- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
Bence eşinizin psikolojisi bozulmuş olabilir.birde insan ayrı yatınca alışıyor.erkekler rahatı seviyorlar.benimde eşim yatak odasında yatıyor.evim sobalı ben 3 yaşındaki kızımla yatıyorum .oğlum olduğunda da ayrı yatıyorduk.oğlum büyüyünce birlikte yatmaya başladık.şimdide kızım 4-5 yaşına gelene kadar böyle.ama yazın kavuşuyoruz.genelde küçük çocuğu olanlar hep ayrı yatıyor da çoğu demiyor.eşimle birbirimizi çok sevip arzuluyoruz.her gecenin bir sabahı vardır.6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
Aynı cümleleri söyleyeceğim galiba , boğuluyorum daralıyorum , bazen eşime karşı olan hislerim , özgür olmak istiyorum , kimse bana bulaşmasın istiyorum vs vsNeden ?
eşimde aynı ve benzer şeyleri söylüyorAynı cümleleri söyleyeceğim galiba , boğuluyorum daralıyorum , bazen eşime karşı olan hislerim , özgür olmak istiyorum , kimse bana bulaşmasın istiyorum vs vs
bende şaşırdım abla ikna olmuyor sen git senin ihtiyacın var ben seni seviyorum ama anlamıyorsun diyor sonra sen haklısın iyi bile dayanıyorsun Allah a şükür ki sen varsın diyor sabret bırakma beni ne olur diyor sarılıyor gidersen yaşamam diyor sonra başkası oluveriyor git diyor bu defa daLütfen konuyu büyü, muska, cinlere bağlamayın.
haymeana,
eşinin yaşadığı şey psikolojik, 4-5 yıldır böyle diyorsun, birşey olmuş ama maddi ama manevi altından kalkamayacağı psikolojik bir çöküntü yaşamış eşin ve toparlanamıyor, ruhsal çöküntü yaşayan insanlarda görülen sıkıntıları yaşıyor, tavsiyem ikna edip uzman yardımı almasını sağlaman.
Psikolojisi çok kötü bozulmuş haymeana, sevdiği, saydığı, sözünü dinleyeceği biri yok mu hiç? O kişiyi araya soksanda ikna etseniz psikoloğa gitmek için.bende şaşırdım abla ikna olmuyor sen git senin ihtiyacın var ben seni seviyorum ama anlamıyorsun diyor sonra sen haklısın iyi bile dayanıyorsun Allah a şükür ki sen varsın diyor sabret bırakma beni ne olur diyor sarılıyor gidersen yaşamam diyor sonra başkası oluveriyor git diyor bu defa dayuvam ız için sabret dedi dün senin de hatalrın var dedi annemi sevindirmeyelim düşmanları güldürmeyelim düzelecegim dedi
eşim zor bir ailede büyümüş evin yükünü omuzlamış anne si onun yumuşak tarafı hatalı oldugunu bilsede laf söyletmez kendi tartışır ama başkasına laf ettirmez çocuk yaşta çalışmaya başlamış tek hayali polis olmakmış ama kayınpederim okutmamış kendi çalışıp okumak istemiş ama çocuk yaşla çırak harçlıgıyla baş edememiş bırakmış okuluPsikolojisi çok kötü bozulmuş haymeana, sevdiği, saydığı, sözünü dinleyeceği biri yok mu hiç? O kişiyi araya soksanda ikna etseniz psikoloğa gitmek için.
Ses, ışık, TV olmadan uyumaması vb hepsi yaşadığı psikolojik sorunla alakalı.
Ben 9-10 yaşlarında yaşadım bunu, uyumak istemiyordum, gece olmasından nefret ederdim, geceler benim kabusumdu, odamda yatmak istemezdim, biraz dalsam çığlıklarla kalkardım, bunu cine büyüye bağlamayın, bana neler yapmadılar ki düzeleyim diye, bana şifa olacağını söyleyen kadınlara dil çıkarırdım çünkü o yaşta bile biliyordum durumum psikolojikti, 9 yaşındayken kız kardeşimi kaybettim, gözlerimin önünde verdi son nefesini, bu benim için travmaydı, ben yaramazdım o uslu, benim gibi yaramaz bir çocuk dururken niye uslu olan kardeşim öldü diye kendimi suçluyordum, bu da daha çok yara açıyordu bende, bazen insanın kaldıramayacağı şeyler olur, tek başına başa çıkamazsın, eşin şu an bunu yaşıyor, ne yapın edin ikna edin, başa çıkamayacak çünkü.
