- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Aysegullerden
Tatile gideceğiniz arkadaşlarınızın arasında muhtemelen hoşlandığı bir kadın olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne yaptınız kız tatile gitmeden kavgaya tutuşturacaksınTatile gideceğiniz arkadaşlarınızın arasında muhtemelen hoşlandığı bir kadın olabilir
Nişanlısı muhafazakar olduğunu bilmiyor da siz mi biliyorsunuz. Muhafazakar olduğunu bilse bu ona garip gelir mi sizceNeden sorun olsun?
Evlilik öncesi herkes birbirini mıncırmak vs zorunda değil ki. Adam muhafazakardır. Kişisel olarak karşıdır.
Muhafazakarlıkla alakası yok. Onu örnek verdim. Evlilik öncesi istemiyor olabilir. Şu konuyu kadın tam tersi yazsa topa tutarsınız, cinsellikte isteklerine saygı duymadan adamdan ayrıl diye. Klasik kk ikiyüzlülüğüNişanlısı muhafazakar olduğunu bilmiyor da siz mi biliyorsunuz. Muhafazakar olduğunu bilse bu ona garip gelir mi sizce
Bunları konuşmadan önce belki aralarında cinsel birliktelik olmuş olabilir yada olmayabilir. Benim yaklaşımım sadece erkeğin kendini hazır hissetmemesi yada sakladığı bir şey olabilir mi yaklaşı mı idi. Erken boşalma gibi. Konuyu herkes muhafazakarlık anlamına çektiMuhafazakarlıkla alakası yok. Onu örnek verdim. Evlilik öncesi istemiyor olabilir. Şu konuyu kadın tam tersi yazsa topa tutarsınız, cinsellikte isteklerine saygı duymadan adamdan ayrıl diye. Klasik kk ikiyüzlülüğü
Bunları konuşmadan önce belki aralarında cinsel birliktelik olmuş olabilir yada olmayabilir. Benim yaklaşımım sadece erkeğin kendini hazır hissetmemesi yada sakladığı bir şey olabilir mi yaklaşı mı idi. Erken boşalma gibi. Konuyu herkes muhafazakarlık anlamına çekti
Kime göre size göre öyle olabilirErkeğin hazır hissetmemesi gayet normal bir gerekçe bence.
Kime göre size göre öyle olabilir
PekiO zaman aynı durum kadın içinde geçerli. Kabul mü?
Kadının cinselliğe hazır değilim deme şansı yok artık
Muhafakar mıymış oğlan?Hayır bir de madem böyle çekinceleri var, hiç girmesin bu işe. Zaten evlenmelerine az kalmış, sonra giderler baş başa ya da hep beraber. Muhafazakar insanlar böyle yaşıyor. Herkes tatile gitmiyor nişanlısıyla. Birkaç ay daha gitmezse ölmez bence.
Senin arkandan konusulmasini istememiştirNişanlımla ve arkadaşlarımızla 5 günlüğüne tatile gideceğiz (herkes kendisini ayarlarsa) ama bana ayrı odalarda kalırız kimse yanlış anlamasın dedi. Bana nedsnss garip geldi?
İşte onu vurgulamak istiyor zaten. Ama onun arka yüzü şöyle; “elalemin fikri benim için çok önemlidir”. Yani siz evlendikten sonra elalem ne isterse onu yaşayacaksınız gibi görünüyor.Yapısı gereği fazla olmasada evet muhafazakar
Sevişmeden ziyade yakınlaşmalarımız oluyor bilgi isteyenlere yazdım