gercekten cok güzel.. ben asık oldugum kişiyle yasayamadım ama asık olmadıgım halde bile zamanla cok tatlı geliyor. kim bilir asık olanları nasıl baglıyordur birbirine :) dusunsene sık sık görüşüyorsun, canın sıkıldıgında, tatil oldugunda, en basiti kar yagdı gecenlerde cıkıp sevgilinle havanın tadını cıkarabilirsin :) ayrı sehir çok zor.. onu da yasadım. binbir türlü sorun.. ve daha zor tanıma. bilmediğin daha cok sey cıkıyor. yani bende oyle oldugu icin oyle diyorum :) ama yakında bambaska. herseye kolay mudehale ediyorsun daha cok sey paylasıyorsun.. kader kısmet tabi yapacak bısı yok :)
çok zordur pericim yaa ayrı olmak..havaların güzel olmasından,hafta sonlarının gelmesinden,yalnız başına takılmaktan nefret ettiğin anlar çoktur..ufacık bişiyler büyür çözemezsin..en fenası hasretderin bir acıdır..tüm bu olumsuzluğuna rağmen sana ne hissettirdiği önemlidir..aynı şehirlerde olupta bir birine uzak o kadar çok insan var kii..senin o uzak yollarda kurduğun köprüyü yakındaki çoğu insan kuramaz ,cesaret edemez...birlikteyken sürekli didişen,birbirlerine akıl amaz hitaplarda bulunup hakaret eden sevgilileri gerçek mana da " sevgili" oldukları da tartışılır..ama işte göstermeye gelince mutluluk abidesi olurlar...
daha bugün yaşadığım bir olay;bir arkaşa nasılsın diye yazıyorum " iyiyim "diyor,mutluluktan uçuyor belli, işte "....' layım ,şuraya gitcez ,böyle yapcaz." diyor.(karşısındaki insanın derin bir özlem duydyğunu bildiği halde) insanların üslupları bile öyle bir değişiyor kii...kimsenin mutluluğunu kıskanıcak,elinden alıcak değiliz tabii; dediğin gibi imrenmek,yaşayamamın verdiği acı ve özlem sadece bizdeki ...
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....
bu gece sevgilimin babası edirneye 30 dk uzaklıkta bi çiftliğe gitmişti
o sırada yağmur başladı burda
sevgilim babasını aradı bişey için, babasının bulunduğu yerde yağmur yağmıyomuş
o an dedim ki ''aynı yağmur altında olmak, sanki iç içeymiş gibi..''
2 gün önce kar yağdı
sevgiliden günaydın mesajı gelir.
''pencereden bak, her yer senin gibi pamuk olmuş..''
aynı şehrin havasını yaşamak, onu yaşamak gibi geliyor bana
bi de mesela tartışma olur telde
atlarsın arabaya 5 dk ya yanındasın
yüzünü görünce yumuşar zaten hemen
ya da çok mutlu bişey olur ya hani, telde söylemek yetmez heyecanını anlatmaya
gidersin yanına mimiklerinle, dokunuşlarınla hissettirirsin
hiç ummadığın anda zil çalar
O mudur? diye umutlanırsın
bu umudu yaşayabilmek bile çok güzel
akşam dişin ağırır
gece de ağırırsa diye uyumadan bekler
çünkü seni arabasıyla götürebilme şansı vardır.
uykusuzluğa sinirlenmek yerine, şansına sevinir..
gece ''yatağımıza geçelim mi sevgilim, uykuşum geldi'' der
çünkü aynı geceye dalarsın, aynı yataktaymış gibi..
uzaktayken.. ne sen sor ne ben söliim
ama onda da aynı şehirde yaşıyormuşçasına yapınca günler daha çabuk geçiyor
mesela sevgilimle ayrı şehirlerde olduğumuzda aynı anda aynı filmi açıp izliyoruz.
kitap okuma saatleri yapıyoruz.
bazen gece yatarken laptoplarımızla cam açıp öyle uyuyoruz
ben geceleri onsuz uyuyamadığımda bana telde, O'na yazdığım masalı okuyor.
öyle yani..
Aynı şehirde olmak çok güzel birşey ya.Tatil zamanlarında ayrı kaldığımızda oldu ve günler geçmek bilmedi ve bir tartışma oldugunda barışmak daha uzun sürdü.Aynı şehirde oldugunda yüzyüze gelince herşeyi unutabiliyosun ve sorunları yüzyüze konuşup daha kolay halledebiliyosun.Birkaç ay sonra ben mezun olcam ve döncem o burada kalıcak.İnan şimdiden içimi sıkıntılar basıyo nasıl ayrı kalcam diye((((
Ayrı şehirlerde olunca nasıl idare ediyosunuz ? İlerde benimde öyle olacak ya o yüzden soruyorum(
Hepiniz ayrı ayrı ne güzel yazmışsınız...
Kim bilir belki bir gün biz hasret kuşları da bunları yaşayabilir doyasıya...
Saatlere sığdırmadan... Özgürce... Hayali bile güzel.
Kendisi nasıl güzel olur kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?