Ayrı yataklarda, ayrı odalarda yatmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi COpcU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tartıştığımız için hiç ayrı yatmadık
çok önemli bir konu olmadıkça küs yatmak bize göre değil zaten
çok çok sırtımızı döneriz yine aynı yatağa gireriz
çocğu zamanda zaten sabah uyandığımızda birbirmize sarılıyor buluyoruz birbirmizi ve tartışmayı unutuyoruz

Hiç ayrı yatmadık..değil ayrı yatmak; bütün gün boyunca küsde olsak o yatağa küs girmedik.. çünkü annem ikimizede yeni evlendiğimizde bi gün demiştiki kızım oğlum,ne olursa olsun yatağa küs girmeyin yarına çıkacağımız belli değil.
bana göre doğru değil yatağa küs girmek asla girmem asla yatağımı da ayırmam tabi benim fikrim

bi kere kavga etmiştik yeni evliyken ben küstüm gittim yastık battaniye aldım salona yattım
arkamdan geldi çok sinirli bi şekilde elimden tuttukaydirigubbakcemile bana küssen bile ayrı yatamazsın dedi
çok korkmuştum:1shok:
şimdi arada minicik tartışmalarımız oluyo tabi yatak hiç ayrılmıyo
erkeksem ayırıyımkafamçokkarıştı
ayrı yatmak araya soğukluk getirir ben yatak ayırma taraftarı değilima.s

biz ortalama bir aydır hem ayrı yataklarda hem ayrı odalarda yatıyoruz..bir nedeni var tabi kızım gece ağlayarak uyanıyor 8 aydır kendi yatağında yani doğduğundan beri ama bir aydır gece ağlayıp uyanıyor bende onun odasında yatıyorum. yer döşeği yazmışım şöyle misler gibi... sabah kızım uyanıncada oynaması iyi oluyor hem düşme korkusu yok süper.. amaaaaaaan en rahatı böyle yaa. zaten beraber yatarken bile yorganlarımız ayrıydı. herkes yorganına sarılıp uyuyordu. hiç değilse şimdi geniş geniş yatıyoruz.. rahata erdik en sonunda.. ama kavga ve küs konularında farklı tabi o zaman kimse sesini çıkarmadan aynı yatakta yatar. sabaha keçilerimiz dağılır

Aile kavramına yakışmayan bir davranış diye düşünüyorum.Her ne sebeble olursa olsun hele de çocuklar varsa o evde yıkıcı olacaktır onlar içinde.Küste olsak dargında olsak yatak ayrı olmamalı.Aklıma Çocuklar Duymasın dizisinin ilk bölümleri geldi.Meltemle Haluk Kavga edince Birden yatak ikiye ayrılıyordu.Ama yinede yatak odasında geçiyordu herşey.Çocuklara yansıtılmıyordu sorunlar.

hic ayri yatmadik, cok cok sinirlendigim bir sebepten dolayi kalkip salona gitmistim ozamanda sabahladim yatmadim biyerde zaten, kk da dolandim sabaha kadar.. uykum gelince yine yatagima gittim ama.. bencede dogru degil

arada ayrıda yatılabilir onbeş senelik evlilikten sonra böyle düşünme hakkına sahibim sanırım.önemli olan bu sürenin uzun tutulmaması.ben kendi adıma kızınca pek beraber uyumak istemem.ama eşim tam tersi arada kaçıyorum.buda benim kendimi tazeleme biçimim elden birşey gelmiyor.ama yataklarını ayırmayan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.olması gereken tabiki buyerimseniben

Öyle kavga küslük vs durumlarda sorun ne olursa olsun 12 yıldır hiç ayrı uyumadık eşimle.
Ama bazen kzım yanımıza gelir ve ya ben yada eşim onun yatağına gider öyle uyuruz.
Tepki amaçlı yada adı ne olursa oldun ayrı yataklarda yatmanın hiç doğru olmadığını düşünüyorum.
Annem hep ; bir yatağa, birde sofraya küsme derdi.
a.s

bende eskiden küsünce hemen ayrı yatardım yanımda umursamaz horlayınca siniri bozuluyo insanın sonra ben aynısını yapmaya başladım ondan önce uyumuşum ayakları falan...bir arada o küstü bana ayrı yattı beli falan hep tutulmuş ohhh olsun...bi dahada o oldu şimdi malum günlerde sancılı olunca ayrı yatalım sende uykusuz kalma diyorum ben sensiz yatamıyorum ki diyo üçkağıtçı...

eşler küsseler dahi ayrı yatmamalıymış.
evliliğin selameti açısından..

ben asla ayrı yatamıyorum kocamdan.
mesela eltim cocuk olalı beri cocukla yatıyormuş,yani eşinden ayrı.
cocuk dört yaşına girdi...:1shok:

anlamak mümkün değil.
bence hiç de sağlıklı bir durum değil...

biz de eşimle hiç ayrı yatmadık.iki senedir evliyiz.ben bir kere küsüp gitmiştim o da bir kereydi geldi yanıma yattı sonra da yatağımıza yattık.yani hiç ayrı yatmadık.küsmeyiz bile biz kalamayız 5 dakika ayrı.allahım kimseyi ayrı bırakmasın

inşallah hep böyle devam edersiniz canım

biz bir buçuk aylık evliyiz ama kesinlikle ondan ayrı yatamam...
Ona sarılıp uyumak benim terapimdir.
çocuk olunca değişirmiş yanlız ne olacak bilmiyorum

bende sadece 1 kere ayrı yattım ama bir daha hiç küslükten dolayı yatakları ayırmadık. yeni bebek olunca bir kaçkere oldu o da ben evdeyim ve o çok yoğun çalıştığı içindi. ama artık kesinlikle ayrı yatmıyoruz

ben 9 aylık ewliyim.ilk 3-4 ayımız çok zor geçti alışma sürecimiz.eşim çok küskendir kavga ettiğimizde yataktan gitmişti bir kez .bu konuda onunla konuştum sonra sert çıktım biraz.oda gitmiyor artık yataktan .ben zaten hiç terketmem yatağı.kavga etsek bile yatağımızda yatıyoruz :)) bence hiç sağlıklı bir durum değil.bu huydan vazgeçmek vazgeçirmek lazım

huylu huyundan vazgeçmez canım klava:

Kavgalı olsak bile ayrı yatmayız başta eşim buna izin vermez .sadece grip olunca ona bulaşmasın diye ayrı yatmıştım.

ben 11 yıllık evliyim hiç bir gün bir şekilde ayrı yatmadık kavgamız oldu küsmemiz oldu ama bence kadının yeri kocasının yanı ayrı yatma taraftarı degilim eger ayrı yatıyorsa bazıları sorun var ya da sorun başlamış demektir haksız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…