Ayrı dünyaların insanlarıyız

Gene profilini kapayınca konuları gorünmeyen sanan bir üyecik konularıda hep bu kişiyle alakalı bidr ağzı kokan ablasının kuzusu var zengin adam da sana kalmıştı cici kıss

Gene profilini kapayınca konuları gorünmeyen sanan bir üyecik konularıda hep bu kişiyle alakalı bidr ağzı kokan ablasının kuzusu var zengin adam da sana kalmıştı cici kıss

Bir de öyle bir yazmış ki sanki adam ilgisini somut olarak belli etti, açıldı da kızımız maddi manevi farklılıkları düşünmek için süre istedi

Kendimi ona layık görmüyorum diyerek zaten 1-0 geride kalmışsınız isteseniz de olmaz. Benimle gönül eğlendirecek elini sallasa ellisi bir adamla işim olmaz deyip önünüze bakabilirsiniz

Bir de öyle bir yazmış ki sanki adam ilgisini somut olarak belli etti, açıldı da kızımız maddi manevi farklılıkları düşünmek için süre istedi
Admın bundan haberi var mı peki instadan sapık gibi takip ediyor bu kadar rahat zengin bir adam seni napsın ki bide oruç tutmuyor içki içiyor diye sorguluyor

adım atmıyor ki adamın atacağını düşünüyor.ama ben atacağını hiç düşünmüyorum mesela
Konu sahibi attığını düşünüyor ama:) ben de atsam mı diye soruyor onun için. Sanırım espri yaptığında gülecek ya da o da espri yapacak falan, adım dediği bu:)
Şimdi soğuk yapıyor olabilir adam da derdi ne bunun diyordur

Olmaz gibi .

Adama sıcak davranmayı kastediyorsa sorun olmaz da, hayat tarzları bahsettiği gibi farklı ise hiç o toplara girmeye lüzum yok, biraz mantık.

Ayyy deme ya konularim görünmüyor sanıyordum aahahaha yani isterdim ki hep başkalarıyla ilgili konu açayım amaa midem ancak birisini alıyor geniş mezhepli değilim. Zengin adam bana kalmaz tabi zenginliginden hoşlanıyordur halbuki sizin gizli cilalı beyinler dururken ben kimim zengo kim

Aaa halbuki bir dahaki esprisine güleyim bari adam da anlasın gönlüm olduğunu diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…