kv özür diledi.ben sizi bosandi saniyordum
bence hata etmissiniz devam etmekle tabi ki hayat sizin , sizin tercihleriniz ama anne ogul cok kotuydu nasil duzeldi esiniz hic anlamadim
kaldırsın.Tabi ki asla duymadım. ne allah razı olsun, ne eline sağlık ne bir minnet. evet bende şikayetçi ama açık açık dile getiremiyor. hep bahane. yok annesine gitti yok evde misafir gibiyim vs vs.
eşim de tahammül edemiyor bu kez. ne der bilemiyorum ancak maddi olarak bizi zorlar. ayrıca kvde de asla gitmez. ortalığı ayağa kaldırır beni evden atıyorlar diye
annene neden yalvardı ki?kv özür diledi.
eşim annemlere gitti yalvardı yakardı.
daha sonraki davranışlarını da değiştireceğini söyleyip dediğini yapınca boşanamadık
eşim ne istediğini de soruyor. bişey istemiyorum diyor. derdini soruyor derdim yok diyor neden böyle yapıyorsun diyor bişey yapmıyorum ki diyor durum tam cinnetlik yanikaldırsın.
kendi istiyor belli ki.
beni ikna etmeleri için. olayın bütün detaylarını biliyordu annemler. bir daha tekrarlanmayacağını anlatmak için.annene neden yalvardı ki?
annen zaten boşanmanı istemiyor diye hatırlıyordum.
malesef. kaostan besleniyor kadın. başka bir açıklaması olamazAyyy düşman başına
Gerçekten zor bi sinaviniz var bu simarik kendini bilmez kv ile
beni eşime yada kızına şikayet ediyor. bir de çok ikili oynuyor geçtiğimiz ay doğum günümdü. kutlamadı bile. bir nice yıllara demedi ama kızına gitmiş demiş ki ayyy param da yok nyks'e bir hediye bile alamadım. hediye bekleyen yok söylese yeterdi. böyle de tehlikeliAy aman Ya Siz ondan çok şikayet edin bişeye başladığı zaman eşinize de yansıtmayın
evet e yemeyip içmeyince noluyor hasta oluyo bu sefer diyor ki üzüntüden hasta oldum. özbakımına dikkat etmeyen biri kendisi gözü mikrop kapmış üzüntüden diyorEn ufak sorunda ergenler gibi odasına kapanıp yemiyor içmiyor öyle mi? Ömür törpüsü... Allah sabır versin...
Merhaba,
Daha önceki konularımdan beni tanıyanlar olacaktır. Uzun süredir yoktum. Herşeyden çok çok uzaktım. Olaylar nasıl gelişti derseniz, herşeye kulak tıkadım ve biraz korktuğum için biraz da son şans için eşimden ayrılmadım.
Nitekim burada ve toplumda bir çok kadının düşündüğü gibi dayak, aldatma şiddet vs yoktu. Bir kere daha deneyebilirdim.
Denedim de. Eşimden yana çok olumlu dönüşler aldım sabrım ve sessizliğim sonrasında. Onun ve benim açımdan büyük çoğunluk hallolmuştu. Eskisinden daha saygılı, sevgili ve anlayışlıydı. Sanırım birşeyler dank etmişti.
Amma velakin iki gün önceye kadar normal giden herşey yine kayınvalidem tarafından bozuldu.
Yemeden içmeden kesildi. Odasından çıkmıyor. Konu yine aynı kimse onunla dertleşmiyormuş. Oğlu onu hiç bir yere götürmüyormuş. (Bu yaz 1 kez tatile gitti 10 günlüğüne ve ayda 1 kez mutlaka hep beraber dışarda yemek yeriz. Oğlu her akşam halini hatrını sorar)
Asıl bomba olay ise, eşimle benim kendi annemlere gitmemizi kıskanıyormuş. Gidince çok oturuyormuşuz. Bunu duyunca şok geçirdim. (Kendisi birebir söylemedi)
Senede 1 defa mutlaka böyle inatları tutuyor. Evden gitmek istiyor, ekstra aşırı ilgi istiyor, gezmek istiyor.
Allah aşkına yardımcı olun. Daha ne yapabilirim. Ne yapabiliriz? Eşimle tam herşeyi geçtik huzura erdik, kavga, kırılmak, kırmak yok dedik yine bu kadın başladı.
