Ayrı dünyaların insanlarıyız

Cevaplar hoşuna gitmeyince üyelik pasifleştiren biri daha

35 yaşında olgun bir insanın, sırf bir adam iş icabı gülüp iki sohbet ediyor diye hemen ilgisi var şeklinde düşünmemesi gerektiğini söyledik, ne dedik ki? Hayal dünyasında yaşıyor tamamen.

Defalarca instagramdan stalk lamış, sevgilisi olduğunu görmüş. Bunlara rağmen saçma sapan diyor ki “maddi manevi olarak ayrı dünyaların insanlarıyız adım atayım mı”. Yahu adamın sevgilisi varmış ne yapmayı düşünüyorsun ki? Muhtemelen adım atmaktan kastı da yeni sohbet konusu açmak…

Ufak şeylerden ümit besleyenler yüzünden bir arkadaşa selam verip sohbet edemez hale geleceğiz bu gidişle.

Sizce ortalama yetişkin bir kadın, bir erkeğin kendisiyle ne niyetle konuştuğunu anlayamayacak düzeyde midir? Hem insanları bozuyorsunuz hem de zekasını küçümsüyorsunuz. Sizin gibilere kalsa zaten milletin direk sevişelim mi demesi lazım yüzüne yüzüne.geri kalan her şeye sosyal davranış diyorsunuz.eskiden normal insan ilişkileri bile yanlış anlaşılırmış, şimdi de tam tersi o niyetle olanlar bile masum karşılanıyor

Aboo adamın sevgilisi mi varmış . Vay arkadaş hayatlaru zaten uymuyor birde sevgilisi olan biriyle ilişki düşünmek ben anlayamıyorum bu kafayı gerçekten eskiden önemliydi herhalde insanın iliskisinin olup olmaması

Aslında dedektiflik değildi. Önceki konusunda şube güvenlik görevlisiyle alakalı bir durumu anlattı. Konuya yazanlar: "güvenlik görevlisinde numaranız ne arıyor , neden aradığında telefonunu açıyorsunuz" diye yorum yaptılar.Konu sahibinin : iş nedeniyle güvenlik görevlisi personelle iletişimde bulunması gerekliliğinden , işi buysa normal demiştim.

Aşk böyle bir şey mi

Aynı ben

Yani henüz adamın size karşı ilgisi var mı yok mu onu bilmeden net bir şey diyemiyorum tabi fakat davul dengi dengine çalar sözü çok doğru gerçekten bu sadece maddi anlamda değil yanlış anlama eğitim kültür farklılıkları da büyük etken çünkü başta sorun etmiyorum havalarında olsa da ileride bunu en ufak tartışma da yüzüne vurabiliyor ailene kadar gidiyor bu kalp kırmalar o yüzden sıkıntı. Ben aşırıı zengin biriyle olmak istemezdim şahsen para olayını her ne kadar şakaya getirip ahh nerede zengin koca desekte gerçekleştiğinde de mutsuz edeceğini düşünüyorum ben. Hep böyle eşinin yüzüne okumadığını veya kendisinden daha az maaş aldığını yüzüne vuran eşleri gördüğüm için söylüyorum tabi bunu birazda karakterle alakalı. Ama önce adamın sizden hoşlandığından emin olun tabi

Baştan duygularınız çok yokken mantıken olmaz dediğiniz şeyler fazla ise o yola girmenin bir anlamı yok. Bence fazla kendinizi kaptırmadıysanız uzaklaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…