• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılanlar/boşananlar

Kız isteme adeti devam ettiği sürece, ailelere boşanırken de sorulacak, evlenirken soruluyor ya.

Neden bilemiyorum, fakat senden kötü enerji aldım ben, inandırıcı değil diye sezinliyorum yazdıkların.

Yine de katkım olsun, 4 aylık evlilikte niye iş aramadın? Sosyal olmak böyle başlar. Sen hayatının kolonunu eşin yapmışsın başta.

Sığınma evi de ha diyene kapısını açmıyor maalesef, söZde sosyal demokrat ülkemizde

Yalnızca barınma ve yemek talep edebileceğin yerleri araştır, huzurevi gibi

Kız isteme adeti devam ettiği sürece, ailelere boşanırken de sorulacak, evlenirken soruluyor ya.

Neden bilemiyorum, fakat senden kötü enerji aldım ben, inandırıcı değil diye sezinliyorum yazdıkların.

Yine de katkım olsun, 4 aylık evlilikte niye iş aramadın? Sosyal olmak böyle başlar. Sen hayatının kolonunu eşin yapmışsın başta.

Sığınma evi de ha diyene kapısını açmıyor maalesef, söZde sosyal demokrat ülkemizde

Yalnızca barınma ve yemek talep edebileceğin yerleri araştır, huzurevi gibi
İnandırıcı değil derken utopik şeyler mi yaşıyorum ? Türkiye de böyle binlerce olay war.. ve şuan annemin evindeyim.. annem sakinleşti.. lütfen destek olacağııza köstek olmayın ! Kalp kırıcı olmayın ! Ben buraya özelimi anlatıyorum.. inanmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

İnandırıcı değil derken utopik şeyler mi yaşıyorum ? Türkiye de böyle binlerce olay war.. ve şuan annemin evindeyim.. annem sakinleşti.. lütfen destek olacağııza köstek olmayın ! Kalp kırıcı olmayın ! Ben buraya özelimi anlatıyorum.. inanmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
Ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Aklımdan geçeni yazdım.

Ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Aklımdan geçeni yazdım.
Konumu tamamen okumamışsın bile.. ben istanbuldan adana ya gelin gittim.. 4 aylık evlilikte 2 ay evi yerleştirdim zaten ailelerden destek yoktu tek başıma ev yerleştirdim.. çokça da iş başvurusu da yapmıştım haber bekliyordum.. öğretmenim zaten ben... bir mesleğim war .. sırtımı kimseye dayamadım.. belirli miktar param wardı onlarda düğün masraflarına gitmişti... konum inandırıcı gelmediyse de lütfen yorym yapma bir daha !

Konumu tamamen okumamışsın bile.. ben istanbuldan adana ya gelin gittim.. 4 aylık evlilikte 2 ay evi yerleştirdim zaten ailelerden destek yoktu tek başıma ev yerleştirdim.. çokça da iş başvurusu da yapmıştım haber bekliyordum.. öğretmenim zaten ben... bir mesleğim war .. sırtımı kimseye dayamadım.. belirli miktar param wardı onlarda düğün masraflarına gitmişti... konum inandırıcı gelmediyse de lütfen yorym yapma bir daha !
Olur. Tamam. Yok yok yapmam.

Boşanmamı kabullenemiyor .. elalem ne der korkusunj yaşıyor.. yaşlı ve hasta biri annem ..

Bir avukatla görüştünüz mü? Haklarınızı öğrenin. Evi siz terketmiş gibi göründüğünüz için sizi bile suçlu çıkarabilirler 1 yılın sonunda. O ev hala sizin de eviniz. İsterseniz polis zoruyla bile gireiblirsiniz. Bence gidin haklarınızı öğrenin.

Evine gitsen diyorum kapi kilidi degistirilmisse sen evi terk etsen bile o da suclu olur. Güvendiğin biri ile evine gitsen nasil olur. Bu arada annen kac yaşında ustune bu kadar gelmemesi gerekir. Sonucta sen hata yaptiysan bile seven erkek affederdi. O adam bir daha aramaz. Tazminat vs icin kusurlu gorunuyorsin. Baska sebepler kayınvalidenin eziyet ettigine dair kanit bulman gerek.

KIzlar annem evde cinnet geçirdi.. dün aksam son paramla yemek yiyip bi otelde kaldım.. heryerde iş arıyorym çalışmak için... annem doktora da gitmeye kabul etmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım... bugün anmemle dışarda konuştuk sakinleşmişti biraz.. destek olacağına beni evden kovdu
Annene ne oluyor anlamadım.sanki o terkedilmiş gibi davranıyor.sanki bu durumda sen mutlusun da o mutsuz gibi.benimde başına geldi.annemi çok iyi tanıdım.tek başıma evimdeyim.ne anne ne kardeş...hepsi mutlu.ben yatakta.

Evine gitsen diyorum kapi kilidi degistirilmisse sen evi terk etsen bile o da suclu olur. Güvendiğin biri ile evine gitsen nasil olur. Bu arada annen kac yaşında ustune bu kadar gelmemesi gerekir. Sonucta sen hata yaptiysan bile seven erkek affederdi. O adam bir daha aramaz. Tazminat vs icin kusurlu gorunuyorsin. Baska sebepler kayınvalidenin eziyet ettigine dair kanit bulman gerek.
Beni kovdular desin.fakat msj veya whatsaptan evi terkettiğini kanıtlayan yazışmalar yoksa.

