ayrı uyumak ....

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
EDİT:
Eşimle konuştum tedaviyi kabul etmiyor , onu oldugu gibi kabul etmemi istiyor (yengemle dayımda ayrı yatıyormuş 6 7 yıldır teyzemlerde ) annem söyledi sabret dedi
gel gidelim boşanın ama pişman olacaksın dedi gidemedim çünkü annem gel desede güvenmiyor bana
eşimi oldugu gibi kabul etmeye karar verdim artık konuşmak için çaba sarfetmiyorum hala ayrı uyuyoruz hiç sormuyorum bile neden diye ? konuşursa konuşuyorum yoksa muhattap olmuyorum dün erken geldi yemegi hazırladı çay yaptı beraber dizi izleyelim dedi tamam dedim sabah erkenden kalkıp kahvaltısını yapmış bana da kahve yapmış uyandırdı
eşim - bana 2 tşört alsana
ben - tamam hangi renk olsun
eşim - boşver yada ben alırım yada beraber alırız bu kadar konuştuk kaç gündür muhattap olmuyorum dogrumu yaptım bilmiyorum
annemse bırak taşının annesinin yanına ama kocan orayada taşınmayacak bak gör dedi

Son düzenleme:
Hay ne yazalım sana boşanmicaksın zaten bu durumun normal olmadığını sende biliyorsun

Hay ne yazalım sanksın zaten bu durumun normal olmadığını sende biliyorsun
Biliyorum ama bunu yaşayanlar varsa nasıl çare buldular onu anlamaya çalışıyorum sırf bu nedenle boşanmakta ne kadar dogru bilmiyorum

Kayınvalideniz dolduruyor desem adam neden boşanmak istemesin ki 4.5 yıldır doldurmaya şimdiye seni 10 kere boşardı.
Biri var desek hayatında eminim diyorsunuz.
Çocuktan sonra desek çok saçma!
Eeee ne oldu ki bu adama 4.5 yıldır girmiyor yatak odasına?
Bence ya başka meseleler var anlatamıyorsunuz yada bu adamcağızın çok ciddi sorunları var ve eğer öyleyse acilen psikolojik destek almalısınız.

Ban yemek de istemiyorum ama sen evini iyice bi gözden yumruklarını sı
ık yorgan, yatak altı. Ne bileyim. Neyse Allah yardımcın olsun.
Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor

Canim.isle ilgili.bi sorunumu var acaba bazen.nasil.uyumaya alisirsan.bagimlilik.yapiyor bende bi ara oyleydim sobra duzeldi evi degistirin olmadi siz kari kocasiniz ne demek dip dibw olmak istememk bilemedim ki.simdi

Durum böyleyken 2.yi neden doğurdunuz o zaman? Bir de alakasız ama durum biraz garip. Nickin altında oğlunuz yazıyor, kocanız yazıyor ama kızınız yok. O evlatlık galiba..
Belki doğurduktan sonra eş olduğunuzu unutup sadece anneliğe vermişsinizdir kendinizi, adam daralmıştır. Çocukları sizin odada mı yatırıyorsunuz?

Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Benim aklıma tek gelen şey bariz ortada. Senin de aklında bulunsun. Ama daha fazla bu şekilde konuşamayız, yasak malesef.
Bir de psikoloğa görünün birlikte, bi açıklama getiremiyorum. Aldatma yok, boşanma yok, seviyor. Ama daralıyor
Çok tuhaf

Kayınvalidem çok doldurdu hatta yeminler etti boşatacagım diye defalarca mahkeme kapısından döndük hep eşim ilk aadımı attı ayrılmak istemiyor um diye
İlk bebeğim rahatsız dı onun psikoloji sini atlatamadı
Ben ne oldugu nu anlamıyorum gerçekten herşeyi konuşuruz dinlerim sorgusuz ama anlatmadıgı şeyler var gibi bir tarafı var ki karanlık kapalı kutu gibi şaşırdım artık aldatma var mı yok mu ondan bile emin değilim artık ama hiç bişeyine rastlamadım

Bence eşin seni seviyor ama 4 5 yıl da kolay değil,eğer mümkünse evi değiştirin,pek böyle şeyler e inanmasamda diğer arkadaşa da katılıyorum bi evi iyice dök derim,benim evimde de buna benzer bir durum var,çok beğenerek aldığım evden sogudum ve evime her gelen uyukluyor,ağırlık çöküyor insanlar a,

İlk bebeğim vefat etti elifimi unutmam imkansız ama takdir böyleymiş oglum u çok istedim bir daha anne olamazsın dedikleri nde yıkıldım 2 3yıl hamile kalamadım anbe olmayı çok istedim o yüzden
Aşırı ilgili yimdir evimiz ufak oldugu için oglum bizim odamızda yatıyor döbsm döneö ayrı da yatırdım ama bişey degismsdi

Aynen evimde bi baskınlık var ben bile daralıyor um

Ben de ses olmadan, bir şey izlemeden uyuyamam.
Yatağın yanında tablete kulaklığı takıp, dizimi izlerken uyuyorum.
İstersem yatak ucu lambamı da açar kitap okurum.
Sebep mi yani ayrı yatmaya?
Her şeyi geçtim yatak odanıza tv alıp koymak aklınıza gelmedi mi?
Nerede uyuyor bu adam 5 yıldır, koltukta mı yatıyor?

Üzülme lütfen çok acayip gerçekten
4.5 yıl nasıl bekledin öyle yaaa sabrına hayran kaldım ama vardır muhakkak bir çaresi psikoloğa gidin hemde ailecek çok ciddi söylüyorum vakit kaybetmeyin hadi hayırlısı

Nereyi bılursa orada uyuyor gece kalkıp yanıma gelmek yerine kendine yatak yapıyor

Ben gittim defalarca ama eşim gitmiyor çok konuştum ama yok seviyorum ama bıktım diyor git defol diyor tam kapıdan çıkacakken aglıyor öxürdiliyor pişman oluyor defalarca terk ettim ama dayanamıyorum çok seviyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…