ayrı eve çıkma mevzusu

Maasiniz gayet iyi hazirdan yemenize gerek kalmadan zorlarsaniz kenara cok azda olsa bi mevla atabilirsiniz
bir de kızıyorum babama.burada herşey varken ben ayrı eve çıkıyorum.evet babam dayıma da çocuğunu aynı eve kabul etme düzenin bozulur demişti.
dayım oğlunu torununu gelinini kabul etti.aynı evdeler.kuzenim erkek haliyle dayıma taşındı.babam hala onu kabul etme diyor.
babam şunu diyor.benim düzenim bu, sana bakacak durumum da yok.seni istemiyorum.torunumu istiyorum...ama bir anayı yavrusundan ayırmak isteyerek hata yapıyor.o oyuncak çocuk değil.onun bir anası var.sen ona bir baba gibi sahip çıkamazsın.sen dedesin.

Bu saatte üşenmedim, geriye dönüp bütün konularınızı okudum.
Belki yeri burası değil, fakat siz farklı birisiniz. Sürekli eleştirdiğiniz babanız sizin için kalkmış istanbuldan gelmiş düzen kurmuş. Adamın daha düzeni nasıl bozulsun. Anladığım kadarıyla aileniz torunlarını korumak istiyorlar sizden.
Siz hep bir acitasyon halindesiniz. Bir şey falan yapmak istediğinizi sanmıyorum. Sadece cesaretiniz olmayan şeyleri burada önünüzdeki engellerden dolayı yapamadığınıza inandırıyorsunuz kendinizi.
Adınıza çok üzüldüm.
Ev ayırmayı boş verin siz en acilinden destek alın kendiniz için

Valla tokadın acısı gecer de sözün acısı gecmez. Ayrı eve cıkın ayagınızı yorganınıza gore uzatın yapacak bırsey kalmamıs.sızı potansıyel kıracı olarak goren aldıgınız nefese kadar sayan adama ne baba dıyın ne de cocugunuz dede desın. Ayıp be

Çoğu kadından şanslısınız.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilicek garanti bir iş ve iyi miktarda bir maaşınız var.
Boşanma halinde çocuk için nafakada alırsınız.
Bence düşünmeyin bile size bu denli psikolojik baskı yapılan bir evde çocuğunuzda zamanla etkilenir.
Bulunduğunuz şehirden de ayrılmayın işyerinize yakın bir ev tutun ve çocuğunuzu kreşe verin iş saatlerinize uygun olarak en fazla 3-4 ay zorlanırsınız.
Hakkınızda hayırlısı.

cesaret edemiyorum.şimdi babamlar üç ay için istanbula gidecekler.ev de benim olacak.çocuğu kreşe verip bir alışma dönemimize bakmam gerek.
daha önce çocuk iki yaşındayken yine tek başıma denedim olmadı.çocuk kreşe gitmedi.annemi çağırmak zorunda kalmıştım.

Bosanırken nafakada alıcaksın el mecbur vericek az cok
Kreşler ne kadar peki cocuga sen evde yokken kim bakacak yada ?

Bosanırken nafakada alıcaksın el mecbur vericek az cok
Kreşler ne kadar peki cocuga sen evde yokken kim bakacak yada ?
baba kreş parasını geri alabiliyor kurumunda ama inadına kreş olmaz derse bilmiyorum.ortalama 700+150 servisledir sanırım

Karşınızda 6 yıl önce 800 lira maaş alırken 400 lira kiraya çıkmış biri var yani ben. Hem de 2 çocukla. Maaşını fena değil korkunuzu hiç anlamadım. Çok gereksiz alışveriş yapmazsanız bence yeter ve artar bile.

Merhaba, yazdığınız bu şeyler sizi sevmeyen istemeyen bir babadan ziyade, psikolojik ve kişilik problemleri olan bir adamı işaret ediyor. Huyu böyle olan birçok insan, yaş ilerleyince daha beter oluyor. Kişisel algılayıp kendinizi dibe vurmayın bence.

babamın psikolojik sorunu yok sadece hayata bakışı bu.sadece benim için de değil.kuzenim için de aynı.adam diyor ki ev içine ev olmaz.

nasıl geçindiniz ki400 lira ile.yani bugüünkiü 1000 lira ile.

nasıl geçindiniz ki400 lira ile.yani bugüünkiü 1000 lira ile.

Evet maaşımın dik yarısı kiraydı. Kış ortası ev seçeneği de yoktu bulduğumuz ilk evi tuttum. Niye? Çünkü çok huzursuzduk oğlumla. Kızım küçüktü daha. Hala 1000 lira ile geçinmeye çalışıyorum ben. Niye şaşırdınız ki. Asgari ücret alan 3 çocuk babası da öyle. Daha küçük eve çıktım kiram şuan 400 tl. 600 tl araç kredisi ödüyorum. Gelirim 2000 tl. Oğlum üniversite okuyor. Oluyor yani. Çok ihtiyaç duymadığım şeylere para harcamıyoruz. Bu süreç bana bazı şeylerin çok anlamsız olduğunu öğretti.

Tayin imkanınız var madem herkesten uzak küçük bir şehre gidin.
Hem ucuz hem güvenli hem daha kolay her açıdan.

benim harcamalarım yüksek sanırım.bir haftasonu dışarı çıksam 150 den aşağı harcamam.kredi kartı 2000 gelir

Tayin imkanınız var madem herkesten uzak küçük bir şehre gidin.
Hem ucuz hem güvenli hem daha kolay her açıdan.
çocuk akıl baliğ olmadan gitmem buradan.sonuçta babası burda.bişi olsa kime emanet edecem.iyi kötü babası

çocuk akıl baliğ olmadan gitmem buradan.sonuçta babası burda.bişi olsa kime emanet edecem.iyi kötü babası
Babası gelir görür.
Zaten çocuk büyük. Anaokulu, ilkokul derken başa çıkarsınız.

Babası gelir görür.
Zaten çocuk büyük. Anaokulu, ilkokul derken başa çıkarsınız.
buradan gitmrm için en az şöyle 10 yaşında olacak çocuk.şu süreçte vazgeçmeyeceğim tek kırmızı çizgim çocuğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…