- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.298
- 598
Güvenilir adamla evli olduğunu anlayacak kadar muhabbetiniz olmamış, anca gırgır şamata matrak. Güven eşiğiniz kan ağlıyor.Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
evet iş yemeğine gitmişler, o esnada evli olduğunu söylemiş masada lafı geçmiş ama konu sahibi telefonda konuşuyormuş duymuş ama duymamışsonrasında hatırlamış, bide sağa sola sormuş herkes evli ama ayrı yaşıyorlar gibi birşey demişler
sonrasında hatırlamış, bide sağa sola sormuş herkes evli ama ayrı yaşıyorlar gibi birşey demişler
O kurt olan kadın sizsiniz. Başka bir kadının aldatılmasına enayi yerine konmasına fırsat vermişsiniz. Adamı anasından doğduğuna pişman etseydiniz hepimiz helal olsun Allah yolunu açık etsin derdik. Adamı rezil ettiniz mi, okul müdürüne ilişkinizi bildirdiniz mi, gerekirse ya o gider bu okuldan ya ben dediniz mi? Tek yazdığınız yaa çok yalvarıyor affet diyor. Bana zaten etik gelmiyor aynı işyerinden biriyle beraber olmak ama oldu da yaptım bu hatayı ve adam da evli çıktı. Ben gemileri yakarım hanımefendi, kimse benimle oynayamaz, saygınlığımı gururumu çiğneyemez. O adam o okuldan gider. İşi gücü bırakır uğraşabildiğim kadar uğraşırım. Adam için komik yazmışsınız ama asıl komik olan sizsiniz. Bayağı gülmüştür, ne güzel karımı mesele etmeden gel diyorum geliyor, git diyorum gidiyor, yat diyorum yatıyor demiştir arkanızdan.Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
anlama kıtlığı sende olmasınKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Ya sizin daha iş ahlakınız, etiğiniz yok.. İnanın ciddi bir ilişkiyi, aşkı bile anlayabilirim ama aynı okuldan biriyle sadece cinsel birliktelik için bu kadar mı yokluktasınız diye soracağım..Okullara bulaştırmayın şu muhabbetlerinizi yaaKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Sonra birden "tak" diye hatırlamış ama..Başta olmasa da sonda hatırlamış..!!ya ben biriyle sevişmeden önce her detayını öğrenmek isterim nedir ne değildir, katil midir sapık mıdır? nasıl ilgilenmediniz anlamadım? ayrıca daha ne tavsiyesi verebiliriz adam evli olduğuna göre muhattap olmayacaksınız. ama ilişkiniz devam edecek belli ki, çok da takıldığınızı düşünmüyorum buraya gelip affedeyim mı diye konu açtığınıza göre. affedilecek nesi var bu adamın evli diye af mı diliyor çok saçma. aylardır evli adam peşimde pervane oldu yüzüne bakmadım evlisin git eşinle ilgilen dedikçe ben boşanıcam diyordu yine de oralı olmadım. ve bende evli olduğunu bilmiyordum, ilk görüşmemizde sen evli değilsin dimi diye sordum direk evliyim dedi ortamı terk ettim.
Sen de yedin bunu hmmmEvli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
Sızce ne yapılır? Kınamıyorum hayat uzun kımsenın basına ne geleceği belli olmaz da yanı sacmalamayın istiyorsanız. Koca okulda herkes biliyorsa siz nasıl bilmiyorsunuz? Yalvarsa ne olur ya hadi kabul edin ikinci kadın olun. Bunu duymak istiyorsunuz alenen anlamadım ben yani işinize aşkınızı sokmayın orası okul ve cocukların eğitim gördüğü yer. Kımse kusura bakmasın bunun yanlıs doğru oldugunu ayırt edemeyen biri benim cocuguma nasıl neyın doğru olup olmadığını öğretecek. Iletısımı tamamen kopartmanız lazım okuldakılerın dıkkat cekmemesı adına boyut gunaydın ıyı akşamlardan öteye gıtmemeli bıde soruyorsunuz napardınız yalvarıyo diye. Hiç canım napalımKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Yahu önce bir medeni durumunu öğrenseydiniz adamın..Herşey olmuş bitmiş -tak- diye aklınıza gelmiş ne hikmetse..Okulda öğretmensiniz farkında mısınız??? Sevişecek adam bulacak yer mi yok??Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
G*t g*te gelmediğiniz sürece sorun olmazBenim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
Eee onu okul kurumdan fuckbady yapmadan önce düşüncektinizBenim suçum yok. Sen de birisiyle beraberken sonrasında evli çıkabilir. Orada suçlu sen mi olacaksın? Hayır. Ben adamla sürekli göz göze geleceğim. Beni strese sokan bu durum
Çocuğu 1.5 yaşındadır ama şaşmazevet masa olayını okudum da 2 yılı atlamışım
kesin 2 yıldır aynı yatakta da hiç yatmamışlardır
nasıl güveniyorsunuz? adam sadakat yemini ettiği kişiyi kandırıyormuş size nasıl güvence verdi?Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Araştırmamiş, çünkü evli olduğunu başta öğrenmek işine gelmezdi muhtemelen..Affedecek bir sey de yok zaten takılıyorlar yine devam ederler, yakışıklı ve komik beyle.
Medeni hali önemli olsa bir araştırırdi, yemekte lafı geçmiş öncesinde ama sevişirken hatırlamamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?