Ayrı dünyaların insanlarıyız

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorum yakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum

Adamın size aşık olduğunu nereden çıkardınız ki bunlar normal sosyal hayattaki insan davranışları? Siz bence çoktan kapılmışsınız da karşılık olarak düşündüğünüz şeyler var kafanızda

Bence bana aşık diye nerde yazmışım acaba

Adamın kendine aşık olduğunu çıkarmamış ki. Ben hoşlanıyorum ama farklıyız falan demiş. Ben böyle anladım.

Adamın kendine aşık olduğunu çıkarmamış ki. Ben hoşlanıyorum ama farklıyız falan demiş. Ben böyle anladım.
e adam hoşlandığını söylememişse tek bir adım atmamışsa bu konuya da gerek yok o zaman.dışardaki milyonlarca erkekten biri şu an konu sahibi için

İyi de adam yeşil ışık yaksa deriz ki olur ortada samimi rahat bir adam var
bekarken çalıştığım yere ülkenin en zenginlerinden birinin oğlu gelip kalmıştı.bir konuda 2 laf da etmiştik bak işim gereği.tüh ben de ona gelin güvey olaydımm.şimdi boğazda yalıdaydımmmm

Kötü demedim zaten aksine inanılmaz iyi birisi ancak birbirimize ayak uydurma konusunda zorlanırken diye düşünüyorum
Iste ayak uydurma konusu da, siz ibadetlerini yapsin istiyorsunuz anladigim kadariyla.o yapmıyor.. Zaten ayrı dünyaların insanı iseniz ki siz öyle tanımladınız, sadece iyi insan olması (size gore) yeterli değil.adam sizden hoşlandığınız dair bir davranışta da bulunmamış sanırım.. sizin de ona acilacaginizi pek düşünmüyorum..

Beyefendinin hesapları ile ilgilenen temsilcisiniz sanırım.

Kötü demedim zaten aksine inanılmaz iyi birisi ancak birbirimize ayak uydurma konusunda zorlanırken diye düşünüyorum

Ee ablacım adam bir teklif etsin bunları o zaman düşünürsün adamın niyeti var mı o bile belli değilken bunları düşünmek niye?

Hahahahha daha evvel hiç böyle bir konum yok ilahi güldürdünüz beni.

Hatırlıyorum işte sizi aynı üyesiniz. Bence çok kafasının içinde yaşayan birisiniz sürekli platonik takılıp karşıda da bir hoşlantı var sanıyosunuz. Halbuki onlar gayet arkadaşça hisler içerisindeler.

Adamın kendinizce kurduğunuz bu hayallerden haberi var mı ?

İşlem yaptırmak için gelen sürekli bir müşterinin tüm personele kibar davranması ; x hanım , y bey demesi normal değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…