Aynı oda

Geneleksel bi kafa yapısındaysa veya gittiğniz insanlar bunu yadırgıyosa bi derece anlaşılır da diğer türlüsünü anlayamadm

Kız tatilden sosyal medyaya bir fotoğraf atsa nişanlısı ile gören hepsi art niyet dusunmeyecek mi zaten hımm tatile gitmişler erken balayı diye 😄 yani gittikleri arkadaşları en fazla iki çift daha vardır onlar da söylese ne olacak sanki 😄
Farklı kafalar bunlar anlamaya çalışmamak gerekli 🤣

Sen ses etme 2 oda tutsun ,canin isterse sen onun yanina veya o senin yanina gelir .sesini cikarma bosver ;)

İlginç geldi. Ama böyle görünsün deyip odanıza gelirse sorun yok gelmezse sorun var gibi. Bu arada önceden yaşanmış bir şey varsa çok daha garip

İlginç geldi. Ama böyle görünsün deyip odanıza gelirse sorun yok gelmezse sorun var gibi. Bu arada önceden yaşanmış bir şey varsa çok daha garip
Neden sorun olsun?
Evlilik öncesi herkes birbirini mıncırmak vs zorunda değil ki. Adam muhafazakardır. Kişisel olarak karşıdır.

Bu zamana kadar hunharca seviştiniz de adam tatil odasını mı sorun etti yani şaşıracak bir durum göremedim şahsen

Diğer arkadaşlar çift mi? Yoksa diğer arkadaşların hepsi sizin kız arkadaşlarınız mı? Eğer öyleyse daha farklı yorum yapicam çünkü aklıma farklı hinlikler geldi de:KK69:

Bilemedim, belki de cevreisni arkadaslarini tanıyordur. Size laf gelmesin diye böyle bir teklif yapmıştır. Bana çok ilginç gelmedi.
Ben sevgilimle ne fındıklar kırıyorum ama arkadaş oldugum kuzenlerimle bir tatile çıksak (ya da ailemi tanıyan vs) belki bir ihtimal ben de 'ben kızlarla kalayim' diyebilirdim..sonra bulunca yapısırdim elbet kaçamak kaçamak:) ama yani laf edecek insana neden laf verilsin ki?
O yüzden kızmadım ben enişteye.

Ya ne alaka. Gezip tozalım ama yakınlaşmayalım diyemez mi
Evet diyebilir ama bu genelde kadınlar der hiç erkeğin dediğini duymadım da görmedim de. Erkekler fıtratı gereği hep bir temas ister. Allah aşkına kendini tutabilen erkek olur mu bu konularda.? Kadın der kadın kendini tutar.

Evet diyebilir ama bu genelde kadınlar der hiç erkeğin dediğini duymadım da görmedim de. Erkekler fıtratı gereği hep bir temas ister. Allah aşkına kendini tutabilen erkek olur mu bu konularda.? Kadın der kadın kendini tutar.
Erkeklerin de yapması gerekir zaten, prensipleri gereği yapıyorsa helal olsun. Bu çekincelerin kadınların tekelinde olmasından hoşlanmıyorum

Nişanlımla ve arkadaşlarımızla 5 günlüğüne tatile gideceğiz (herkes kendisini ayarlarsa) ama bana ayrı odalarda kalırız kimse yanlış anlamasın dedi. Bana nedsnss garip geldi?

Aileniz ve sevgilinizin ailesi muhafazakar mı?? Ya da sizinle gelen insanlar bu tarz şeylerden hoşlanmıyor olabilirler mi?? Hiç bilgi vermemişsiniz ve vermemeye de devam ediyorsunuz.

Belki kendi ailesinin ya da sizin ailenizin duymasından çekiniyor birileri çenesini tutamaz gidip söyler diye. Durduk yere olaylar olmasın diye teklif etmiş olabilir. Normalde nasıl biri nişanlınız

Arkadaşlarla gidiyosak bende istemezdim aynı odada kalmayı bu tercih meselesi.belliki nisanliniz arkadaşlarından çekiniyor.

Hayır bir de madem böyle çekinceleri var, hiç girmesin bu işe. Zaten evlenmelerine az kalmış, sonra giderler baş başa ya da hep beraber. Muhafazakar insanlar böyle yaşıyor. Herkes tatile gitmiyor nişanlısıyla. Birkaç ay daha gitmezse ölmez bence.

Back
X