Kilo vermeye çalışıyorum elbiseleri mi degistirdim yatak odamizi da degistirdik kayinvalidenin lafını artık kesinlikle kendi kendime bile etmiyorum ev arıyorum bulamadım ama kayinvalidenin yanında da olsa o apt a tasinmaya karar verdim çünkü bu eve tek kuruş dahi harcamak istemiyorum evimi herkes bogucu buluyor
Son 1 1,5 aydir eşimi yatağa cagirmiyorum ve inanılmaz derecede düşkünlesti bana (maşallah) heran her dk benimle olmaya çalışıyor eskiden dışarı çıkmak istese burnundan getirirdim şimdi ses etmiyorum o da şaşırıyor bir rahatlama geldi cok şükür ki sorunlarimiz bitmesede azalma gösterdi ayri yatak olayi da kalmadi gibi gerekirse bir minderde beraber uyuyoruz
kendi haline bıraktım kendimi daraltmiyorum onu da erkeklere yapma dedikçe bir yolunu bulup yapacağıni yapıyor yada inata bindiriyor artik ses etmiyorum hicbirseyine annemler e gidelim mi diyor tamam aşkım diyorum şunu aldım diyor iyi olmuş bir tanem diyorum şöyle yapalım mi diyor sen bilirsin diyorum eskiden kendimi yiprattigimla kalirdim