Kredi kartım var ama eşimin haberi yok. Söylemedim çünkü limitleri zorluyor. Evet kredi borcumu o zamanlar ödeyecekti. Tabi ben hemen başka bir kredi çekip üst model araç alırsak. Neyse ki tüm bu saçma fikirlerinden vazgeçti. Para biriktirmeye çalışıyorum.Olabildiğince para biriktirin ve kartınız falan da olmasın veya şifrenizi kimse bilmesin. Tüm masrafı siz yapmıştınız, ayrılsanız anne-oğul sefa sürecekti, bir de eşiniz size kredi çektirip annesinin üstüne araba mı alacaktı ne.
Eşinizle şimdi iyi olmanıza sevindim. Ama bu kayınvalideyle ne olacağı belli olmaz. Olabildiğince birikiminiz olsun.
Eşimle bir problemimiz kalmadı. Ama araya fitne sokuyor. Bizi nasıl huzursuz edeceğini iyi biliyor. Her sene aynı terane. Gidicem gidicem başka birşey yokGörmezden gel. Yok say. Sen eşine odaklan. Yorum bile yapma
Kayinbaba yok galiba. Bence en iyisi evermek kayınvalideyi
Bu yaştan sonra kim alır onuKayinbaba yok galiba. Bence en iyisi evermek kayınvalideyi
Hayır oda tam tersine döndü. Kendi parasını bile bana veriyor. Ben idare ediyorum para mevzularınıpara mevzusu ne durumda? Eşin sana hala bankamatik gibi davranmıyordur inşallah
Sebep bulamadı ya bu sefer bunu bulmuş kendince çok mantıklı birşeymiş gibiAy nasıl gıcık aldım o kadından tabiki annene gideceksin belki daha çok gideceksin ağaç kovuğundan mı çıktın bide ailece yemeklerinize kendi aileni de kat bence
Huzurumu kaçırıyor ona takılıyorum. Var arkadaşım anlatıyorum ama yetmiyor iştegereğinden fazla önemsiyorsunuz..
yok sayacaksınız A Aybeyzeyduru da demiş.
bu konuyu geyik malzemesi yapın. "ahaha bu sefer de böyle dedi, ay komedi bak böyle yaptı" gibi..
dedikodu yapıp rahatlayacağınız birileri yok mu çevrenizde?
umursamadan hayatınızı yaşamaya devam edin.
"lalalalalalalalalala" diyerek...
eşiniz de şikayetçi bu durumdan herhalde? yani istekleri bitmiyor, huysuzluk ediyor ve memnuniyetsiz.Huzurumu kaçırıyor ona takılıyorum. Var arkadaşım anlatıyorum ama yetmiyor işte
Eşim yoğun çalışıyor, düzenli saatleri yok. Ama elimizden geldiğince ilgileniyoruz. O daha çok ilgilenmeye çalışıyor tabi. Ama yetmiyor, yetmiyor. Bişeye kafası atınca ağzına lokma koymuyor dolayısıyla hasta oluyor. Yine bir şekilde dediğini yaptırıyor. Annemlere giderken bile ondan saklıyoruz düşünün
Eşimin de ayarı bozuluyor. Bu akşam geldiğinde konuşuyorlar duyuyorum. Sorun ne diyor yok bişey. Ben mi bişey yaptım yok diyor. Nyks ile mi sorun yaşadın diyor yok diyor. Bu evi kendi evi gibi hissetmiyormuş. Bize hiç misafir gelmiyormuş. Oda kapıları hep kapalıymış bu ev değil hapishaneymiş.
Misafir desen 1 ay kadar önce düğünümüz vardı. Şehir içi şehir dışı 30 kişi ağırladım bu evde. Kapılar deseniz e kış geldi evi ısıtamıyoruz. Yatal odası zaten açık yatamam. Gezdirmiyorsun beni, koca yaz geçti hiç bir yere götürmedin diyor. Tekte götürdü beraber de gittik. Tatil fırsatı oldu 10 günlüğüne biletini sigarasını parasını herşeyini ayarladık tatile de gönderdik.
Kredi kartım var ama eşimin haberi yok. Söylemedim çünkü limitleri zorluyor. Evet kredi borcumu o zamanlar ödeyecekti. Tabi ben hemen başka bir kredi çekip üst model araç alırsak. Neyse ki tüm bu saçma fikirlerinden vazgeçti. Para biriktirmeye çalışıyorum.
Aklım almıyor gelini boşver insan kendi çocuğunu huzursuz etmek için neden bu kadar üstün çaba sarfeder?
sen paranı biriktirmeye devam et.Çok teşekkür ederim. Hayır asla kredi çekmedim asla para vermedim. Asla ödün vermedim.
Şeytan diyor ki eşim evde yokken mutfağı komple şangır şungır indir aşağıya belki korkar.
Gidecek yeri de yok ki. Nerde bir haftadan fazla misafir kalabilir.
eşimde bu sefer rahatsız durumdan. kaç kere derdini sıkıntısını sordum. görünürde bir sorun da yok bir daha sorup onu nazlatamam. kendi bilir ister konuşur ister konuşmaz. benimle de zaten cumartesi gününden beri konuşmuyor. bende hiç konuşmaya tenezzül etmedim. anladığım kadarıyla bunca zaman geçti ama asla beni kabul edemiyor. etmeye de niyeti yok gibi.eşiniz de şikayetçi bu durumdan herhalde? yani istekleri bitmiyor, huysuzluk ediyor ve memnuniyetsiz.
bunu görüyor eşiniz de değil mi?
eşinizle bir kere konuşun bu konuyu. sinirlenerek değil ama.
"bizim düzenimiz bu, yapabileceklerimiz bu. hayatımızı onun isteklerine göre yönlendirmemiz mümkün değil. ben bu durumda devreden çıkıyorum, sen ister konuş ister konuşma benim için bir şey değişmeyecek. kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum. yapabileceğimden fazlası için de sıkılmak, üzülmek, dert etmek istemiyorum."
başka konularda da yazdım zaman zaman..
eşimin ailesini sever sayarım, ama her hallerine bayılmıyorum. her sözlerini emir telakki etmiyorum.
beni benimsemeleri de çok kolay olmamıştır. gül bahçesinde karşılamadılar beni.
zamanla kabullendiler.
her konuda fikir sahibi olmalarından ve mutlaka ama mutlaka bizimle de paylaşmalarından memnun değilim.
eşim önemser, ben de önemsiyordum önceleri.
baktım olmuyor, bana mutsuzluk getiriyor. dert ediyorum.
aaa dedim banane, eşim düşünsün, o izah etsin. açıklama yapılması gerekiyorsa, ki gerekmiyor, o yapsın.
hep yapardım geyiğini zaten yaptıkları yorumların ama, önceden dert ediyordum. şimdi sadece gülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?