AYni sehirde bile nefes almak yetiyor ..
çok zordur pericim yaa ayrı olmak..havaların güzel olmasından,hafta sonlarının gelmesinden,yalnız başına takılmaktan nefret ettiğin anlar çoktur..ufacık bişiyler büyür çözemezsin..en fenası hasretderin bir acıdır..tüm bu olumsuzluğuna rağmen sana ne hissettirdiği önemlidir..aynı şehirlerde olupta bir birine uzak o kadar çok insan var kii..senin o uzak yollarda kurduğun köprüyü yakındaki çoğu insan kuramaz ,cesaret edemez...birlikteyken sürekli didişen,birbirlerine akıl amaz hitaplarda bulunup hakaret eden sevgilileri gerçek mana da " sevgili" oldukları da tartışılır..ama işte göstermeye gelince mutluluk abidesi olurlar...
daha bugün yaşadığım bir olay;bir arkaşa nasılsın diye yazıyorum " iyiyim "diyor,mutluluktan uçuyor belli, işte "....' layım ,şuraya gitcez ,böyle yapcaz." diyor.(karşısındaki insanın derin bir özlem duydyğunu bildiği halde) insanların üslupları bile öyle bir değişiyor kii...kimsenin mutluluğunu kıskanıcak,elinden alıcak değiliz tabii; dediğin gibi imrenmek,yaşayamamın verdiği acı ve özlem sadece bizdeki ...
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....
amin amin Allah bütün sevdigine hasret olanları kavustursun...
aynen anlattıgın gibi onsuz bir şehirde olmak okadar zor ki anlatılmayacak derecede
ama bunları tekrar yasıycam yine özlüycem acı cekicemofff.... Allah herkesi en yakın zamanda kavustursun
şimdi şöyle söyliyim bundan önce uzun ilişkimde aynı şehirdeydik tamam istediğin zaman görebiliyosun belki ama ben mutlu değildim onunla yani
belki herşeyden haberdar oluyorsun mesela aynı yerde olduğun için yaşanan olaylardan,bi çok şeyi aynı yaşıyorsun ama kalp aynı atmayınca neye yarar ki
şu an 4,5 yıl oldu mesela ayrııı şehirlerdeyiz ama ne farkederki o kadar seviyorum ki anlatamıyorum bazen o kadar taartışıyor,kopuyoruz bazen,yok olmıcak böyle diyorum oda diyor,ağlıyoruz ,yüksek çıkışlı kavgalarımız oluyor ama yok gened aynı hissediyorum
bi insan bu kadar mı nefes alıyor diye sevinir biri için
bilmiyorum ama bazen arada ki mesafeler hiç farketmez gönüller bir olup birlikte birbiri için attıktan sonra
belkide hasret güçlendiriyodur sevgimizi kim bilir tabiki zorlukları var yani keşke her dk,her sn beraber olsak aynı havayı solusak ama işte bizde bi gün hep birlikte yaşıcazz umuduyla mesafleri aşmaya çalışıyorsun
birde şey derler hasret çekenler evlenince ilk günki gibi aşık yaşarlaarmış mış gibi bir laf var ama ne kadar doğru bilemicem bunu gelecek göstericek bir tek yüce RABBİM biliyor işte bunu
inşallah canımm tek dileğimm o :)
bizde eşimle evlenmeden önce ayrı şehirlerde yaşıyoduk yaklaşık 2 yıl çıktık...çok zordu... tam 12 saatlik mesafedeydik birbirimize...yanlış anlaşılmalar tartışmalar çok oluyo uzakta olunca...ama asıl sevgi o zaman belli oluyo bence sonuçta her insan kaldıramaz zor bi ilişki yaşamayı...ama uzun zamandan sonra onu görmek heyecanla onun geleceği günü beklemek günleri saymak o özlem en güzeli ...aynı şehirde olmak elbet çok güzeldir ben mesela hep kıskanırdım elele dolaşan sevgilileri görünce benim sevdiğim niye yanımda yok diye üzülürdüm...Allaha çok şükür şu an evliyiz Allah herkesi sevdiğine kavuştursun...ama uzaktan yaşanan zor bir aşk gerçek aşktır kesinlikle ve özeldir diye düşünüyorum
valla canım benimde en derin yaram buuu
bes yıllık aşkım birbuçuk senesi nişanlılık ki hala devam ediyo
çok isterdim aynı sehirde olalım hergün görüşmenin yada yakınında olmanın güzelliğini yasayalım
ama mesafeye alışınca yanında olsa da huzurlu gitmez genel olarak özlemeye alışmış bi ilişki bizimkisi ben sıkılırım yanii
AYni sehirde bile nefes almak yetiyor ..
Aynı şehir yalnız arada yarım saat mesafe oldugu halde pek sık görüşemiyoruz,iş yogunlugundan..Tabi ki aynı yerde calıstıgımız icin görememe gibi bi derdimiz yok cok sükür ...
kesnlkle katılıorm aynı shrde nefes aldıını blmek bile yetio insna..
okullarımız farklı illerde ama memleketimiz aynı her iki durumuda yaşıyorum aynı şehirde hadi canım sıkıldı diyip buluşabiliyorsun en güzel özelliğide tartışmalar çok uzamıyor fakat aile yanında olduğundan zamanında kısıtlı oluyor tabi
özlediğinde kavuşmanın tadıda bir farklı oluyor daha uzun zaman hatta günler geçiriyorsun kısacası ikisinin yeride farklı
amin amin Allah bütün sevdigine hasret olanları kavustursun...
aynen anlattıgın gibi onsuz bir şehirde olmak okadar zor ki anlatılmayacak derecede
ama bunları tekrar yasıycam yine özlüycem acı cekicemofff.... Allah herkesi en yakın zamanda kavustursun
3 yıl cıktık eskisiylee ayrı sehırdeydıkk cook zor oluyodu ıhtıcaım oldugundaa kendımı kotu hıseettıgmde zor anımdaa hatta özel gunlerımızde bıle beraber olamıyodukk... zordu yani anca bekle özle sabretti ilşki..
ama şuan sözlüyümm ve aynı şehirdeyiz hergün beraberiz aynı sehırde olmanınn güzellıklerını yenı yasıyorumm yadını cıkarıyorumm
her gün kalbinde bir kurşunla gezmek gibi,git gide ağrısı arıyor
hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin Allah'ım
Eminim çok güzel bir şeydir ..
Biz uzaktan uzağa yaşıyoruz ilişkimizi ve artık yakında evleniyoruz ..
Uzaktan uzaga cok zor ama büyük sadakat ve fedakarlık
Uzaklıgımıza son eklenen sey ise askerlik
çok güzel bi duygu
bir aydır ayrıyız o kadar zor geldi ki
herkesin sevdiği yanında olsun ya
tabi benimkidee
Ahh ya ahh bizde ayrıyız. Ama sabredicez ve hep yan yana olacağımız günler geleceeek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?