Eşime sadece annen gerçekten yuvamızı yıkmak istiyor. Bu yaptığı kaprislerin başka açıklaması olamaz dedim. Ama kendimi bir bıraksam cinnet geçirecek durumdayım..
evet bizimkide öyle bide dibimizde düşünün. halbuki bana yapmıyor sözde çok sevdiği oğluna yapıyor ama adem olan anla<r bizimki anlamıyorAyy bi An kendi evliliğim geldi aklıma. 3 aya bir ogluna kuserdi yüzlerce km otede olmasina ragmen huzurumuzu kacirmaya yeterdi.
Oğluna kustugu zamanlar 1 ay 2 ay nedenee biz hic kavga etmezdik. Ve basardi da ayrildik.
Şimdi koyun koyuna otursunlar.
Bu anneler neden ogullarini rahat bırakmıyorlar. Evlenince daha bi kiymetli oluyor.
evet bizimkide öyle bide dibimizde düşünün. halbuki bana yapmıyor sözde çok sevdiği oğluna yapıyor ama adem olan anla<r bizimki anlamıyor
senelerce sigortasız çalıştığı için emeklisi yok beş kuruş geliri yok sebep buAnnesinin sizinle yasamasinin sebebi ne
senelerce sigortasız çalıştığı için emeklisi yok beş kuruş geliri yok sebep bu
offf offf Allah sabır versin.Merhaba,
Daha önceki konularımdan beni tanıyanlar olacaktır. Uzun süredir yoktum. Herşeyden çok çok uzaktım. Olaylar nasıl gelişti derseniz, herşeye kulak tıkadım ve biraz korktuğum için biraz da son şans için eşimden ayrılmadım.
Nitekim burada ve toplumda bir çok kadının düşündüğü gibi dayak, aldatma şiddet vs yoktu. Bir kere daha deneyebilirdim.
Denedim de. Eşimden yana çok olumlu dönüşler aldım sabrım ve sessizliğim sonrasında. Onun ve benim açımdan büyük çoğunluk hallolmuştu. Eskisinden daha saygılı, sevgili ve anlayışlıydı. Sanırım birşeyler dank etmişti.
Amma velakin iki gün önceye kadar normal giden herşey yine kayınvalidem tarafından bozuldu.
Yemeden içmeden kesildi. Odasından çıkmıyor. Konu yine aynı kimse onunla dertleşmiyormuş. Oğlu onu hiç bir yere götürmüyormuş. (Bu yaz 1 kez tatile gitti 10 günlüğüne ve ayda 1 kez mutlaka hep beraber dışarda yemek yeriz. Oğlu her akşam halini hatrını sorar)
Asıl bomba olay ise, eşimle benim kendi annemlere gitmemizi kıskanıyormuş. Gidince çok oturuyormuşuz. Bunu duyunca şok geçirdim. (Kendisi birebir söylemedi)
Senede 1 defa mutlaka böyle inatları tutuyor. Evden gitmek istiyor, ekstra aşırı ilgi istiyor, gezmek istiyor.
Allah aşkına yardımcı olun. Daha ne yapabilirim. Ne yapabiliriz? Eşimle tam herşeyi geçtik huzura erdik, kavga, kırılmak, kırmak yok dedik yine bu kadın başladı.
Eşime sadece annen gerçekten yuvamızı yıkmak istiyor. Bu yaptığı kaprislerin başka açıklaması olamaz dedim. Ama kendimi bir bıraksam cinnet geçirecek durumdayım..
hiç bir plan yapamıyoruz ki sayesinde. allah affetsin ancak eceli geldiğinde rahat olabileceğiz sanırım. onun haricinde çok büyük başka bir problem çıkmazsa durum buEv ev üstüne olmuyor. Ayri evde olsa sizin evliliginiz duzelecekmis gibi anladim okuduklarimdan.
Ne yapmayı dusunuyorsunuz ilerisi için
şöyle anlatayım. bir süre önce anneme gitmiştik eve geldik ben mutfaktayken kv ay annende de ne kadar çok oturdunuz dedi ben kaale almadım hıhı dedim geçtim. kötü bişey olarak almadım bu cümleyiofff offf Allah sabır versin.
KV eşinizi mi doldurdu peki? Yani eşiniz annem böyle böyle mi diyor dedi? Nereden duydunuz annenizde çok oturuyormuşsunuz falan bi de o nerden duymuş? Pardon birlikteymişsiniz.
Eşiniz etkilenip size farklı mı davranıyor yoksa KV söylenip söylenip duruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?