Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

tepki alacağı için demiyor biri daha vardı burda o kişide olabilir sonra parça parça itirafları döküldü
bazısı para için sürdürüyor sonra bağlanıyor yakasından düşmüyor sonra adam eşinden çocuğundan olmamak için cinayet işliyor ah ah çokca duyduk

evet para için sürdürüyorlar. evli adamlar para yediriyor çünkü. konu sahibi maddi imkansızlıklar filan yazmış bir yerde muhtemelen o da bu sebepten sürdürüyordu.

Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
Seviştiğiniz zamanlarda strese girmedin de bundan sonra mı gireceksin?

Sonra tak diye hatırlayabildiysen bildiğin bir şeydir kendini avuttuğun şeyleri yazıya mı döktün naptın bilmiyorum ama iğrençsin

Ya bi de kimse böyle evli bekar ayırmaksızın çatır çutur önüne gelene yürüyen birine aferin güzel kardeşim sefan olsun beline kuvvet, yetmezse benim kocayı da al demez. Tabi ki kızılacak. Adamlar gelip yazmıyor ki adama nasıl kızalım?

Komik bulduğunuz biriyle sohbet de edersiniz. Hiç evlenmedin mi, evlenmeyi planlamadın mı gibi sorular sormaz mısınız fuckbuddy'nize? Hiç geceyi beraber geçirmek istemediniz mi? Bir tatile gitmek istemediniz mi 2 senede? Baştan sona hikaye ya. Ne iş etiğiniz var, ne genel ahlakınız.

Yooo ben erkekleri de linçliyorum ne münasebet? Ama eşleri hiçbir şey olmamış gibi üstünü kapatıp devam ediyor sırf evlilikleri bozulmasın diye. Hâl böyle olunca bizim dediğimiz her şey havada kalıyor. Ama şu da bir gerçek ki erkeklerin bu kadar tozutmasının sebebi, kadınların da buna çanak tutması. Toplumun ahlak ve ilişki anlayışı iyice çöktü maalesef. Hele ki meslektaşım olan bir kadının bu şekilde davranması cidden düşündürüyor beni. Emin olun okuldaki öğrencilerin arasına kadar bile yayılmıştır bunun dedikodusu.

Yani taş olsa 2 yılda çatlardı. Hiç mi yanınızdayken karısı aramadı ya da hiç mi bir şekilde bir öğretmen bu adamdan bahsedersek sezdirmedi. Erkek hocalar zaten biliyordur ilişkinizi bu adamla bitirseniz diğerleri de kolay olduğunuzu düşünüp yanaşacaktır. 2 Yılda öğrenmemiş olmanız imkansız sadece şu an ilişki bir sıkıntıya, sekteye uğramıştır siz de daralıp öyle anlatıyorsunuzdur konuyu. Kalbiniz kötü umarım daha kötülerini yaşarsınız ben bu olaydan tiksindim çünkü.

Adamın karısına çok üzüldüm çok. Yerinizde olsam ben( gerçekten bilmediğinizi varsaydığımız versiyonda) hem cinnet geçirir olay çıkartırdım hem işine gücüne taş koymaya çalışırdım hem de karısına ulaşmaya çalışabilirdim. Karısına ulaşma konusunda ise işte o noktada kk kadınlarından yol yordam isterdim. Demeli miyim? Nasıl demeliyim vs diye bir sürü soru sorardım çokça konuşulurdu üstüne bi fikrim oluşurdu. Çok kötüsün çok.

böyle konulardan sadece midem bulanıyor

15 yasinda saf kizmisin ya cidden sok oldum.
Insan sormazmi yatip kaldigi adama
Bide ògretmen olmana úzúldúm

Hayatında belli dinamikleri bilemeyecek kadar kadar uzak sevişecek kadar yakınsınız hayret verici valla. Gelip bir de konu açmanız Ne diyelim bilmiyorsunuz o zaman çok masumsunuz mu diyelim? O leş adama bir şey demiyorum bile. Lönk diye sevişmeyi geçtim flört dahi etmez ki insan.

Ben evli değilim ben de linç ederim evli olduğunu bildiği/ öğrendiği halde evliyle görüşen bir insanı.

Bakın insanı diyorum kadın erkek demedim.

Evli olup eşini aldatan biri zaten o.pudur. ( kadın/ erkek) ona zaten kimse namuslu demiyor.

Ama sen kendini sakınacaksın. Evli ahlaksızların oyuncağı olmayacaksın. Burda buna tepki veriyor kadınlar.

Evet sadakat sözünü evli insan vermiş o daha suçlu ama o daha suçlu diye evlilerle görüşen bekarlar da %100 masum değiller

Kimse eşim de beni aldatır şüpheleniyorum o yüzden metreslere ölüm diye düşünmüyor, ya da evliyim diye kendini üstün görmüyor.

Hırsızlıkta kötü bir şey, belki hiç hırsızlığa uğramayacağız diye hırsızlara tepki göstermeyelim o zaman

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Sizin gibiler sayesinde gelişecek bu memleket hocam, bakmayın siz bu kıskanç kadınlara. Yakışıklı ve komik biri ile beraber olamadıkları için kıskanıyorlar sizi. Eee nereye gittiniz ya, üzüldüm şimdi. Şaka mısın sen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…