- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Adamın size aşık olduğunu nereden çıkardınız ki bunlar normal sosyal hayattaki insan davranışları? Siz bence çoktan kapılmışsınız da karşılık olarak düşündüğünüz şeyler var kafanızdaMerhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
Bence bana aşık diye nerde yazmışım acabaAdamın size aşık olduğunu nereden çıkardınız ki bunlar normal sosyal hayattaki insan davranışları? Siz bence çoktan kapılmışsınız da karşılık olarak düşündüğünüz şeyler var kafanızda
Adamın kendine aşık olduğunu çıkarmamış ki. Ben hoşlanıyorum ama farklıyız falan demiş. Ben böyle anladım.Adamın size aşık olduğunu nereden çıkardınız ki bunlar normal sosyal hayattaki insan davranışları? Siz bence çoktan kapılmışsınız da karşılık olarak düşündüğünüz şeyler var kafanızda
Kötü demedim zaten aksine inanılmaz iyi birisi ancak birbirimize ayak uydurma konusunda zorlanırken diye düşünüyorumIbadetlerini yerine getirmesi onu kotu yapmaz..ama içki içiyorsa benim için olmazdı.kafadan elerdim.
Hahahahha daha evvel hiç böyle bir konum yok ilahi güldürdünüz beni.Daha önceki konularınızı hatırlıyorum, tamamen kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Adam rahat biri ve herkese samimi davranıyor olan biten bu.
e adam hoşlandığını söylememişse tek bir adım atmamışsa bu konuya da gerek yok o zaman.dışardaki milyonlarca erkekten biri şu an konu sahibi içinAdamın kendine aşık olduğunu çıkarmamış ki. Ben hoşlanıyorum ama farklıyız falan demiş. Ben böyle anladım.
Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
Yesil ışık zaten açık açık söylemek olmuyor bildiğimİyi de adam yeşil ışık yaksa deriz ki olur ortada samimi rahat bir adam var
bekarken çalıştığım yere ülkenin en zenginlerinden birinin oğlu gelip kalmıştı.bir konuda 2 laf da etmiştik bak işim gereği.tüh ben de ona gelin güvey olaydımm.şimdi boğazda yalıdaydımmmmİyi de adam yeşil ışık yaksa deriz ki olur ortada samimi rahat bir adam var
O mübalağaydı belli kiBence bana aşık diye nerde yazmışım acaba
Iste ayak uydurma konusu da, siz ibadetlerini yapsin istiyorsunuz anladigim kadariyla.o yapmıyor.. Zaten ayrı dünyaların insanı iseniz ki siz öyle tanımladınız, sadece iyi insan olması (size gore) yeterli değil.adam sizden hoşlandığınız dair bir davranışta da bulunmamış sanırım.. sizin de ona acilacaginizi pek düşünmüyorum..Kötü demedim zaten aksine inanılmaz iyi birisi ancak birbirimize ayak uydurma konusunda zorlanırken diye düşünüyorum
Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
İyi de adam rahat biriyse sadece ?Yesil ışık zaten açık açık söylemek olmuyor bildiğim
Kötü demedim zaten aksine inanılmaz iyi birisi ancak birbirimize ayak uydurma konusunda zorlanırken diye düşünüyorum
Hahahahha daha evvel hiç böyle bir konum yok ilahi güldürdünüz beni.
Ilave bilgi:Hanimlar ben ilişkisi oldugunu bilmeden sosyal medyasına baktim gordum ki sevgilisi var artık ötesi yok benim için zaten olamaz.yalnizca fotoğraflarına baktigimi fark etmiş midir acaba diye tereddüt ettim.Allah mesut bahtiyar etsin ins o kadar.
Merhaba hanimlar.son zamanlarda epeyce hoşlandığım biri var ancak kendisiyle iletisim kurmamız mumkun degil o yuzden hakkında bilgi sahibi olamıyorum.bir şekilde soyadını öğrendim ve Soysal medyasını buldum paylaşımlarına baktim(herkese açık profili). Sonra öğrendiğim kadarıyla bazi programlar vasıtasıyla hesabını takip etmeden fotoğraflarına bakanları ogrenebiliyormussun acaba bu programları kullanan ve doğruluğundan emin olan var mi?zaten bi ilişkisi varmış o yuzden olmayacak is.eger onu gizliden takip ettigimi anlarsa cok utanirim.
Hanimlar benim hoşlandığım biri var ve ben kendimi kaptırmadan evvel hayatında biri var mı diye emin olmak için bu beyefendinin instasina baktım. Beyefendinin hesabi herkese acıktı.sonra ogrendim ki bazi programlar varmış hesabına bakanları gorebiliyormussun.bi arkadaşımın kuzeni kullanıyormuş bu programı ve gizli bile olsa hesap program sayesinde profiline girip herseyini gorebiliyormus hatta mesajlarını bile. Böyle bir şey mümkün mu? Çünkü bu durumda kendimi çok küçük düşmüş hissedeceğim.neden derseniz bir kaç kez bakmamdan sonra bir anda bu bey hesabını gizledi.acaba diyorum anladı ve kapattı mı hesabını
Kötü demedim zaten aksine inanılmaz iyi birisi ancak birbirimize ayak uydurma konusunda zorlanırken diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?