- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
yok sen normal bir kadınsın.kimse onla boy ölçüşemezKiz ben daha ilerisiyim anlatmayayim şimdiaklın almaz
Ayy kiz sen hala benim konumda misin işsiz
Bence siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz adam bir bakmış konuşmak istemiş, bunların o adamın size deli divane oldugunu, göstermez ki.. Kaldı, ki o kadar iyi oldugunu merhametli oldugunu konuşmadan sohbet etmeden zaman geçirmeden nasıl anladınız.?? Ondan dolayı içinize sinmiyorsa o konuyu kapatın bence..Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
adamdan hoşlanmış ama adamın zenginliğinden de hoşlanmış.çünkü sadece varlıklı deyip geçmemiş ayrıntılı anlatmış burada bile.ha zengin adam isteyemez mi bir kadın elbette isteyebilir.ama adam hoşlanıyor mu henüz tek bir ipucu yok ortadaBence siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz adam bir bakmış konuşmak istemiş, bunların o adamın size deli divane oldugunu, göstermez ki.. Kaldı, ki o kadar iyi oldugunu merhametli oldugunu konuşmadan sohbet etmeden zaman geçirmeden nasıl anladınız.?? Ondan dolayı içinize sinmiyorsa o konuyu kapatın bence..
Adamın zaten ilgidi yok ki kaç tane konusu var kendisi dapık gibi instadan stalkliyor adam düz normal herkese davrandığı gibi davraniyorum ama kesin konu sahibine aşıkniye herkes üstüne gitmiş anlamadım bende.
benden hoşlanıyor dememiş bana ilgisi olduğunu düşünüyorum dememiş. farklı hayatlarımız var olur mu sizce demiş kafamda olma ihtimalini netleştirirsem adım atacağım demiş.
Adamın zaten ilgidi yok ki kaç tane konusu var kendisi dapık gibi instadan stalkliyor adam düz normal herkese davrandığı gibi davraniyorum ama kesin konu sahibine aşık
Hiç oluru yok. Sigara bile ilişkilerde sorun okuyorken onun alkolü sizin hayatınıza fazla gelir. Yaşınız kaç bilmiyorum ama insanlar yaş ilerleyince mantıklı düşünüyor kendini kaptırıp aşık olmalar daha genç yaşlarda kalıyor.
Ya hahahahhahaaha C ceycey0406 konu sahibi böyle diyince aklıma bişey geldi bı tanıdık vardı bizim kendisi çok öyle sevmeden biriyle evlendi. Durumu iyiydi evlendiği kisinin. Nasıl evlendin falan diye sormuşlar daha erken değil miydi senin icin diye. Bulmuşum zengin kocayı neden kaçırayim ki demişAyyyy tuh demeyin neyse ben sizin gibi yapmayayım bari kaçırmayayim zengoyu
:) Ayyy ben de acayip hareketli, herkese şaka yapan, kahkaha patlatan bir kadınım.Konu sahibi attığını düşünüyor ama:) ben de atsam mı diye soruyor onun için. Sanırım espri yaptığında gülecek ya da o da espri yapacak falan, adım dediği bu:)
Şimdi soğuk yapıyor olabilir adam da derdi ne bunun diyordur
Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
Ben konu sahibinin neden neden dalgaya alır gibi lincler gibi cevaplar aldığını anlamadım gerçekten burda buna benzer bir ton konu var gayet normal kendisi ile yasam tarzı bir olmayan bir adam kadının dikkatini çekmiş hoşlanmış ama korkuları var adım atmak adına buraya sormuş bu konuda rahatsiz eden ne anlamadım gerçekten..
Şimdi biz kadınız bir de kesin hoşlanıyor yerine daha fenasını düşünecek bir sürü erkek vardır:) Ayyy ben de acayip hareketli, herkese şaka yapan, kahkaha patlatan bir kadınım.Biri de benim hakkımda konu sahibi gibi şeyler düşünüyor mudur acaba?
Kimilerimiz flörtöz oluyor, yani daha doğrusu mizacımız bu. Ortamda ortalama insani davranışlara sahip birileri varsa hemen muhabbet edebilirim. Ama bu demek değil ki ilgim var o kişiye karşı. İlgim olduğunu bir iki şakadan çok daha fazlasını yaparak belli ederim zaten. Ki herkes öyle yapar bence. Yani ben olsam numarasını bulur, bir bahaneye sığınır mesaj atarım mesela. Sonra da muhabbet sürüyorsa yürürüm depar ata ata.Öyle iki şakayla falan olacak iş değil.
Ya tabi benim girip çıktığım ortamlar belli. Öyle her ortam da kaldırmaz.Şimdi biz kadınız bir de kesin hoşlanıyor yerine daha fenasını düşünecek bir sürü erkek vardır
Allah karşılaştırmasın öyleleri ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?