- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
neden garip geldi? cekiniyor demek ki olabilirNişanlımla ve arkadaşlarımızla 5 günlüğüne tatile gideceğiz (herkes kendisini ayarlarsa) ama bana ayrı odalarda kalırız kimse yanlış anlamasın dedi. Bana nedsnss garip geldi?
Ne biliyim ki benneden garip geldi? cekiniyor demek ki olabilir
Nişanlımla ve arkadaşlarımızla 5 günlüğüne tatile gideceğiz (herkes kendisini ayarlarsa) ama bana ayrı odalarda kalırız kimse yanlış anlamasın dedi. Bana nedsnss garip geldi?
valla ben sorardım. cekiniyor olabilir dediğim gibi arkadaslarınız sevistiğinizi düsünsün istemiyor galibaNe biliyim ki ben
Ne biliyim bende anlamadım bi bana mı saçma geldiŞaka mı kız bu nişanlın?Çiftsiniz siz be
Ben daha arsızım heralde anlamadımOff hem tatile git hemde göster ama elletme der gibi nişanlın hep mi mülayim böyle
valla ben sorardım. cekiniyor olabilir dediğim gibi arkadaslarınız sevistiğinizi düsünsün istemiyor galibane bilim valla sormak lazım
Ne biliyim bende anlamadım bi bana mı saçma geldi
kapıya yazı assınlar ‘sevişmiyoruz’ diyeHerkes ayrı odaya giderken ki diğerleri de çifttir herhalde bunlar kabak gibi orta da komik. Ayrı ayrı ne saçmailla tescilli çift olmak lazım galiba
kapıya yazı assınlar ‘sevişmiyoruz’ diye
ayyu hahshsjsjİcardi bilmiyorum diyor.
Kız tatilden sosyal medyaya bir fotoğraf atsa nişanlısı ile gören hepsi art niyet dusunmeyecek mi zaten hımm tatile gitmişler erken balayı diyeMuhafazakar Kafa yapısına sahipse arkadaşlarının sizin hakkınızda birşey düşünmelerini istemiyordur hoşlanmıyordur belki bu tarz söylemlerden utangaç erkek mi kaldi bu devirde maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?