- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Kesinlikle alışkanlık zaten ama olmuyor ayrılamıyorum. Ayrılsak hemen pişman oluyor , özlüyorum. Nolurdu kötü yanlarını alttan alsan falan diyorum. Barışınca da aynı sorunları yaşayınca " üff niye barıştıysam belliydi böyle olacağı " diyorumAlışkanlık.
Hayır aksine çok aktif bir hayatım varHayatın çok sıkıcı sanırım
Bir tek sevgilimle sorunum var çok şükür. Ama biraz daha açık yazar misiniz sizce nasıl bir bağımlılıksorun ilişkide değil.karakterinizde.
bağımlı bi kişilik yapınız var, bi nevi kendi kendinize yetememe.
bu sadece bu ilişki için değil her türlü ilişkide sorun oluşturur.
çözüme kendinizden başlayın.
Hayatımda biri varken başkasına aşık olamam , açıkçası aşık olmak da istemiyorum uzunca bi süre. Başka bi şekilde hayatımızı düzene sokamaz mıyız acabaBenim de bitirmem gereken saçma bir ilişkim var.
Öyle gereksiz ki.
Ama ben de sen gibiyim.
Defalarca artık istemiyorum dedim ama sonrasında yaşadığım mutsuzluk katlanılmaz olduğu için hala görüşüyorum.
İkimiz de bırakmıyoruz.
Senin durum da aynı bence.
Kafana uyan başka biri olsa onu bırakırdın.
Ama o da yoksa insan yalnızlığı göze alamıyor. Sonrasındaki acıya dayanamıyor. Halbuki ayrılsak, ölmüş kabul etsek o acılar sonunda bitecek.
Fakat buna cesaret edemiyoruz.
Aşık olabileceğin başka biriyle karşılaşınca bitirirsin ancak bu durumda.
Valla bi ayrılabilsem , unutabilsem uzun süre kimseyi hayatıma almayacağım. İlla bi ilişkim olsun gibi bi isteğim yok yani niye böyle oluyor bilmiyorumYalnızlıktan mı korkuyosun acaba
Hayatımda biri varken başkasına aşık olamam , açıkçası aşık olmak da istemiyorum uzunca bi süre. Başka bi şekilde hayatımızı düzene sokamaz mıyız acaba
Bir tek sevgilimle sorunum var çok şükür. Ama biraz daha açık yazar misiniz sizce nasıl bir bağımlılık
Aynen öyle canım çok zor bi durum. Kendimi çok aciz hissediyorum. Gerçekten yolunda gitmeyen bi ilişki ve bitiremiyor olmak beni çok üzüyor. Siz ne kadardır birliktesinizOlursun gayet merak etme.
Ölüp bitmiyorsun sonuçta ve uyuşmadığınızın da farkındasın.
Ama aşk istemiyorsan uzun süre ne diye duruyorsun ki? Daha kolay rest çekebilirsin.
Bense aksine aşk istiyorum yeni bir insanla ama olmuyor.
Olsa şu anki saçma durumumdan kurtulurum diye ümit ediyorum.
Ya da belki yıllar yıllar geçse de hep onu özlerim arada bir.
Çok tuhaf bir durum gerçekten. Bağımlılık bir nevi. İlk kez yaşıyorum bu durumu.
Renkli değil ama yoğun bir hayatım var diyelim. İhtiyaçtan ziyade onunla geçirdiğim zamandan ( kavgalı olmadığımız zamanlar ) çok zevk alıyorum , belki bu yüzdendiryani tek başına renkli bi hayatı olan bi kişi bukadar uzatmaları oynamaz.
yol verir, işine bakar.
biraz ona ihtiyacınız var gibi davranıyosunuz, burdan bakınca.
Renkli değil ama yoğun bir hayatım var diyelim. İhtiyaçtan ziyade onunla geçirdiğim zamandan ( kavgalı olmadığımız zamanlar ) çok zevk alıyorum , belki bu yüzdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?