ayrı yatak ...

Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuş :KK43: Kendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.

Kokuyor ve sıvıdan mı tiksiniyor?
Psikolojik destek alması için ikna edin..

O sıvıyı görebilmek, hissetmek ve koklamak için insanoğlunun yapmayacağı şey yoktur...
Hayretler içerisindeyim.

Ayrıca evet bak orayı kaçırdım ben en yakın arkadaşıma yazmışsınız ama kendi arkadaşı mı sizin arkadaşınız mı? Her ikisi de iğrenç ama sizin arkadaşınız ise o zaman şüphelenirim.
Ve sizin bu durumda da sizinle değil de ayrı yatmasından şikayetçi olmanız da tuhaf. Benim eşim yapsa böyle birşeyi kanapede bile yatmasına izin vermem. Boşanmalısınız bakın ciddi anlamda baskı yapabilirim bu konuda,ki daha önce de kolay kolay demem boşan diye. Ama siz kesinlikle boşanmalısınız!

Çocuğu bahane etmiş,eşin seni istemiyor bence. Kusurs bakma belki ağır gelecek ama öyle.

Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuş :KK43: Kendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
Arkadasinizla bu muhabbetlere giriyorlarmis yani? Aralarinda bir sey olabilir ?

Bence eşinizin cinsel problemi var.
Sizden gelen sıvıdan tiksindiğini arkadaşına mı söylemiş terbiyesiz, ayrıca o sıvı için ölüyor sağlıklı adamlar kusura bakmasın.
Koku problemi geliyor aklıma ama tamamen bahane olduğunu düşünüyorum yediğin içtiğin şeylere göre değişir zaten.

8 yaşında ki çocukla birlikte yatman çocuğunun psikolojisi açısından aşırı yanlış.
Önce eşinle aile terapisine gitmelisin, sonra oğlunu pedagoga götürmelisin.
Yada ayrıl çocuğunu pedagoga götür.
İstemiyorsa defolsun gitsin.

Normalde kocalar kızar niye çocuk yanımızda yatıyor diye...

Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuş :KK43:
Oha artik daha neler
Bence esiniz normal degil. Bosanmak istemekle yerden goge kadar haklisiniz. Ben ayri da yatilabilir diyenlerdenim ama bu kabul edilemez bir durum.

:oha:bence boşanmalisin

8 yasinda kossssskoca erkek cocugu annesi ile yatarsa olusabilecek psikolojik problemleri bilmiyor musunuz?
Ozguven eksikligi ve daha bircok soruna gark olabilir evladiniz, YAPMAYIN.
Ne alaka usur???
Bu nasil bi mantik? Ya da mantiksizlik?
Besbelli sizi istemiyor esiniz.
Kokuyormussun da sivi geliyormus da..
Kokuyorsan yikanirsin, deodorant surer parfum sikarsin.
Iliski sirasinda da her kadindan sivi gelir
O sivi gelmezse sorun orda zaten.
O sivi gelecek ki iliski gerceklesecek.
Ne kadar cahil bir adam!
Belli ki size sadece cocugu oldugu ve ona baktiginiz icin tahammul ediyor.
Bebek olsa bi nebze anlayacagim lakin 8 yasinda koskoca erkek cocugu annesi ile yatmaz, yatamaz, yatmamali.

10 sene dilek olay nasıl dayandığını bu anormal durumu ne zaman normal kabul etmeye başladınız
Isınan kurbağa olayı mevcut sizde heralde

Yakın Arkadaşınıza sizin hakkınızda söylediklerine emin misiniz? Ben arkadaşlarımın eşleriyle merhabadan daha samimi olamam. Bu ne tiksinç bir arkadaş-koca ilişkisi.

Ve eklemek isterim.
Sizi begenmeyen, sizden igrenen bir erkek sizinle yatmiyordur da. Ve yatacak baskalarini bulma ihtimali de yuksektir.
Biz kadinlar boyle degilizdir ancak erkekler maalesef ki "hakkim, yaparim!"in arkasina siginip turlu igrenclikler yapabilirler.
Ve sizin bundan haberiniz bile yok belli ki..
Sizden igrenir ama disarida adini, sanini, saglik durumunu bile bilmedigi kadinlara yukselir.
Ne malum Allah korusun belki hastalik bile kapmistir.
Isin icinde ihanet var ise, kimse dile getirmez kimse ustunde durmaz ama ben israrla bu konuya deginirim. Ihanet=hastalik kapma ihtimali.
Inanin bu ihanetten daha acidir. Hem ihanete ugramak hem de o ihanet sebebi ile omrunuz boyunca tasiyacaginiz bir hastalik kapmak istemezsiniz. Ben sizi oncelikle enfeksiyon hastaliklari bolumune gidip test yaptirmaniz konusunda yureklendirmek isterim. Bunu lutfen ihmal etmeyin.

Ikinci olarak. Sizin ozelinizi arkadasiniza sanki aksam yemegi menusunden bahseder gibi rahat ve piskinlikle anlattiysa ben bu isten suphe duyarim. Arkadasiniz bu konu acildigi an konuyu derhal kapamali ve konusmamaliydi. Belli ki esiniz kendini arkadasiniza FAZLA yakin hissediyor. Bu cok tehlikeli.

Konu nerden bakarsan bak elinde kaliyor.

*8 yasindaki koskoca cocugu usur diye sacma bi bahane ile sizin yaninizda yatirmasi cocugu psikolojik yonden olumsuz etkiliyor.

*turlu sacma bahaneler ile size hakaret etmesi sizi de psikolojik yonden degersiz hissettiriyor ki oyle degilsiniz

*esiniz baska birileri ile birlikte olabilir hatta bu ihtimal cok yuksek. Bu asamada ilk olarak bir test yaptirip temiz oldugunuza emin olun. Daha sonra da en mantiklisi ayrilik olur.

Bol sans.

Yok artik! Cinayet sebebi. Ne demek en yakin arkadasima yatak odamizdan bahsedecek? Ustune beni kotuleyecek? Bence siz o arkadastan da uzak durun.

Konu ayrı yatak değil ki.. sizinki sizden soğumuş heralde bi de özel hayatınızı elaleme anlatıyor terbiyesiz..

Benim eşimde ayrı yatıyo çünkü tv seyrederek uyuya kalmayı seviyo..ben önceden kaldırır getirirdim şimdi bebek var işime geliyo açıkcası..

Bence asıl olay arkadaş mevzusu ben orayı tam anlayamadim. N nnaallaann sizin kız arkadasiniza mi anlatmış yok koku geliyor tiksiniyorum cinsellikte diye??
•Eğer anlattığı kız arkadasinjzsa bu ne samimiyet nerede konusmsular bu konuyu ?? yani konu cinsellige gelmiş olmalı ki adamda böyle anlatmış dimi?
Yani kız arkadasinizla kocanız arasında bişey var . Demekti o senin arkadasin değil onun arkadaşı ki yatak odasını paylaşabiliyor yada başka biseyi.
Ve o arkadaş sana bunları diyince sen ne dedin bişey söylemedinmi?

Canım senin durum kötüymüş.ten uyumu yok demekki yoksa insan eşimden tiksinmez.bizimkide arada kanepede yatıyor sabah erken kalktığı için telefon çalıyor çocuk uyanmasın diye ama ben çok kızıyorum.dün hatta bu yüzden yatarken öpmedim.yalvardı öpte öyle git diye ama öpmedim.halada küsüm biraz.

Back
X