. bir süre önce anneme gitmiştik eve geldik ben mutfaktayken kv ay annende de ne kadar çok oturdunuz dedi ben kaale almadım hıhı dedim geçtim. kötü bişey olarak almadım bu cümleyi

geçen hafta tekrar anneme gidicez eşim dedi ki anneme söylemeyelim sizinkilere gittiğimizi kıskanıyor dedi.
benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. asla böyle birşeyi saklamıcam kusura bakma dedim sonra bu olaylar geldi işte

Tamam o zaman eşinle güzelce uygun birr zamanda ama gergin deilken konuş. Bak biz neler yaşadık atlattık sanıyordum yine bu ve benzer bir sebepten aramız mı bozulacak de? Kendisi konuşsun annesiyle düzgünce. Yaşlı ve yalnız maalesef bebekleşiyorlar sabır istiyor çok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…