tepki alacağı için demiyor biri daha vardı burda o kişide olabilir sonra parça parça itirafları döküldüakıl tutulması yaşıyor olmalı gerçekten. ya açık açık evli olduğu umurumda değil bile yazsa daha büyük saygı duyarım açıkçası. ama bilmiyordum kısmı bana hiç inandırıcı gelmiyor insan 2 senede nasıl bilmez mümkün mü? hiç iletişim kurmadan cinsellik mı yaşanır? insan cinsellik yaşadığı adamla herşeyi konuşur.
Kadını nası linçlediysek hesabı pasifleşmiş hemen
evet para için sürdürüyorlar. evli adamlar para yediriyor çünkü. konu sahibi maddi imkansızlıklar filan yazmış bir yerde muhtemelen o da bu sebepten sürdürüyordu.tepki alacağı için demiyor biri daha vardı burda o kişide olabilir sonra parça parça itirafları döküldü
bazısı para için sürdürüyor sonra bağlanıyor yakasından düşmüyor sonra adam eşinden çocuğundan olmamak için cinayet işliyor ah ah çokca duyduk
Seviştiğiniz zamanlarda strese girmedin de bundan sonra mı gireceksin?Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
Sonra tak diye hatırlayabildiysen bildiğin bir şeydir kendini avuttuğun şeyleri yazıya mı döktün naptın bilmiyorum ama iğrençsinKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Ya bi de kimse böyle evli bekar ayırmaksızın çatır çutur önüne gelene yürüyen birine aferin güzel kardeşim sefan olsun beline kuvvet, yetmezse benim kocayı da al demez. Tabi ki kızılacak. Adamlar gelip yazmıyor ki adama nasıl kızalım?Yemekli bir okul etkinliğinde adam konusu geçince söylemiş evli olduğunu. O kelimenin ağızdan çıktığı anda konu sahibi de telefonla konuşuyormuş tam duyamamış. Sonra da adam ee ben biliyorsun sandım demiş çünkü gizlememiş saklamamış. Ayrıca bütün öğretmenler biliyormuş adamın evli olduğunu. Böyle bir şeyin bırak söylenmesini iması bile olsa hemen soruşturmaz mıyız? Herkesin bildiğini konu sahibi nasıl ve niye bilmiyor, anlaşılmasın diye bütün okul oturup plan mı yaptı?
Kızdığımız şeyi anladınız mı şimdi
Yakışıklı ve komik birinin ilişkisi olmadığına nasıl emin olabildin djdjdjdjYakışıklı ve komik biri. Tek neden bu
Aynen bunu duymak istemiş. Nasıl olsa başında haberim yoktu sonra da çok yalvardı bla bla bla bu arada hakaret etmek yasak mıydı?Affet tatlı kız ve sevişmeye devam edin.
Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Yooo ben erkekleri de linçliyorum ne münasebet? Ama eşleri hiçbir şey olmamış gibi üstünü kapatıp devam ediyor sırf evlilikleri bozulmasın diye. Hâl böyle olunca bizim dediğimiz her şey havada kalıyor. Ama şu da bir gerçek ki erkeklerin bu kadar tozutmasının sebebi, kadınların da buna çanak tutması. Toplumun ahlak ve ilişki anlayışı iyice çöktü maalesef. Hele ki meslektaşım olan bir kadının bu şekilde davranması cidden düşündürüyor beni. Emin olun okuldaki öğrencilerin arasına kadar bile yayılmıştır bunun dedikodusu.Bu sitede şu olay çok garip. Bir kadın sevgilisi olan bir erkek kendisini aldatırsa sempati ile cevaplar alıyor ama diğer kadin evli ise adamla linç ediliyor. Ben bir tane sevgilisi evli çıkıp da linç yemeyen kadın görmedim. Sanırım sitede birçok kadın içten içe eşine güvenmiyor; böyle aldatmaları görünce de konuyu açan kızı metres olarak görüp hakaret ediyor. Evlendiniz diye üstün olmuyorsunuz hanımlar. Bir erkek iki kadını da idare ediyorsa ahlaksız olan odur, bekar olan kız değil. Sosyal medyada kadınla hiç fotoğrafı yoksa bekar sanması da çok normal. Çok güzel bir söz vardır. Or.s.u evdense, kapı kilit tutmaz diye. Sizin kocanız erkek or.s.usu ise aldatılmak kaderiniz olur.
Bu sitede şu olay çok garip. Bir kadın sevgilisi olan bir erkek kendisini aldatırsa sempati ile cevaplar alıyor ama diğer kadin evli ise adamla linç ediliyor. Ben bir tane sevgilisi evli çıkıp da linç yemeyen kadın görmedim. Sanırım sitede birçok kadın içten içe eşine güvenmiyor; böyle aldatmaları görünce de konuyu açan kızı metres olarak görüp hakaret ediyor. Evlendiniz diye üstün olmuyorsunuz hanımlar. Bir erkek iki kadını da idare ediyorsa ahlaksız olan odur, bekar olan kız değil. Sosyal medyada kadınla hiç fotoğrafı yoksa bekar sanması da çok normal. Çok güzel bir söz vardır. Or.s.u evdense, kapı kilit tutmaz diye. Sizin kocanız erkek or.s.usu ise aldatılmak kaderiniz olur.
Sizin gibiler sayesinde gelişecek bu memleket hocam, bakmayın siz bu kıskanç kadınlara. Yakışıklı ve komik biri ile beraber olamadıkları için kıskanıyorlar sizi. Eee nereye gittiniz ya, üzüldüm şimdiKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?