- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
-
Evet bende 23 yaşındayım çalışıyorumDüşünsene sürekli ailesiyle iç içe olacaksın çünkü kocan maddi yönden ailesine bağlı. Ailesi sürekli seni didikleyecek laf imalarda bulunacak. Kızılcık şerbosu doğa sendromu yaşayacaksın. Belki karakter olarak hoşuna gitmiş olabilir. Ama 31 yaşında birey olamamış bir herife çok umut baglama derim. Siz memur musunuz öyle yazıyor bilgilerde
Biliyor musunuz her şeyi düşünüp göze almıştım hala onlar beni beğenmediDüşünsene sürekli ailesiyle iç içe olacaksın çünkü kocan maddi yönden ailesine bağlı. Ailesi sürekli seni didikleyecek laf imalarda bulunacak. Kızılcık şerbosu doğa sendromu yaşayacaksın. Belki karakter olarak hoşuna gitmiş olabilir. Ama 31 yaşında birey olamamış bir herife çok umut baglama derim. Siz memur musunuz öyle yazıyor bilgilerde
Ne işin var bu herifle ayrıca yaşın daha çok küçük. Git gez kaç şehir gördün kaç ülke gördün?Evet bende 23 yaşındayım çalışıyorum
Doğru haklısınızÖnceki konuda da yazdım. Seni sevmiyor. Arkanda duramıyor. 31 yaşında ailesine bağımlı. Ayrılacak miyiz diye sorma ayrıl.
Annemle anlaşamıyoruz evde çok sıkılıyorum kendi düzenim olsun istiyorumNe işin var bu herifle ayrıca yaşın daha çok küçük. Git gez kaç şehir gördün kaç ülke gördün?
Erken yaşta evlilik motivasyonun ne? Sende de iş yok
Ya sen 23 yaşında memur olmussun ne kadar guclu ve AKILLI bir kizsin. Bu adam 31 yaşında bir baltaya sap olamamış. Bakalım seni bundan kurtarabilecek miyiz?Evet bende 23 yaşındayım çalışıyorum
E ne işin var bak sen benim kardeşinden bile küçüksün. Biz bir şey diyorsak yabana atma. Tecrübe konuşuyor. Asıl senin beğenmemen lazımdı. Evlilik için yaşın ufak 31 yaşındaki culsuz herifle işin yok.Biliyor musunuz her şeyi düşünüp göze almıştım hala onlar beni beğenmedi
Aslında baba parası olmasına rağmen o da çok çalışıyor kendi iş yerlerinde boş durmuyor0⁹
Ya sen 23 yaşında memur olmussun adam 31 yaşında bir baltaya sap olamamış. Bakalım seni bundan kurtarabilecek miyiz?
Paranı kazanıyorsan ayrı eve çık al sana düzen. Çalışmıyor olsan anlardım ama paran da varmışAnnemle anlaşamıyoruz evde çok sıkılıyorum kendi düzenim olsun istiyorum
İşte ailem bu tarz şeylere çok karşıParanı kazanıyorsan ayrı eve çık al sana düzen. Çalışmıyor olsan anlardım ama paran da varmış
Babasının iş yeri olmasaydı bir düzen kurabilecek miydi sana var mı o ışık sence?Aslında baba parası olmasına rağmen o da çok çalışıyor kendi iş yerlerinde boş durmuyor
Kendisi de okumuş üniversite mezunuBabasının iş yeri olmasaydı bir düzen kurabilecek miydi sana var mı o ışık sence?
Ya kusura bakmayın evlenmeye karşı olamıyorlar da ayrı eve mi karşı oluyorlar? Müge anlı damarım tuttu. Maddi özgürlüğün var. Kimseye hiçbir şey için hesap verme.İşte ailem bu tarz şeylere çok karşı
Sadece iş değil ki sorun ailesi reddeder diye duydum yani o derece takmışlar bu konuyaBabasının iş yeri olmasaydı bir düzen kurabilecek miydi sana var mı o ışık sence?
Kuzum yaa yangından kaçarken doluya tutulacaksinParanı kazanıyorsan ayrı eve çık al sana düzen. Çalışmıyor olsan anlardım ama paran da varmış
Aslında çoğumuz da bu yüzden yanlış evlilikler yapıyoruz bence hele kendi parasını kazanamayanlarYa kusura bakmayın evlenmeye karşı olamıyorlar da ayrı eve mi karşı oluyorlar? Müge anlı damarım tuttu. Maddi özgürlüğün var. Kimseye hiçbir şey için hesap verme.
Evet biz sana farklı bakış acilarini gösteriyoruz. Eğer kendin istiyorsan kapan hatta çarşaf giy. O Allah ile senin aranda. Ama kimsenin sana bu baskıyı yapmasına izin verme.Sadece iş değil ki sorun ailesi reddeder diye duydum yani o derece takmışlar bu konuya
Aynen öyle. Burda kimse boşuna maddi özgürlük al demiyor işte bu yüzden. İşin yoksa çalış çalışıyorsan kendi düzenini kur bunun için bir evliliğe ihtiyacın yok. Hadi evlenmek istiyorsun diyelim bu kişi doğru kişi değil.Aslında çoğumuz da bu yüzden yanlış evlilikler yapıyoruz bence hele kendi parasını kazanamayanlar
Annem sürekli benimle anlaşamadığını söyler ve en ufak tartışmada evlen kurtulalım diyor başka çözüm mü varKuzum yaa yangından kaçarken doluya tutulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?