Ayrılacak mıyız

Evlenemem ayrılık konuşması yapacak farkında mısınız
Senin gibi güçsüz mıymıy kızlardan hoşlanmıyorum. Herife kendini ezdireceksin. Burda okumamış kızlar bile kendini öyle nazliyor ki el üstünde tutuluyorlar. Okumuş çalışan kızsın onlar kadar olamıyor musun Sen de kendini böylelerine paspas et aferin. Sonra herif tekmeyi vurduğunda bizi dinlemediğin için ağlarsın. Boşver zaten her şey nasihatle öğrenilmez bazı şeyleri yaşaman lazım

Şaka yapmıştım sizin ilk dediğiniz gibi yapacam her şeyi söyleyip ayrılacam

Bilmiyorum ne yapacam hayırlısı olsun Allah bir kapı açar inşallah
Bir kapı kapanırsa yenisi açılır. Bu hep böyle olur ve eski kapının kapandigina şükredersin. Su an çıkmazda hissediyorsun onu kurtarıcı olarak görüyorsun. Ama değil. Gercekten seni çok seven girince hayatına anlayacaksın.

Evet durumum aynı bu şekilde beni anlamamız çok mutlu etti inşallah her şey istediğiniz gibi olur çok mutlu olun

Bana bu mesajı atan adama direkt derim ki
“Bu aralar yüzyüze konuşacak vaktim olmayabilir biraz yoğunum ben de seninle konuşmak istiyordum aramızdaki muhabbete devam edemeyeceğim”

Şaka yapmıştım sizin ilk dediğiniz gibi yapacam her şeyi söyleyip ayrılacam
Yuzyuze gorusmeye gerek yok bir mesajin yeterli olacagini dusunuyorum ben devam etmek istemiyorum
Ailesinin karsisinda benim yanimda dağ gibi duramayip sevgisine sahip cikamayan biriyle olmayi kendime yakistiramam, hoscakal

Yazabilirsin

Annem sürekli benimle anlaşamadığını söyler ve en ufak tartışmada evlen kurtulalım diyor başka çözüm mü var
Genelleme değil ama anneler hep söylenirler.
Sakın evliliği kurtuluş olarak görme.
Bugün annenin söylenmelerinin yaninda;
varsayalım evlensen bile,
ailesiyle çalıştığı icin onlara eli mahkum,
1 yildir mıymıy sürünen adamdan ve belki de senden haberleri bile olmayan ailesinden duyacaklarin daha ağır olabilir.

Öfff dedik sana bir cacık olmaz o tipten diye. Zorla terk edilen oldun. Sen ailen böyle mi iyi hadi bay bay diyecektin.
Sanki erkek kıtlığı var. Kör topal her kusuruna tamam diyorsunuz ya

Annemle anlaşamıyoruz evde çok sıkılıyorum kendi düzenim olsun istiyorum
23 yaşındasın ya hayalin bu mu gerçekten.
Evliliği ne sanıyorsun sen?
Evlilik öyle evcilik gibi evde oturup sunum perileri yapmak, kocana yemek yapıp mıç mıç sarılmak değil. Zırt pırt sevmediğin tanımadığın insanlarla aile olduğun için görüşmek zorunda kalacaksın. Kendi annenden kaçarken elin annesini de çekeceksin.
2 anne iki dert olacak yani.

detay yok iki cümle yazmışsınız ayrılıp ayrılmayacağını soruyorsunuz. öncesinde ne oldu ne bitti nedir sorun? ayrılmak isteseydi sanki msjla da ayrılırdı gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…