Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Adam zaten ahlaksizin teki bunu belirtmeye dahi gerek yok ve elbette karısına karşı sorumlu olan o..Ancak şu an bu sitede -muhatabımız konuyu açan kadın- açısından bakarsak "hırsızın hiç mi suçu yok". O zaman tüm bekar kadınlar önlerine gelen evli adamlarla birlikte olsunlar, nasılsa hiçbir sorumlulukları yok. Bakın bu bir toplumsal sorumluluktur herşeyden önce bana göre. Toplumun normlarını bozmaya, etik değerlerini hiçe saymaya yönelik ihlaldir. Üstelik "genelleme yaparsam" bu tarz yorumlar, bu tarz ilişkilere sıcak bakan kadınlardan geliyor, o nedenle çok da dikkate alınması gereken bir insan tipi olduğunuzu düşünmüyorum..

ruh hastaları ya
beni de suçluyordu, sadece bir kahve içeceğiz arkadaşça, iki medeni insan gibi
bu kadar tutucu olmaya ne gerek var demişti
elin sarkıntılık yapan evli barklı herifiyle dışarıda kahve içmemek tutuculukmuş ajdnjwdjw
ben artık iyice başa çıkamayınca kendi üstlerime söyledim mesajlarını da göstererek
bunun üzerine benim müşteri listemden çıkarıldı sonrasında ne oldu bilmiyorum ama şirket çalışmaya devam etti mi haberim yok

Ben burada adamı bir tane haklı çıkarmaya yönelik mesaj görmedim. Kimsede erkeğin elinin kiride demiyor. 2 sene yattığı adamın evli olduğunu bilmiyormuş, adam arayıp özürler diliyormuş naapsınmış? Sence ne yapması gerek. Ben şu saçmalığı da anlamıyorum sadakat sözü veren el kötü niyetli diye diğer insanlarından mı niyeti bozması gerek. Ahlakı neden bu kadar yok sayıyorsunuz. Gün gelir sizede lazım olur

diyorum ya evli adamlar daha da yüzsüz ve yapışkan kabul etmeyince tuhaflarına gidiyor. bana göre etik değil, sana göre etik değil buna saygı duyması gerekirken birde laf sokuyorlar

Kim IQ sınırında hadsiz seni.
Memleket bundan mı gelişmiyormuş, tühh ya ben de ekonomik, sosyo kültürel vb. nedenleri sorumlu tuttum yıllarca
Bugünde bunu öğrendik çok şükür.

Sonra da burada kadınlar gelip konu açıyor "eşim cinsellik istemiyi"

Şu noktada size katılmıyorum. Adam kadınla oynamamış ve yalan söylememiş ki..Kadın zaten o kısımla hiç ilgilenmemiş!
Aslında ben de onu demek istedim. Öncesinde sonrasında hiç rahatsız olmamış, ortaya çıktığı anda bile yalandan bir cinnet geçirmemiş. Ayrıca evli olduğunu bilmediğine de inanmadım. Ortada ya karın ya ben gibi bir restleşme olmuş, adam da karısını seçmiş gibi geldi bana. Sosyal medyada arkadaş ortamında tanışırsın, adam kendini iyi gizler anlayamazsın evli olduğunu ama bunlar aynı işyerinde her gün beraberler. 2 sene aynı işyerinde çalışılan kişinin medeni durumunu bilmemeye imkan yok.

böyle bir kadının ne dediğine çok takılmayın ya :) kendi iq süne baksın o daha yattığı adamın medeni durumunu bilmiyor 2 senedir.onun iq sü çok mu yüksekmiş?
Zaten yüksek olsa seviştiği herifin medeni durumunu ilk başta öğrenmeye çalışırdı.
Takılmam zaten kendini ne sanıyorsa artık,istediği cevapları alamaz buradan zatan.

Zaten yüksek olsa seviştiği herifin medeni durumunu ilk başta öğrenmeye çalışırdı.
Takılmam zaten kendini ne sanıyorsa artık,istediği cevapları alamaz buradan zatan.
tabi canım, öğrenirsin takılmazsın o ayrı bir mevzu, kendi hayatı kimse karışamaz istiyorsa evli adamla yatmaya devam etsin kalite meselesi. ama bileceksin kimle ne halt yiyorsun. sonra burda konu açıp adam evliymiş beni kandırdı diye yutturamazsın insanlara. burda kandırılmış bir kadın söz konusu değil çünkü

Çok örnekleri var burada okuyoruz nasılsa,bir insan nasıl merak etmez birlikte olduğu adamı yada kadını.

Zaten önceden duyup unutmuş!!! Muhtemelen de duygular devreye girince "tak" diye hatırlamış!

Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
Adamın evli olduğunu " tak" diye nasıl hatırladınız??? Anlatın anlatın yemiş gibi yaparız bizim için no problem.Siz hayatı böyle yaşamayı tercih ediyorsanız oturup ağlamayın yaşayın gitsin bam bam!!!!! Çat cut!!!!!!

Sizin mantığınızdan gidersek bekar kadınlar bir erkeğin evli bekar olmasını umursamadan asılabilir, göz koyabilir istediğini yapabilir gerisini adamla karısı düşünsün. Bu bana ters ben o kadına hiç iyi şeyler demem şahsen görürsem de hoş şeyler olmayabilir :)

Biz evli kadını kocası aldatıyorsa "benim kocam suçsuz karşıdaki kadın yoldan çıkarmıştır" denmesine karşıyız. Çünkü asıl hesap vermesi kocası diyoruz. Kadın dayanışmasına okeyiz tamam da hemcinsimiz de azıcık onurlu olsun evli olduğunu öğrenince bir zahmet karısı düşünsün demesin:)

Yemekli bir okul etkinliğinde adam konusu geçince söylemiş evli olduğunu. O kelimenin ağızdan çıktığı anda konu sahibi de telefonla konuşuyormuş tam duyamamış. Sonra da adam ee ben biliyorsun sandım demiş çünkü gizlememiş saklamamış. Ayrıca bütün öğretmenler biliyormuş adamın evli olduğunu. Böyle bir şeyin bırak söylenmesini iması bile olsa hemen soruşturmaz mıyız? Herkesin bildiğini konu sahibi nasıl ve niye bilmiyor, anlaşılmasın diye bütün okul oturup plan mı yaptı?

Kızdığımız şeyi anladınız mı şimdi?

Yahu 2 yıl olmuş zaten adamı tanıyalı sizce bilmiyor mu gerçekten belli ki linçlenmemek için bilmiyordum dedi. Bence cinsellikten duygusallığa erilmiş olay kadın için, o yüzden artık sorgulamaya tepki vermeye başlamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…