İşte bak bunların hepsi eşin için artık birikip dağ gibi olmuş, başa çıkılamaz hale gelmiş sorunlar, içinde birikim var, öfke var, kendiyle iç hesaplaşma var, eşi olarak sana bir yere kadar anlatabilir, senin onun yüküyle çökmeni istemez, bir yerden sonra çok yabancı birine dökülüp içindeki birikmiş herşeyi anlatıp rahatlaması lazım. Bunun yolu da bir uzmana gitmesi.eşim zor bir ailede büyümüş evin yükünü omuzlamış anne si onun yumuşak tarafı hatalı oldugunu bilsede laf söyletmez kendi tartışır ama başkasına laf ettirmez çocuk yaşta çalışmaya başlamış tek hayali polis olmakmış ama kayınpederim okutmamış kendi çalışıp okumak istemiş ama çocuk yaşla çırak harçlıgıyla baş edememiş bırakmış okulu
13 14 yaşında evden uzakta koskoca işhanında dükkanda 2 3 hafta geceleri tek kalırmış patronu içermiş çok patronun kardeşi dükkana kadınlar getiri eşimi kapıda nöbete dikermiş askere gitmiş kayınpeder aydan aya oda gönderirse sadece 5 tl gönderirmiş çok ezilmiş çok askerden geldiği gün evde tüp yokmuş kendi biriktirdiği harçlıkla eve tüp doldurmuş babası çok dövermiş annesi de çocukları da sonra evlenecek olmuş kayınpeder kaynana çatır çatır ayırmışlar kızdan sonra zorla nişanlamışlar kız kaçmış başkasına sonra biz evlendik ama ailesi huzur vermedi evladımızı kaybettik vs .
Birisi büyü falan mı yaptı acaba muska da olabilir gibi geldi . Dua falan oku. İnşallah düzelir.Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
bi ikna edebilsemİşte bak bunların hepsi eşin için artık birikip dağ gibi olmuş, başa çıkılamaz hale gelmiş sorunlar, içinde birikim var, öfke var, kendiyle iç hesaplaşma var, eşi olarak sana bir yere kadar anlatabilir, senin onun yüküyle çökmeni istemez, bir yerden sonra çok yabancı birine dökülüp içindeki birikmiş herşeyi anlatıp rahatlaması lazım. Bunun yolu da bir uzmana gitmesi.
Bir kere gitse rahatlayacak aslında, hayatını hiç bilmeyen, onu yargılamadan sorgulamadan dinleyecek birine ihtiyacı var.
psikolojik gibi yada bıkmış gibi benden bilemiyorum dua lar okuyorum Allah a bıraktım hayırlısı neyse o olsun dr a gitmeyi bi kabul etseBirisi büyü falan mı yaptı acaba muska da olabilir gibi geldi . Dua falan oku. İnşallah düzelir.
Bıkkınlık değil, kendine bağlama olayı, eşinle de konuşurken benden bıktın diyorsan konuşmanın devamını getirmez.psikolojik gibi yada bıkmış gibi benden bilemiyorum dua lar okuyorum Allah a bıraktım hayırlısı neyse o olsun dr a gitmeyi bi kabul etse
haklısın abla gerçekten konuşurken yarım bırakıyor bu kadarını bil yeter diyorBıkkınlık değil, kendine bağlama olayı, eşinle de konuşurken benden bıktın diyorsan konuşmanın devamını getirmez.
Zor bir aile, zor bir çocukluk, hayatta istediklerine kavuşamama, geçim sıkıntısı, sorumluluklar derken yorulmuş, yorgunluğu sen değilsin hayat.
yani beş yıldır ayrı yatan ve aşırı sorunlu bir evliliği olmasına rağmen hala yuvam diyebilecek bir kadının öyle soğuk davranacağını zannetmiyorum. başka şeyler var bellikiSorun şu ki eşim çok soguksun ve bunu hissediyorum dedi oysa hiç farkında değildim evet çok korkuyordum ilk başlarda zorlandık bu konuda ama ... dogumdan sonra bir haller oldu bana doğruya doğru hemen bitsin istiyorum daralıyorum ama çokta aşıgım eşimedr a gitsem bne diyecegim ki soguk muşum mu diyecegim
Bilmem ki ben bazen üstümde n atmaya çalışıyorum tam böyle söylemedi aslında ima da bulundu eşim çok iyi ve merhamet lidir sagolsun tek sorun ayrı yatmamız ve ailesi son 1 2 haftadır beraber uyuyoruz aslındayani beş yıldır ayrı yatan ve aşırı sorunlu bir evliliği olmasına rağmen hala yuvam diyebilecek bir kadının öyle soğuk davranacağını zauyuyoruz rum. başka şeyler var belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?