- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
Yuzune karsida bu tarz kelimeler kullaniyorsan bende olsam ayri yatardim.Aptal iste sonumuzu ciziyor haberi yok
Bir daha gitmem zaten oluruna bırakırım. Konusup ta anlasamiyoruz ki. Tamam senin dedigin oldun diyorum hayir istemiyorum diyor. Gerçekten anlamıyorum ve sıkıldım.Bence kendinizi onun yerine koyarak akıl yürütmeyi deneyin.Bir şey amaçlamıyorum demiş ama kendi kasten kurgulamasa bile nedir ayrı yatmaktan niyeti? Size bir şeye kızdığını,kırıldığını ifade etmeye çalışıyor.Bir davranışınızı değiştirtmeye çalışıyor.Belli ki kavgada söylediği sözlerle kendini ifade edememiş veya size istediğini yaptıramamış ki böyle bir ifade ve ikna şekli denemiş.
Siz de panik olup yanınıza çağırarak ağlayan bebeğe meme vermişsiniz tabiri caizse.Böyle her ayrı yattığında ayaklarına kapanıp onun istediğine ikna olursanız her anlaşmazlıkta ayrı yatar.Bence hiç tepki vermeyin,görmezden gelin.Tartışma konusu her ne idiyse yatmaya giderken veya uyanınca açmayın,gün içinde başka bir saatte başka bir mekanda konuşun uzlaşın. Ayrı yatmanın çok çirkin ve sizi rahatsız eden bir davranış olduğunu da ayrıca konuşun.Ben de her anlaşmazlıkta çocuk gibi ayrı yatmaya mı gideyim diyin. Yani "ayrı yattım,işi çözdüm" zannetmesine izin vermeyin anlatabiliyor muyum.
Hayır kullanmıyorumYuzune karsida bu tarz kelimeler kullaniyorsan bende olsam ayri yatardim.
Esinle tartistin daha önceleride vardi(yani daha öncede tartisiyodunuz)
Yahu 2aylik evlisiniz ne ara cicim ayından s.çım ayına terfi ettiniz.
2aylik evlilikde "sonumuzu ciziyo"lar falan.
Bekarlar korkuyo artik evlenmekden haklılar.
Devamı gelecektir hazırlıklı ol.
Bence intikam almaya çalışma, intikam alincak bişey değil. Istememiş demekki. sadece alış.
Sonrasi ne olacak peki? Yola gelir mi böyle?Niye çağırıyosun? Gitsin koltukta yatsın bel ağrısından kıvransın.
Yatağa gelmeyeni çağırmam, içeriden kapıyı da kitlerim!
Yani bir kere olduysa devamı gelir.Devamı gelecek yani öyle mi?
O yataga gelince sen salona gitseydin......2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?
Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
Burdaki puf nokta ne zaman konustugun. Kavga ettikten snra hala kizgin olup yorgani yastigi tasirkenmi " ayri yatmayalim sogukluk getirir' dedin?Biliyor, farkında. Umursamıyor da diyemem ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
Cozum bu degil..O yataga gelince sen salona gitseydin......
Çağıran bendim zatenO yataga gelince sen salona gitseydin......
Hemen sonra çağırmak icin gittigimde konuştum. Konuşurum teşekkürler.Burdaki puf nokta ne zaman konustugun. Kavga ettikten snra hala kizgin olup yorgani yastigi tasirkenmi " ayri yatmayalim sogukluk getirir' dedin?
O zmn yanlis zamanlama. Adam sana kizgin sonucta. Ne dersen tersini yapicak.
Romantik ve sirnastigin bi anda diyceksin " ayri yatmak istemiyorm senle, kus olalim ama seni yanimda istrrim yine, bi dahakine oyle yapalim olurmu?" Diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?