hiç bir plan yapamıyoruz ki sayesinde. allah affetsin ancak eceli geldiğinde rahat olabileceğiz sanırım. onun haricinde çok büyük başka bir problem çıkmazsa durum bu
Bunları aynen konuştuk zaten ve gergin değildik. Evet yaşlı ama aklı selim hala ve yalnız da değil aynı evdeyiz çoğunlukla beraberiz bence çocukluk değil boş kaprisTamam o zaman eşinle güzelce uygun birr zamanda ama gergin deilken konuş. Bak biz neler yaşadık atlattık sanıyordum yine bu ve benzer bir sebepten aramız mı bozulacak de? Kendisi konuşsun annesiyle düzgünce. Yaşlı ve yalnız maalesef bebekleşiyorlar sabır istiyor çok .
Söylüyorum mecbur bıraktı çünkü iyilikleri söylemeye. Kızı çok dahil olmuyor ki bana da neler yapıyor diyormuş napalım sana da yapıyorsa evin ayrı yolun ayrı dert mi yarıştırayım şimdi onunlaEşininn ve kızının gözüne şok yaptığın iyilikleri
Evet biliyordum ancak tahmin edersiniz ki o zaman iyilik meleğiydi. Kızına pek gitmiyor.Kardesler arasi dönüşümlü kalsa olmuyor mu
Siz evlenmeden önce beraber kalacağınizi biliyor muydunuz? Sahsen benim kv aynı evde yaşamayacagimizi biliyorum gelseydi aynı sehirde olacaktik en fazla. Ama ben evlenince tanidim kadini da oğlunu da ayni sehirde olsak 2. Ayda degil en kotu 2. Yilda biterdi belki kucagimda cocugum olurdu o yuzden yol yakınken döndüm.
Size ayrılın asla diyemem ama bazı şeylerin sonu bastan belli oluyor ne yazıkki.
Eşim daha yeni yeni iyi biri oldu maalesef. Onunla da çok uğraştım vakit kaybettim.Yani eşin iyi birine benziyor eşin için sabret
Bıkmışsınız belli ama siz eşinizle ilşkinizi bozmayın oluyor işte oğlan annesi bide yalnızmış eşine huysuzluk yapacağına size yapıyor. Sabır deyin duymazdan gelin boşverin inatlaşmayın eşinizde sizin yanınızda anladığım kadarıyla. Belki konuşmaya da çalışmıştır ama kadın anlamıyordur.Bunları aynen konuştuk zaten ve gergin değildik. Evet yaşlı ama aklı selim hala ve yalnız da değil aynı evdeyiz çoğunlukla beraberiz bence çocukluk değil boş kapris
Konuşmaya çalıştı ben şahidim duydum ikisini de kv geri püskürtüyor eşimin her dediğiniBıkmışsınız belli ama siz eşinizle ilşkinizi bozmayın oluyor işte oğlan annesi bide yalnızmış eşine huysuzluk yapacağına size yapıyor. Sabır deyin duymazdan gelin boşverin inatlaşmayın eşinizde sizin yanınızda anladığım kadarıyla. Belki konuşmaya da çalışmıştır ama kadın anlamıyordur.
evet en iyisi o yokmuş gibi yapmak olacak. hatta o düzeldiğinde de yokmuş gibi yapacağım.Tamam böyle bu kadın o zaman yapacak bişey yok.
Siz eşinizle körü olmayın elinizden geldiğince takmayın duymayın
Silme ay zaten daha da düzelecek daha da güzel olacak kaynanan da düzelir inşallahEşim daha yeni yeni iyi biri oldu maalesef. Onunla da çok uğraştım vakit kaybettim.
Ama çok emek verdim o ev için eşim için hepsi için bir kalemde de silemiyorum şuan
İnşallah ama ona artık hiç bir duam yok malesef. Allaha havale ediyorum.Silme ay zaten daha da düzelecek daha da güzel olacak kaynanan da düzelir inşallah
Evet mesela az evvel eve geldim. Bugün kekli börekli bir sürü misafir ağırlamış e hani bizim ev hapishaneydi hani hiç misafir gelmiyordu ne değişti acaba. Bende şimdi bi kek yaptım pişsin kocamı ve keki de alıp annemlere gidicezBende sizi çok merak etmiştim... Keşke o zaman konunun sonuna da yazsaydınız durumunuzu onca insan merak etti sizi... Derdinize gelince sizin kv şimarık... Eşinizde nazıyla oynayınca böyle oluyor bence... Umursamayın yorum yapmayın hiç şikayetini bilmiyor gibi devam edin hayatınıza..
Kalmıyor ki damat rahatsız olmasınmış belki iki ayda bir gece o da hafta içi bir gün ve zorlaArada bir eşinizin ablasında kalsa kayınvalideniz.
Hem kendisi için bir değişiklik olur, hem de siz biraz nefes almış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?