ayrı uyumak ....

Bilmem ki ben bazen üstümde n atmaya çalışıyorum tam böyle söylemedi aslında ima da bulundu eşim çok iyi ve merhamet lidir sagolsun tek sorun ayrı yatmamız ve ailesi son 1 2 haftadır beraber uyuyoruz aslında
yıllardır süren sorun buraya konu açtıktan sonra düzeldi yani

Bir yaşıma daha girdim ayol ayrı yatmanın ne gibi bir mantıksal açıklaması olabilir ki anlamıyorum evlenmeden kukusu olan biriyle yatmak için varını yoğunu feda eden adamlar evlenince de pek bi nazlı oluveriyo.

Kilo vermeye çalışıyorum elbiseleri mi degistirdim yatak odamizi da degistirdik kayinvalidenin lafını artık kesinlikle kendi kendime bile etmiyorum ev arıyorum bulamadım ama kayinvalidenin yanında da olsa o apt a tasinmaya karar verdim çünkü bu eve tek kuruş dahi harcamak istemiyorum evimi herkes bogucu buluyor
Son 1 1,5 aydir eşimi yatağa cagirmiyorum ve inanılmaz derecede düşkünlesti bana (maşallah) heran her dk benimle olmaya çalışıyor eskiden dışarı çıkmak istese burnundan getirirdim şimdi ses etmiyorum o da şaşırıyor bir rahatlama geldi cok şükür ki sorunlarimiz bitmesede azalma gösterdi ayri yatak olayi da kalmadi gibi gerekirse bir minderde beraber uyuyoruz :D kendi haline bıraktım kendimi daraltmiyorum onu da erkeklere yapma dedikçe bir yolunu bulup yapacağıni yapıyor yada inata bindiriyor artik ses etmiyorum hicbirseyine annemler e gidelim mi diyor tamam aşkım diyorum şunu aldım diyor iyi olmuş bir tanem diyorum şöyle yapalım mi diyor sen bilirsin diyorum eskiden kendimi yiprattigimla kalirdim

Kilo vermeye çalışıyorum elbiseleri mi degistirdim yatak odamizi da degistirdik kayinvalidenin lafını artık kesinlikle kendi kendime bile etmiyorum ev arıyorum bulamadım ama kayinvalidenin yanında da olsa o apt a tasinmaya karar verdim çünkü bu eve tek kuruş dahi harcamak istemiyorum evimi herkes bogucu buluyor
Son 1 1,5 aydir eşimi yatağa cagirmiyorum ve inanılmaz derecede düşkünlesti bana (maşallah) heran her dk benimle olmaya çalışıyor eskiden dışarı çıkmak istese burnundan getirirdim şimdi ses etmiyorum o da şaşırıyor bir rahatlama geldi cok şükür ki sorunlarimiz bitmesede azalma gösterdi ayri yatak olayi da kalmadi gibi gerekirse bir minderde beraber uyuyoruz :KK70: kendi haline bıraktım kendimi daraltmiyorum onu da erkeklere yapma dedikçe bir yolunu bulup yapacağıni yapıyor yada inata bindiriyor artik ses etmiyorum hicbirseyine annemler e gidelim mi diyor tamam aşkım diyorum şunu aldım diyor iyi olmuş bir tanem diyorum şöyle yapalım mi diyor sen bilirsin diyorum eskiden kendimi yiprattigimla kalirdim
uyumlu olmak guzeldir mutluluk verir.mutlu olmanin yolu mutlu etmekten gecer.

Yatak odanızı mobilyalarınızı değiştirin bide onu deneyin başka bir eve öıkma şansınz varsa öyle yapın televizyon alın yatak odanızada eşinizle ayrı yatmamaya çalısın alışmış artık çok gec ama bu alışkanlıgından vazgeçirin o nerde uyursa ona sarılın yanına gidip uyuyun bir bahane yapın kendinize mesela korkuyorum yanında uyuyabilirmiyim deyin bi şekil ona kendinizi alıştırın inşallah musmutlu olursunuz ♥♥

Mihail Zosgörüşt: 47218363 .!.:
Allah huzurunuzu daim etsin.

Konularını biliyorum, sen iyi bir kadınsın. Eşini çözdükçe onu ve evinizi çekip çevirmeyi becerirsin.
Sağol senin güzel görüşünden kaynakli umarım hersey yoluna girer

Yatak odanızı mobilyalarınızı değiştirin bide onu deneyin başka bir eve öıkma şansınz varsa öyle yapın televizyon alın yatak odanızada eşinizle ayrı yatmamaya çalısın alışmış artık çok gec ama bu alışkanlıgından vazgeçirin o nerde uyursa ona sarılın yanına gidip uyuyun bir bahane yapın kendinize mesela korkuyorum yanında uyuyabilirmiyim deyin bi şekil ona kendinizi alıştırın inşallah musmutlu olursunuz ♥♥
İnşallah canim benim

Bu sadece sizin yasadiginiz bir sorun degil. Benzer sorunlari ben de yasiyorum. Sanirim hormonlarla ve anne olmanin getirdigi durumla ilgilinbirsey oldugunu dusunuyorum.
Sorun şu ki eşim çok soguksun ve bunu hissediyorum dedi oysa hiç farkında değildim evet çok korkuyordum ilk başlarda zorlandık bu konuda ama ... dogumdan sonra bir haller oldu bana doğruya doğru hemen bitsin istiyorum daralıyorum ama çokta aşıgım eşime :KK43: dr a gitsem bne diyecegim ki soguk muşum mu diyecegim

Back
X