Bana gore buyuk bir şey. Karı koca bi ömür aynı yastığa baş koymaya söz veriyoruz.. malesef geçmiyor kini.Sırf evliler diye sürekli aynı yatagı paylaşmak zorunda mı insanlar?
İçi daralmıştır, size kırgındır temas etmek istememiştir, kalbinizi daha fazla kırmamak için o an yalnızlıgı tercih etmiştir, düşünmeye ihtiyacı vardır, hiç bir şey olmasa dahi hava o an sıcak gelmiştir ateş basmıştır vs.
Ayrı yatıyorsa bunu neden büyük bir problem haline getiriyorsunuz ki?
Hiçbir şey olmamış gibi davranın bence. O da sakinleştiğinde normale döner.
Eğer konuşulması gereken, yarım kalan bir konu oldugunu düşünüyorsanız onun bu tavrı sonucunda degil farklı bir zamanda sakin bir anınızda çözmeye çalışın.
Denediginiz yontemler oldu mu?vallahi ben bu konuda kendi tecrübemi yazacağım
eşim böyle yapa yapa boşanma aşamasına geldik
acayip soğuduk bir evliliği bitirdi kendi eliyle
tek çare uysal biriyse sakince konuşmak
benim eşim gibi kendini beğenmiş kavgacı ve uzatmak isteyen biri ise bir kez olsun o gelmek istediğinde kapıyı kilitleyip almayın demek istiyorum ne yaptığını bilsin
Denediginiz yontemler oldu mu?
Olduysa yazar misiniz?
Esim sakin degil ama mantıklı biri.
Kendi de illaki biliyodur soğukluk gireceğini ama boyle davraniyor. Bazi seyleri goze mi aldı acaba??
Evden gitmiyor ama beni bırakıp. Mecburen çıkması gerektiginde de haber verip gidiyor. Garip. Gercekten anlamıyorum napmaya çalışıyor.
Gozunu nasil korkutabilirim?valla benim eşimde pasif agresif ilerleyerek beni küsmeye ayrı kalmaya vs alıştırmaya çalıştı
annesi ile babası sürekli küser araları sürekli soğukmuş
onlar gibi olmamızı istiyordu
benım yontemlerım bır ıse yaramadı çünkü eşim zalim biri ve beni artık sevmiyor
ama sizin eşinizde çok erken başlamış benim eşim birinci ayda başlamıştı böyle şeylere ama benim taa o zamandan bu ısın olmayacagına ınanmaya başlamıştım
eğer eşinizi seviyor ve evlilik devam etsin istiyorsanız artık naparsınız bilmem ama gözünü korkutun
bu davranış biçiminin normalleşmesine izin vermeyin
işte onu siz bileceksiniz her erkeğin damarı ayrıGozunu nasil korkutabilirim?
Anladım onu ders vermekten bahsettign için söyledim zaten ben bunu....Çağıran bendim zaten
Fikir sundum yapmak zorundada degil zaten......Cozum bu degil..
Olan oldu buyutmenin manasi yok. Giden gider acik net. Bence hirpalamayin kendinizi.2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?
Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
Benim 3 ay önce bosandıgm esimde pasif agresifti berbat bir davranış bozukluğu insanı yaşamdan soğutuyor. En başından belliydi 4 yılım ziyan oldu keske daha önce bosansaydımvalla benim eşimde pasif agresif ilerleyerek beni küsmeye ayrı kalmaya vs alıştırmaya çalıştı
annesi ile babası sürekli küser araları sürekli soğukmuş
onlar gibi olmamızı istiyordu
benım yontemlerım bır ıse yaramadı çünkü eşim zalim biri ve beni artık sevmiyor
ama sizin eşinizde çok erken başlamış benim eşim birinci ayda başlamıştı böyle şeylere ama benim taa o zamandan bu ısın olmayacagına ınanmaya başlamıştım
eğer eşinizi seviyor ve evlilik devam etsin istiyorsanız artık naparsınız bilmem ama gözünü korkutun
bu davranış biçiminin normalleşmesine izin vermeyin
O şimdi her kavgadan sonra sen çağıracaksın sanacak ve yatağa sen çağırmasan gelmeyecek.Sonrasi ne olacak peki? Yola gelir mi böyle?
2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?
Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?