Güzel kardeşim zaman herseyin ilacı zaman . Annenleri konuşup rahatlatacak bir akraba büyük es dost yok mu hiç etrafta senin kaderini yaşayan bir sürü insan var ne ilksin nede son. Allah evlat acısı vermesin 20 yaşındaki fidanlar kara toprağa giriyor. Bunlar yaşanacak . Sen bir an önce yasal haklarını öğren belki yapacagin birseyler vardır eşinde belki bunlar karşısında yumuşar. Psikolojik destek alın devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var. Atama için yeniden kpss ye girmen gerekecek herhalde biraz çalışmayı dene Ataman olur inşallah başka bir yere gidersin daha da rahsatlarsin.

Annem hala boşanmamı kabullenemiyor...hala evde sinir krizi geçiriyor.. durumumuzda malum hala iş arıyorum..garsonluk işi buldum.. garsonluk yapmama izin vermiyorlar çıldıracak vaziyetteyim..belediyenin psikolojik destek veren bir kurumu war mı ücretsiz bilmiyorum.. kendi derdimi unuttum üzülemiyorum bile...annemle uğrasıyorum.

Güzel kardeşim zaman herseyin ilacı zaman . Annenleri konuşup rahatlatacak bir akraba büyük es dost yok mu hiç etrafta senin kaderini yaşayan bir sürü insan var ne ilksin nede son. Allah evlat acısı vermesin 20 yaşındaki fidanlar kara toprağa giriyor. Bunlar yaşanacak . Sen bir an önce yasal haklarını öğren belki yapacagin birseyler vardır eşinde belki bunlar karşısında yumuşar. Psikolojik destek alın devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var. Atama için yeniden kpss ye girmen gerekecek herhalde biraz çalışmayı dene Ataman olur inşallah başka bir yere gidersin daha da rahsatlarsin.
Devlet hastanesine psikiyatriye gittim 1 ay sonraya randevu verdiler.. garsonluk işi buldum izin vermedi.. öğretmensin sen anca öğretmenlik yaparsan salarım diyor..annemle başım dertte kızlar. Nasıl onu sakinleştirebilirim ?

O kadar üzüldüm ki yaşadıklarına. Benim eski eşim de 6. ayda annem seni istemiyor boşanmak zorundayım demişti. Altı ay yalvardım hem ona hem annesine. Ama sürekli küfürler seni istemiyorumlar neler neler duydum. Sonra ben evi terk ettim dayanamayıp. Ne zaman ki gerçekten boşanmaya karar verip avukata gittim bu sefer o vazgeçirmeye çalıştı. Bir süre eve döndüm ama yaşananlardan sonra düzelmiyor. Boşandık. Ama boşanmaya çok kararlı göründüğü zamanlarda bile sürekli yüz yüze, telefonda, mesajla kavga ediyorduk. O bile bir iletişim şekliydi. Hiçbir şekilde iletişim kurmuyorsa çok kararlı demek ki senin eşin. Hiç vicdanı yokmuş. 4 aylık evlilik nasıl bu kadar kolay biter ben anlamadım. İlişkilerde bile küslükler barışmalar uzatmalar yaşanır. Yine de ne olacağı belli olmaz. Bir senenin dolmasına çok var daha. Ama bunların yaşandığı bir evlilik devam etse bile nasıl güvenebilirsin ki. Allah hayırlısını versin inşallah.

Yalvarma ne alaka ya
Kendinizi neden böyle dusuruyorsunuz.
Bi durusunuz olsun.
Bir karar vermissiniz dogru veya yanlıs kimseye yalvarmayin

K.v yuzunden evimi terk ettim.
Telf. Kapadim esim defalarca kapimiza geldi eve dön diye karsisina dahi cikmadim(annem geri cevirdi)
1ay hic gosrusmedik buna izin vermedim.

Ben bir durus sergiledim.
Karar verdim ve arkasinda durdum.
Onunda dusunup karar vermesi gerekiyordu.

Yani k.v ve ben ayni evin icinde mumkunati yoktu artik.
Anladi,fark etti yada karar verdi.

6sene once bosanmis olacaktim.
Ama suan 13.yilimiz evliyiz hala.

Farkina vardi iki farkli kulturden insani zorla zoraki bir arada tutamayacagini.

Ben gorusmuyorum onun ailesiyle.

Ailem boşanma davasını açmamı istemiyor.. annem daha 2 gün önce eşimi aradı toparlanın dedi.. eşim anneme beni istemediğini söylemiş.. annemleri de bu duruma soktuğum için başını öne eğdirmiş gibi hissediyorum... 60 yaşındaki annem resmen eşimi aradı neredeyse yalvardı yapma oğlum diye.. ailemi bu duruma soktuğum için o kadar çok utanıyorum ki anlatamam ..öğretmenim.. adana da özel okulda öğretmenlik yapıyordum orda ki işimi bırakmak zorunda kaldım.. istanbulda da bir çok yere başvuru yaptım haber bekliyorum. Eşimin dediği tek şey evi terk etmeyecekti ne olursa olsun etmiyecekti ettiği için bitiriyorum demiş.. o anki sinirle evi nasıl terk ettim ben bile hatırlamıyorum.. kaynanama hiç saygısızlık yapmadım kahvaltısını ayağına getirdim ne istediyse yaptım.. ama bir türlü sevdiremedim kendimi..
Ne üzülüyorsun kurtulduguna şükret neden bu kadar kendini degersiz kiliyorsun bende yaptm onu zmaninda ama herşeyi kendime yaptm boşverin 4 senelok evliligi anasi yuznden btiren erkege adam denmez

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur.. Hakkınızda Hayırlısı..

Son düzenleme:
Back
X