• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılanlar/boşananlar

Ailem boşanma davasını açmamı istemiyor.. annem daha 2 gün önce eşimi aradı toparlanın dedi.. eşim anneme beni istemediğini söylemiş.. annemleri de bu duruma soktuğum için başını öne eğdirmiş gibi hissediyorum... 60 yaşındaki annem resmen eşimi aradı neredeyse yalvardı yapma oğlum diye.. ailemi bu duruma soktuğum için o kadar çok utanıyorum ki anlatamam ..öğretmenim.. adana da özel okulda öğretmenlik yapıyordum orda ki işimi bırakmak zorunda kaldım.. istanbulda da bir çok yere başvuru yaptım haber bekliyorum. Eşimin dediği tek şey evi terk etmeyecekti ne olursa olsun etmiyecekti ettiği için bitiriyorum demiş.. o anki sinirle evi nasıl terk ettim ben bile hatırlamıyorum.. kaynanama hiç saygısızlık yapmadım kahvaltısını ayağına getirdim ne istediyse yaptım.. ama bir türlü sevdiremedim kendimi..
Kardeş senin ki bile isteyen lades olmuş kusura bakma. Arkanda duran bir ailen varsa kendine yeni bir hayat yeni bir düzen kur. Şunu da asla unutma gurur bambaşka birşey bunu kimseye değişme. Kaybetmezsin. Hakkında hayırlısı olsunn

Merhaba kızlar , 4 aylık evliliğim bütün çabalarıma rağmen bitiyor bitmek üzere.. ailemin yanındayım. Psikolojik tedavi alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ..spora yazıldım.. sosyalleşmek için elimden geleni yapıyorum...ama olmuyor olmuyor geçmiyor bu acı içim acıyor ve hiç geçmeyecek gibi... ne olur aranızdan biri bu acının bana geçeceğini söylesin ??Boşananlar/boşanmak üzere olanlar , severek ayrılanlar bu acı nasıl ne zaman geçer ? Midem'in üstünde öyle büyük bi kütle var ki sanki o hiç geçmiyecekmiş gibi.. sürekli ağlıyorum.. bu acı nasıl geçecek? Benim gibi olanlar var mı?
canim durum ne ? bosaniyormusunuz?

Merhaba kızlar , 4 aylık evliliğim bütün çabalarıma rağmen bitiyor bitmek üzere.. ailemin yanındayım. Psikolojik tedavi alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ..spora yazıldım.. sosyalleşmek için elimden geleni yapıyorum...ama olmuyor olmuyor geçmiyor bu acı içim acıyor ve hiç geçmeyecek gibi... ne olur aranızdan biri bu acının bana geçeceğini söylesin ??Boşananlar/boşanmak üzere olanlar , severek ayrılanlar bu acı nasıl ne zaman geçer ? Midem'in üstünde öyle büyük bi kütle var ki sanki o hiç geçmiyecekmiş gibi.. sürekli ağlıyorum.. bu acı nasıl geçecek? Benim gibi olanlar var mı?
Acinin gececegine emin olabilirsiniz. Kendinize bunu hatirlatin. Mutlaka gececek. Hatirlamayacaksiniz bile. Dort ay cok yeni, ne oldu ?

Biraz zaman.. Sevdim ayrılamam diyordum sevgi baki hala seviyorum ama bana yaptıkları sevgimin üstünü kapladı öfke nefret bile yok içimde. Olmayacağını biliyorum kendime bakmak istiyorum. Sende dirayetli ol kendine eziyet etme boş yere çünkü geçecek. Dünyada tek bu acıyı ben mı çekiyorum? Çok seviyorum? Ben nasıl yaşayacağım? Gibi düşünceleri at kafanďan öyle bir yaşarsın ki iyiki bitmiş dersin

Back
X