- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
Nasıl isterse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn deGeneleksel bi kafa yapısındaysa veya gittiğniz insanlar bunu yadırgıyosa bi derece anlaşılır da diğer türlüsünü anlayamadm
Farklı kafalar bunlar anlamaya çalışmamak gerekliKız tatilden sosyal medyaya bir fotoğraf atsa nişanlısı ile gören hepsi art niyet dusunmeyecek mi zaten hımm tatile gitmişler erken balayı diyeyani gittikleri arkadaşları en fazla iki çift daha vardır onlar da söylese ne olacak sanki
![]()
Neden sorun olsun?İlginç geldi. Ama böyle görünsün deyip odanıza gelirse sorun yok gelmezse sorun var gibi. Bu arada önceden yaşanmış bir şey varsa çok daha garip
Ya ne alaka. Gezip tozalım ama yakınlaşmayalım diyemez miO kadar geleneksel ya da muhafazakarsa o tatilde ne işi var? Azıcık daha dayansın madem, evleneceksiniz zaten.
İki ayrı yataklı odaya tamamım da bu bana saçma geldi. Sevişmiyoruz diye ilan ediyor gibi. Hele de diğer arkadaşları çiftse, beraber kalıyorsa.Ya ne alaka. Gezip tozalım ama yakınlaşmayalım diyemez mi
Evet diyebilir ama bu genelde kadınlar der hiç erkeğin dediğini duymadım da görmedim de. Erkekler fıtratı gereği hep bir temas ister. Allah aşkına kendini tutabilen erkek olur mu bu konularda.? Kadın der kadın kendini tutar.Ya ne alaka. Gezip tozalım ama yakınlaşmayalım diyemez mi
Erkeklerin de yapması gerekir zaten, prensipleri gereği yapıyorsa helal olsun. Bu çekincelerin kadınların tekelinde olmasından hoşlanmıyorumEvet diyebilir ama bu genelde kadınlar der hiç erkeğin dediğini duymadım da görmedim de. Erkekler fıtratı gereği hep bir temas ister. Allah aşkına kendini tutabilen erkek olur mu bu konularda.? Kadın der kadın kendini tutar.
uğraşmaktan yılmıştır sizden çok takıntılısınız çokkNişanlımla ve arkadaşlarımızla 5 günlüğüne tatile gideceğiz (herkes kendisini ayarlarsa) ama bana ayrı odalarda kalırız kimse yanlış anlamasın dedi. Bana nedsnss garip geldi?
Nişanlımla ve arkadaşlarımızla 5 günlüğüne tatile gideceğiz (herkes kendisini ayarlarsa) ama bana ayrı odalarda kalırız kimse yanlış anlamasın dedi. Bana nedsnss garip geldi?
Hayır bir de madem böyle çekinceleri var, hiç girmesin bu işe. Zaten evlenmelerine az kalmış, sonra giderler baş başa ya da hep beraber. Muhafazakar insanlar böyle yaşıyor. Herkes tatile gitmiyor nişanlısıyla. Birkaç ay daha gitmezse ölmez bence.Evet diyebilir ama bu genelde kadınlar der hiç erkeğin dediğini duymadım da görmedim de. Erkekler fıtratı gereği hep bir temas ister. Allah aşkına kendini tutabilen erkek olur mu bu konularda.? Kadın der kadın kendini tutar.