Ne anlamda dedin bilmiyorum ama umarım çıkar.iyi bekle belki senin durumunda olan biri çıkar beraber kafa kafaya verip çözüm bulursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlamda dedin bilmiyorum ama umarım çıkar.iyi bekle belki senin durumunda olan biri çıkar beraber kafa kafaya verip çözüm bulursunuz
Dediginizi duymustum bu nasıl bir islem ve tahminen ne kadara mal olur bana?İsiniz gerçekten zor.Zor olanda başkasını düşünmekten ziyade takintiya donusmus olması.Kısa sureli değil uzun sureli ilaç kullanmanız gerekir.Ayrıca kendinize telkinlerde bulunmanizi tavsiye edeceğim.Parasal açıdan müsait olduğunuz ilk anda bilinçaltı temizleme Uzmanına gitmenizi tavsiye ederim.Olayın ilk başladığı ana gidip bir temizleme yapılmalı bence.Fazla dusunup dert etmeyin ayrıca iliskinizin salahiyeti için herşeyi sevgilinize soylemeyin.
Devlet hastanesini hele ki bu bölümler inanin ilgilenmiyor.Gidemiyorum diye bir şey yok
Devlet hastanesine gidin illa para verip özel doktora gitmenize gerek yok.
Bu anormal bir durum ve çaresine bakmak zorundasınız.
Umarım dediginiz gibi olur yoksa artık deliricem. normal hayatimda adam yani yasi buyuk biri harif kimseyle muhattap olmuyorum yuzune bakip begenirim iyi derim etkilenirim diyeArkadaşım bu bir hastalık. Obsesif olduğunuzu doktor da ssöylemiş zaten. Ben öyle dusunmeyim aslında herşey benim elimde dusunmeyerek bunu atlatabilirim diye düşünmeyin. Doğru ilacıkkullandığınızda rahatladiginizi fark edersinizzaten. LLütfen doktora gidin ve başladıktan sonra ilacı kendi kendinize bırakmayın.
Zaten diyor ileride aldatmicagin ne malum herkesi begeniyorsun diyor.. bir danisayim bari inanin icime birazcuk su serpildi umutlandim birazcik.. umarim iyilesirim. Biraa komik olucak ama bilincalti temizligi ne bilmiyorum. Yani sadece rahatsiz oldugum konuyla ilgli calisma yapilacak degil mi? Kas yaparken göz çıkartmiyayim..Neden kötülük yapasiniz onu fiziken aldatmiyorsunuz.Ama böyle devam ederseniz asıl onda soru işaretleri oluşacak,ilerde beni fiziken aldatır mi diye. yani ikinize de iskence ye dönüşür. Bilincalti temizleme yöntemi maliyeti yüksek biraz.Bazen tek seans,bazen 8 seans gerekebilir.Duruma ve kişiye gore değişir.Seansi bir sene evvel 300 TL idi.İstanbul Nisantasinda ofisi bir araştırın Selda Soytürk
Devlet hastanesini hele ki bu bölümler inanin ilgilenmiyor.
Neden kötülük yapasiniz onu fiziken aldatmiyorsunuz.Ama böyle devam ederseniz asıl onda soru işaretleri oluşacak,ilerde beni fiziken aldatır mi diye. yani ikinize de iskence ye dönüşür. Bilincalti temizleme yöntemi maliyeti yüksek biraz.Bazen tek seans,bazen 8 seans gerekebilir.Duruma ve kişiye gore değişir.Seansi bir sene evvel 300 TL idi.İstanbul Nisantasinda ofisi bir araştırın Selda Soytürk
En kisa zamanda doktora gidin umarım beyninizi kemiren bu şeyden kurtulursunuz. Lütfen bu düşüncelerden dolayı kendinizi yıpratmayın. Sizin iradenizle olan bir şey değilcçünkü.[/QUOTE][QU"gezegen09, post: 44396298, member: 726710"]Umarım dediginiz gibi olur yoksa artık deliricem. normal hayatimda adam yani yasi buyuk biri harif kimseyle muhattap olmuyorum yuzune bakip begenirim iyi derim etkilenirim diye
Bana hic denk gelmedi vallaYapmayın Allah aşkına.
Anksiyete tedavisi görüyorum devlet hastanesine gidiyorum.
Allah razı olsun doktorumdan.
O an derken? Baya ilginc bir uygulama olsa gerek.Ben denedim fakat benim durumum biraz zor bir durum.Fakat kız kardeşim tek seansta halletti sorununu.Onunda bir arkadaşı tavsiye etmişti.Ben yarım bıraktım maalesef.Bu arada internetten seans uygulayabiliyor.Lütfen netten araştırın,yorumları okuyun.Mesela seansta bu durum ne zaman başlamış o ana gidiyorsunuz.Anlatması zor yaşamanız gereken bir durum.
Tekrardan cok sagolun su durumdan kurtulayim insallah.. sizinde ne probleminiz varsa Allah çozumunu verir insallahRica ederim kardeşim kötü dusunme hiçbir zaman.
İnanin Kardeşimin arkadaşı sorunlarını aşıp,sakin bir insan olmuş.Kardeşim seansta nerelere gittiğini anlattı.Ben maalesef çok zorlandı,çünkü beynim kontrolü bırakmıyor geçmişe gitmiyor.Nefes terapisi almam lazım.Denemekte fayda var kendisi o kadar harika bir bayan ki.Sadece onun için bile gidilir.Onu ben de duydum. Hatta irtibata geçtim kendisiyle.
Çok tatlı bir hanım ancak seanslara başlayacak fıraat olmadı yoğunluktan.
İşe yarıyor mu gerçekten?