Aynı oda

Yapısı gereği fazla olmasada evet muhafazakar
Sevişmeden ziyade yakınlaşmalarımız oluyor bilgi isteyenlere yazdım

Arkadaşlarının sizin hakkınızda farklı düşünmesini istemiyordur bence. Yani normal bir şey aslında ama erkek kafası farklı işte, bir de muhafazakarsa sebep odur. Eskiden konuştuğum bir adam da bu kafadaydı. Dışarıda öpüşmeye, yakın davranmaya uzak olduğunu, arkadaş ortamında kız arkadaşı hakkında çok konuşmayı sevmediğini söylemişti. Muhafazakar da değildi aslında ama toplum içinde yakın olunmasını ve bilinmesini istemediğini söylemişti. Erkekler arasında dönen muhabbetlerdendir diye düşünüyorum. Gerçi öyle insanlarla da neden arkadaşlık yapıyorlarsa 🤷‍♀️

Nişanlısı muhafazakar olduğunu bilmiyor da siz mi biliyorsunuz. Muhafazakar olduğunu bilse bu ona garip gelir mi sizce
Muhafazakarlıkla alakası yok. Onu örnek verdim. Evlilik öncesi istemiyor olabilir. Şu konuyu kadın tam tersi yazsa topa tutarsınız, cinsellikte isteklerine saygı duymadan adamdan ayrıl diye. Klasik kk ikiyüzlülüğü

Muhafazakarlıkla alakası yok. Onu örnek verdim. Evlilik öncesi istemiyor olabilir. Şu konuyu kadın tam tersi yazsa topa tutarsınız, cinsellikte isteklerine saygı duymadan adamdan ayrıl diye. Klasik kk ikiyüzlülüğü
Bunları konuşmadan önce belki aralarında cinsel birliktelik olmuş olabilir yada olmayabilir. Benim yaklaşımım sadece erkeğin kendini hazır hissetmemesi yada sakladığı bir şey olabilir mi yaklaşı mı idi. Erken boşalma gibi. Konuyu herkes muhafazakarlık anlamına çekti

Bunları konuşmadan önce belki aralarında cinsel birliktelik olmuş olabilir yada olmayabilir. Benim yaklaşımım sadece erkeğin kendini hazır hissetmemesi yada sakladığı bir şey olabilir mi yaklaşı mı idi. Erken boşalma gibi. Konuyu herkes muhafazakarlık anlamına çekti

Erkeğin hazır hissetmemesi gayet normal bir gerekçe bence.

Ben burda bir şeyleri ıspatlama derdinde değilim. Sizinle aynı değer yargılarına da sahip olmayabilirim bu sebepten keskinlik belirtmeden konuşurum. Mutlak konuşanları da pek dikkate almam çünkü değişmez fikirler yada inançlarını mutlak aldıkları için sonuç çıktığını hiç görmedim

Aranızda cinsellik yoksa kendisini tutamayacağı için aynı oda istemiyor olabilir. Evlenmeden düşünmüyordur belki...

Hayır bir de madem böyle çekinceleri var, hiç girmesin bu işe. Zaten evlenmelerine az kalmış, sonra giderler baş başa ya da hep beraber. Muhafazakar insanlar böyle yaşıyor. Herkes tatile gitmiyor nişanlısıyla. Birkaç ay daha gitmezse ölmez bence.
Muhafakar mıymış oğlan?

Yani daha öncesinde de yakınlaşmalar olmadıysa anlarım ama mutlaka yakınlaşmalar oldu ki konu sahibinin sadece bu kısım dikkatini çekiyor.

Şimdi bende muhafazakarım eşimde mufazakar. Biz eşimle nişanlıyken sınava gitmiştik erkek kuzenide vardı eşim hiç çekinmedi benimle aynı oda da kalmaya ben biraz tereddüt ettim ama istememezlik yapmadım. Yapabilirdim de ama erkek bu konularda isteksiz olamaz imkansız bişey hayatımda muhafazakar da dahil olmak üzere böyle bişey duymadım. Erkek gayet de göğsünü kabarta kabarta o odaya girer arkadaş.

Ha sadece ailelerden biri olursa kız istemezse kabul eder ama yine kız istemezse mecburiyetten kabul eder yani.

Ama oğlanın çekindiği biri varsa arkadaşların içinden (kız) ozaman iş değişir tabiki

Neyi garip geldi?
Aranızda yakınlaşma dışında bir şey yaşanmamış.
Çok olmasa da muhafazakar diyorsun nisanlin için, isteği bu şartlara göre absürt değil.
Yaşanan şeyleri yaşanmıyor gibi gösterme gibi bir derdi de yok adamın.
Ayrıca aranızda ekstra yakınlaşma falan olursa onun içinde onlarca konu acarsin burada. Hepimizin selameti için iki oda makul bence. 🙃

Son düzenleme:
Odalar ayrı olacak ama siz iki ayrı odada uyuyacak mısınız, orası kesin mi? Düğün işini çözebişdiniz mi siz, merak ettim? Bir de odalar ayrı olunca ödemesi de alman usulü mü olacak?

Yapısı gereği fazla olmasada evet muhafazakar
Sevişmeden ziyade yakınlaşmalarımız oluyor bilgi isteyenlere yazdım
İşte onu vurgulamak istiyor zaten. Ama onun arka yüzü şöyle; “elalemin fikri benim için çok önemlidir”. Yani siz evlendikten sonra elalem ne isterse onu yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Back
X