- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
-
Dediğim gibi annemden uzaklaşırım diye kendini yakma. Zaten seni sevmiyor bu açık. Ay fatihle doğa gibi olmaKendisi de okumuş üniversite mezunu
Sen annenle muhatap olma. Bu adamla ve ailesiyle sıkıntı yaşarsan bu tip anne arkanda da durmazAnnem sürekli benimle anlaşamadığını söyler ve en ufak tartışmada evlen kurtulalım diyor başka çözüm mü var
Evlenemem ayrılık konuşması yapacak farkında mısınızÇözümü söyledik işte. Ama senin gönlün yok. Evlen de gör. Ama o zaman konu açıp linçlendiğinde neden linçlediniz deme. Baştan uyardıkilk linçleyen ben olurum valla
Bilmiyorum ne yapacam hayırlısı olsun Allah bir kapı açar inşallahSen annenle muhatap olma. Bu adamla ve ailesiyle sıkıntı yaşarsan bu tip anne arkanda da durmaz
Senin gibi güçsüz mıymıy kızlardan hoşlanmıyorum. Herife kendini ezdireceksin. Burda okumamış kızlar bile kendini öyle nazliyor ki el üstünde tutuluyorlar. Okumuş çalışan kızsın onlar kadar olamıyor musun Sen de kendini böylelerine paspas et aferin. Sonra herif tekmeyi vurduğunda bizi dinlemediğin için ağlarsın. Boşver zaten her şey nasihatle öğrenilmez bazı şeyleri yaşaman lazımEvlenemem ayrılık konuşması yapacak farkında mısınız
Şaka yapmıştım sizin ilk dediğiniz gibi yapacam her şeyi söyleyip ayrılacamSenin gibi güçsüz mıymıy kızlardan hoşlanmıyorum. Herife kendini ezdireceksin. Burda okumamış kızlar bile kendini öyle nazliyor ki el üstünde tutuluyorlar. Okumuş çalışan kızsın onlar kadar olamıyor musun Sen de kendini böylelerine paspas et aferin. Sonra herif tekmeyi vurduğunda bizi dinlemediğin için ağlarsın. Boşver zaten her şey nasihatle öğrenilmez bazı şeyleri yaşaman lazım
Bir kapı kapanırsa yenisi açılır. Bu hep böyle olur ve eski kapının kapandigina şükredersin. Su an çıkmazda hissediyorsun onu kurtarıcı olarak görüyorsun. Ama değil. Gercekten seni çok seven girince hayatına anlayacaksın.Bilmiyorum ne yapacam hayırlısı olsun Allah bir kapı açar inşallah
Evet durumum aynı bu şekilde beni anlamamız çok mutlu etti inşallah her şey istediğiniz gibi olur çok mutlu olunBir kapı kapanırsa yenisi açılır. Bu hep böyle olur ve eski kapının kapandigina şükredersin. Su an çıkmazda hissediyorsun onu kurtarıcı olarak görüyorsun. Ama değil. Gercekten seni çok seven girince hayatına anlayacaksın.
Sen de çok mutlu ol tatlım. Buna kalmadın inan kendine güven. Azıcık da alımlı gizemli ol.Evet durumum aynı bu şekilde beni anlamamız çok mutlu etti inşallah her şey istediğiniz gibi olur çok mutlu olun
Sen yarın konuşma falan yapamazsın gibi geliyor bana umarım haksız çıkarız
Kendi düzenini kendin kur o zaman koca elzem mi? Anaaa 23 yaşında bi de 31 yaşındaki kart horozla evlenecek. Deli misin iyi misin kızAnnemle anlaşamıyoruz evde çok sıkılıyorum kendi düzenim olsun istiyorum
Yuzyuze gorusmeye gerek yok bir mesajin yeterli olacagini dusunuyorum ben devam etmek istemiyorumŞaka yapmıştım sizin ilk dediğiniz gibi yapacam her şeyi söyleyip ayrılacam
Genelleme değil ama anneler hep söylenirler.Annem sürekli benimle anlaşamadığını söyler ve en ufak tartışmada evlen kurtulalım diyor başka çözüm mü var
23 yaşındasın ya hayalin bu mu gerçekten.Annemle anlaşamıyoruz evde çok sıkılıyorum kendi düzenim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?