Ayrılamıyorum

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Evet kızlar , sevgilimle anlaşamıyoruz , kafamız uyuşmuyor fakat ayrılamıyoruz da. Uzun süreli bi ilişki fakat çok seviyoruz da ayrılamıyor değiliz , ölüyorum bitiyorum değilim yanı. Açıkcası bi gelecek de göremiyorum , elinde sonunda biteceğini de biliyorum ama bitmiyor işte , günler geçiyor ve geçtikçe daha da bağlanıyorum. Gençliğim gidiyor :işsiz: Ayrılınca üzülüyor özlüyorum , nolurdu kötü yanlarını alttan alsam diyorum. Barışıp aynı şeylerden tartışıp , aynı sorunları yaşayınca da kendime " ne bekliyordun , belliydi böyle olacağı " diyorum. Sizce neden böyle oluyor nolur bi akıl verin

Son düzenleme:
sorun ilişkide değil.karakterinizde.
bağımlı bi kişilik yapınız var, bi nevi kendi kendinize yetememe.
bu sadece bu ilişki için değil her türlü ilişkide sorun oluşturur.
çözüme kendinizden başlayın.

sorun ilişkide değil.karakterinizde.
bağımlı bi kişilik yapınız var, bi nevi kendi kendinize yetememe.
bu sadece bu ilişki için değil her türlü ilişkide sorun oluşturur.
çözüme kendinizden başlayın.
Bir tek sevgilimle sorunum var çok şükür. Ama biraz daha açık yazar misiniz sizce nasıl bir bağımlılık

Benim de bitirmem gereken saçma bir ilişkim var.
Öyle gereksiz ki.
Ama ben de sen gibiyim.
Defalarca artık istemiyorum dedim ama sonrasında yaşadığım mutsuzluk katlanılmaz olduğu için hala görüşüyorum.
İkimiz de bırakmıyoruz.
Senin durum da aynı bence.
Kafana uyan başka biri olsa onu bırakırdın.
Ama o da yoksa insan yalnızlığı göze alamıyor. Sonrasındaki acıya dayanamıyor. Halbuki ayrılsak, ölmüş kabul etsek o acılar sonunda bitecek.
Fakat buna cesaret edemiyoruz.
Aşık olabileceğin başka biriyle karşılaşınca bitirirsin ancak bu durumda.

Aliskanlik
O olmadiginda bianda bosluga duseceksin. Yeni biri olana kadar arayan soran ilgilenen olmayacak. Boyle seyler yani.

Benim de bitirmem gereken saçma bir ilişkim var.
Öyle gereksiz ki.
Ama ben de sen gibiyim.
Defalarca artık istemiyorum dedim ama sonrasında yaşadığım mutsuzluk katlanılmaz olduğu için hala görüşüyorum.
İkimiz de bırakmıyoruz.
Senin durum da aynı bence.
Kafana uyan başka biri olsa onu bırakırdın.
Ama o da yoksa insan yalnızlığı göze alamıyor. Sonrasındaki acıya dayanamıyor. Halbuki ayrılsak, ölmüş kabul etsek o acılar sonunda bitecek.
Fakat buna cesaret edemiyoruz.
Aşık olabileceğin başka biriyle karşılaşınca bitirirsin ancak bu durumda.
Hayatımda biri varken başkasına aşık olamam , açıkçası aşık olmak da istemiyorum uzunca bi süre. Başka bi şekilde hayatımızı düzene sokamaz mıyız acaba :KK61:

Hayatımda biri varken başkasına aşık olamam , açıkçası aşık olmak da istemiyorum uzunca bi süre. Başka bi şekilde hayatımızı düzene sokamaz mıyız acaba :KK61:

Olursun gayet merak etme.
Ölüp bitmiyorsun sonuçta ve uyuşmadığınızın da farkındasın.

Ama aşk istemiyorsan uzun süre ne diye duruyorsun ki? Daha kolay rest çekebilirsin.
Bense aksine aşk istiyorum yeni bir insanla ama olmuyor.
Olsa şu anki saçma durumumdan kurtulurum diye ümit ediyorum.
Ya da belki yıllar yıllar geçse de hep onu özlerim arada bir.
Çok tuhaf bir durum gerçekten. Bağımlılık bir nevi. İlk kez yaşıyorum bu durumu.

Bir tek sevgilimle sorunum var çok şükür. Ama biraz daha açık yazar misiniz sizce nasıl bir bağımlılık

yani tek başına renkli bi hayatı olan bi kişi bukadar uzatmaları oynamaz.
yol verir, işine bakar.
biraz ona ihtiyacınız var gibi davranıyosunuz, burdan bakınca.

Olursun gayet merak etme.
Ölüp bitmiyorsun sonuçta ve uyuşmadığınızın da farkındasın.

Ama aşk istemiyorsan uzun süre ne diye duruyorsun ki? Daha kolay rest çekebilirsin.
Bense aksine aşk istiyorum yeni bir insanla ama olmuyor.
Olsa şu anki saçma durumumdan kurtulurum diye ümit ediyorum.
Ya da belki yıllar yıllar geçse de hep onu özlerim arada bir.
Çok tuhaf bir durum gerçekten. Bağımlılık bir nevi. İlk kez yaşıyorum bu durumu.
Aynen öyle canım çok zor bi durum. Kendimi çok aciz hissediyorum. Gerçekten yolunda gitmeyen bi ilişki ve bitiremiyor olmak beni çok üzüyor. Siz ne kadardır birliktesiniz

yani tek başına renkli bi hayatı olan bi kişi bukadar uzatmaları oynamaz.
yol verir, işine bakar.
biraz ona ihtiyacınız var gibi davranıyosunuz, burdan bakınca.
Renkli değil ama yoğun bir hayatım var diyelim. İhtiyaçtan ziyade onunla geçirdiğim zamandan ( kavgalı olmadığımız zamanlar ) çok zevk alıyorum , belki bu yüzdendir

Renkli değil ama yoğun bir hayatım var diyelim. İhtiyaçtan ziyade onunla geçirdiğim zamandan ( kavgalı olmadığımız zamanlar ) çok zevk alıyorum , belki bu yüzdendir

hmm...
bakış açısı, kültür, hayat tarzı farklıysa o iş yaş.
evlenince zevk aldığın zamanlar çileli zamanlar yanında devede kulak kalır.
bile bile lades dememek lazım.

Back
X