Aynı oda

valla ben sorardım. cekiniyor olabilir dediğim gibi arkadaslarınız sevistiğinizi düsünsün istemiyor galiba ne bilim valla sormak lazım

Herkes ayrı odaya giderken ki diğerleri de çifttir herhalde bunlar kabak gibi orta da komik. Ayrı ayrı ne saçma illa tescilli çift olmak lazım galiba

normalde ayrı odalarda kalıyo iseniz hassasiyetleri vardır bunu da özellikle belirtmeye çekinip arkadaşlarını bahane etmiştir
normalde aynı odada kalıyo iseniz arkadaşları muhafazakar / hassasiyetleri olan insanlardır ya da aynı odada kalır iseniz saçmasapan düşünceleri oluşacak insanlardır ve durup dururken agzımızın tadı bozulmasın güzelce tatilimizi yapalım demiştir falan filan

Muhafazakar Kafa yapısına sahipse arkadaşlarının sizin hakkınızda birşey düşünmelerini istemiyordur hoşlanmıyordur belki bu tarz söylemlerden utangaç erkek mi kaldi bu devirde maşallah
Kız tatilden sosyal medyaya bir fotoğraf atsa nişanlısı ile gören hepsi art niyet dusunmeyecek mi zaten hımm tatile gitmişler erken balayı diye yani gittikleri arkadaşları en fazla iki çift daha vardır onlar da söylese ne olacak sanki

Ya dini, kulturel her neyse tabun vardir zamanini beklersin, yada belli yasin uzeinde saglikli insanlar olarak sevisirsin. Eger muhafazakarsaniz bunu herkes bilir, cinselligin konusu acilmaz. Ona diyecek lafim yok. Zaten sevisien bi ciftseniz de ayni odada kalirsiniz kimse de yadirgamaz. Ne var ki bunda? cok komik. Ben arkadaslairnizdan biri olsam duramaz laf atar imada bulunurdum. Tamam anladik sevismiyounuz diye. Boyle bi tabu cinsellik bu ulkede sonra vajinismus muyum? Vay anam ya. Muhafazakar kisilerse yaninizdakiler de onlara sempatik gorunmeye calismis. O daha beter. Belli yasin uzeinde bana cok komik geliyor boyle konularin kacak gocek edilmeye calisilmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…