Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Güvenilir adamla evli olduğunu anlayacak kadar muhabbetiniz olmamış, anca gırgır şamata matrak. Güven eşiğiniz kan ağlıyor.

Burada pat pat cevap veriyorsunuz bize madem her şeye cevabınız var sorduğunuz soruya da kendiniz cevap verin, bizden ne istiyorsunuz saygıdeğer “medeni durum” sormayan merak etmeyen öğretmenim…

evet masa olayını okudum da 2 yılı atlamışım

sonrasında hatırlamış, bide sağa sola sormuş herkes evli ama ayrı yaşıyorlar gibi birşey demişler

kesin 2 yıldır aynı yatakta da hiç yatmamışlardır

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
O kurt olan kadın sizsiniz. Başka bir kadının aldatılmasına enayi yerine konmasına fırsat vermişsiniz. Adamı anasından doğduğuna pişman etseydiniz hepimiz helal olsun Allah yolunu açık etsin derdik. Adamı rezil ettiniz mi, okul müdürüne ilişkinizi bildirdiniz mi, gerekirse ya o gider bu okuldan ya ben dediniz mi? Tek yazdığınız yaa çok yalvarıyor affet diyor. Bana zaten etik gelmiyor aynı işyerinden biriyle beraber olmak ama oldu da yaptım bu hatayı ve adam da evli çıktı. Ben gemileri yakarım hanımefendi, kimse benimle oynayamaz, saygınlığımı gururumu çiğneyemez. O adam o okuldan gider. İşi gücü bırakır uğraşabildiğim kadar uğraşırım. Adam için komik yazmışsınız ama asıl komik olan sizsiniz. Bayağı gülmüştür, ne güzel karımı mesele etmeden gel diyorum geliyor, git diyorum gidiyor, yat diyorum yatıyor demiştir arkanızdan.

Aranızda duygusal bir şey yokmuş niye kafaya taktınız? Başkasıyla sevişirsiniz artık. Öğretmenler odasında ahlaktan eser kalmamış.

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
anlama kıtlığı sende olmasın
yukarıda bir arkadaşa yazmışsın ya
pardon da o kadar mı isteklisiniz anlamadım

adam yakışıklı komik iyice tanımayayım hop sevişeyim

gerçekten de kadın gelip çalıştığınız yeri bassa herkes onu haklı bulacak

senin yakışıklıyı ve seni idareci de hop diye işten

Ya sizin daha iş ahlakınız, etiğiniz yok.. İnanın ciddi bir ilişkiyi, aşkı bile anlayabilirim ama aynı okuldan biriyle sadece cinsel birliktelik için bu kadar mı yokluktasınız diye soracağım..Okullara bulaştırmayın şu muhabbetlerinizi yaa

Sonra birden "tak" diye hatırlamış ama..Başta olmasa da sonda hatırlamış..!!

Sen de yedin bunu hmmm benim kocam da sosyal medya ve profilde resmimi paylaşmaz. Gayet de mutluyuz (maşallah diyim )
Resim yok diye hariçten gazel üfürse ya benim evim ayrı görmüyorum karımı dese inancan mı
Delil olarak da evli olup olmadığını bilmeyen okul arkadaşları ve sosyal medya profili
Özlük dosyalarında sistemde evli bekar görünüyor. Maaş bordrosunda çocuk varsa karısı çalışmıyorsa görünür şimdi bana hikaye anlatma baby :)
İki sene ayrı ama niye boşanmamış mademse mantıklı mı bu hikaye

Sızce ne yapılır? Kınamıyorum hayat uzun kımsenın basına ne geleceği belli olmaz da yanı sacmalamayın istiyorsanız. Koca okulda herkes biliyorsa siz nasıl bilmiyorsunuz? Yalvarsa ne olur ya hadi kabul edin ikinci kadın olun. Bunu duymak istiyorsunuz alenen anlamadım ben yani işinize aşkınızı sokmayın orası okul ve cocukların eğitim gördüğü yer. Kımse kusura bakmasın bunun yanlıs doğru oldugunu ayırt edemeyen biri benim cocuguma nasıl neyın doğru olup olmadığını öğretecek. Iletısımı tamamen kopartmanız lazım okuldakılerın dıkkat cekmemesı adına boyut gunaydın ıyı akşamlardan öteye gıtmemeli bıde soruyorsunuz napardınız yalvarıyo diye. Hiç canım napalım

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Yahu önce bir medeni durumunu öğrenseydiniz adamın..Herşey olmuş bitmiş -tak- diye aklınıza gelmiş ne hikmetse..Okulda öğretmensiniz farkında mısınız??? Sevişecek adam bulacak yer mi yok??

Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorduk. Odama gelmeden önce beni araştırmış. Sevgilim var mı nişanlımıyım vs diye. İş arkadaşlarıma sormuş. Sonra iş arkadaşlarım da onu soruşturmuş. İyi biri mi nasıl, oturup kalkmayı biliyor mu?

Bi ilişkiye başlarken dan diye birlikte olunmaz ya. ADB mi burası bar çıkışında adamın yatağında soluğu almış gibisiniz. Zaten adam da boşanmak üzere oluveriyor he hee yedik bizde...

Benim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
G*t g*te gelmediğiniz sürece sorun olmaz

İftarda(!) evli olduğu konuşulmuş ama ufak bir ayrıntı(?)olduğu için dikkat() etmemişsiniz ve fuckbody liğe devam etmişsiniz.daha da devam edersiniz.keşke adamın eşine biri söylese

nasıl güveniyorsunuz? adam sadakat yemini ettiği kişiyi kandırıyormuş size nasıl güvence verdi?

not: sınırda IQ ne allaseniz ya garip garip ifadeler

hayati not: sadece sevişmek için de olsa yakışıklılık tek başına yeterli olmaz. hırlı hırsız mı, sapık mı, hastalık taşıyor mu, evli mi, saygın mı yoksa yeter deyince cümle aleme duyurur mu bunları da değerlendirmeye almanız gerekiyordu, hele ki gelişmeyen bu memlekette. ama siz evli mi bekar mı diye sorma teşebbüsünde bile bulunmadığınız, sırf yakışıklı ve komik diye ilkel ve dürtüsel varlıklar gibi direkt çiftleşmeye geçen sınırda IQ’lu bir insan olduğunuz için söylenenler size bir anlam ifade etmiyor. affet gız, inş karısı da öğrenir gelir saçını başını yolar

Bence dürtü bozukluğu. Çağımızda herşey çok plastik geliyor . Insan cinsel birliktelik yaşadıgi biriyle artık ten tene temasa bile geçilmiş hic mi konuşmadi . Hiç mi iş çevresinde bilinmiyordu. Yani insanların genel olarak kendine bu kadar saygı duymaması beni şoke ediyor .

Affedecek bir sey de yok zaten takılıyorlar yine devam ederler, yakışıklı ve komik beyle.
Medeni hali önemli olsa bir araştırırdi, yemekte lafı geçmiş öncesinde ama sevişirken hatırlamamış.
Araştırmamiş, çünkü evli olduğunu başta öğrenmek işine gelmezdi muhtemelen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…