Aynı hata üst üste yapılınca, yapan aptal mı oluyordu?

Kredi kartım var ama eşimin haberi yok. Söylemedim çünkü limitleri zorluyor. Evet kredi borcumu o zamanlar ödeyecekti. Tabi ben hemen başka bir kredi çekip üst model araç alırsak. Neyse ki tüm bu saçma fikirlerinden vazgeçti. Para biriktirmeye çalışıyorum.
Aklım almıyor gelini boşver insan kendi çocuğunu huzursuz etmek için neden bu kadar üstün çaba sarfeder?

Ay nasıl gıcık aldım o kadından tabiki annene gideceksin belki daha çok gideceksin ağaç kovuğundan mı çıktın bide ailece yemeklerinize kendi aileni de kat bence

gereğinden fazla önemsiyorsunuz..
yok sayacaksınız A Aybeyzeyduru da demiş.

bu konuyu geyik malzemesi yapın. "ahaha bu sefer de böyle dedi, ay komedi bak böyle yaptı" gibi..
dedikodu yapıp rahatlayacağınız birileri yok mu çevrenizde?

umursamadan hayatınızı yaşamaya devam edin.
"lalalalalalalalalala" diyerek...

Ay nasıl gıcık aldım o kadından tabiki annene gideceksin belki daha çok gideceksin ağaç kovuğundan mı çıktın bide ailece yemeklerinize kendi aileni de kat bence
Sebep bulamadı ya bu sefer bunu bulmuş kendince çok mantıklı birşeymiş gibi

Huzurumu kaçırıyor ona takılıyorum. Var arkadaşım anlatıyorum ama yetmiyor işte

Huzurumu kaçırıyor ona takılıyorum. Var arkadaşım anlatıyorum ama yetmiyor işte
eşiniz de şikayetçi bu durumdan herhalde? yani istekleri bitmiyor, huysuzluk ediyor ve memnuniyetsiz.
bunu görüyor eşiniz de değil mi?
eşinizle bir kere konuşun bu konuyu. sinirlenerek değil ama.
"bizim düzenimiz bu, yapabileceklerimiz bu. hayatımızı onun isteklerine göre yönlendirmemiz mümkün değil. ben bu durumda devreden çıkıyorum, sen ister konuş ister konuşma benim için bir şey değişmeyecek. kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum. yapabileceğimden fazlası için de sıkılmak, üzülmek, dert etmek istemiyorum."

başka konularda da yazdım zaman zaman..
eşimin ailesini sever sayarım, ama her hallerine bayılmıyorum. her sözlerini emir telakki etmiyorum.
beni benimsemeleri de çok kolay olmamıştır. gül bahçesinde karşılamadılar beni.
zamanla kabullendiler.
her konuda fikir sahibi olmalarından ve mutlaka ama mutlaka bizimle de paylaşmalarından memnun değilim.
eşim önemser, ben de önemsiyordum önceleri.
baktım olmuyor, bana mutsuzluk getiriyor. dert ediyorum.
aaa dedim banane, eşim düşünsün, o izah etsin. açıklama yapılması gerekiyorsa, ki gerekmiyor, o yapsın.

hep yapardım geyiğini zaten yaptıkları yorumların ama, önceden dert ediyordum. şimdi sadece gülüyorum.

Sen kendi annelerle de iyi geçinemiyordun. Bence sen evde otur kv yi alsın dünür ziyaretine götürsün kocan. Biraz kafa dinlersin

Ee çek kocana bunları bunları şöyle. Bir daha anası aynı şeyleri söyleyince versin cevabini

Çünkü seni rakip goruyor. Onların ana oğul iliskileri hastalikli

sen paranı biriktirmeye devam et.
eşinin ne yapacağı belli olmaz.
kv yi mümkünse size yakın ufak bir eve taşıyın. yalnız yaşayınca kıymetini anlar belki.

Şımarık!
Taviz tabizi doğurmuş sizde
Böylesine hiç yüz vermemek lazım ki şimdi yaptıklarıniz gözüne görünsün.
Bence onun gönlünü eylemeye bir süre ara vermelisiniz. Anne de ne yani padişah karısı falan mı? Dünyada üreme gücü olan her kadın , akıllı -aptal-anlayişli-bencil vs vs anne olabiliyor. Size de şimariği denk gelmiş

eşimde bu sefer rahatsız durumdan. kaç kere derdini sıkıntısını sordum. görünürde bir sorun da yok bir daha sorup onu nazlatamam. kendi bilir ister konuşur ister konuşmaz. benimle de zaten cumartesi gününden beri konuşmuyor. bende hiç konuşmaya tenezzül etmedim. anladığım kadarıyla bunca zaman geçti ama asla beni kabul edemiyor. etmeye de niyeti yok gibi.

inşallah yakın zamanda kaynanan için rahmet dileriz.fucurluktan hakkın rahmetine mi kavuşur.şerrine mi ulaşır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…