- 24 Ocak 2017
- 110
- 32
- 13
- 37
- Konu Sahibi Toprakanagaia
Ailem arkamda şuan allah a şükür annem durumu kabullendi... kendimizi toparlayalım hemen dava açalım dediler .. ben tamam dedim.. çünkü annem babam yaşlı insanlar çok üzüldüler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bunu derim bunu soylerim. Flort ederken hic bir sorun olmuyor. Taa ki ne zaman evlendin insan o zaman anliyor birbirinin huyunu. Sans isi bu evlilik.Ben evi boşanmak için terk etmedim ona da söyledim bunu nefes almak istiyordum 2 gün ailemin yanına istanbula gideyim dedim izin vermedi gitmeme .. gidersen bir daha geri dönemezsin dedi... 5 senelik sevgililik 1 sene nişanlılık tan sonra 4 aylık evliliği haketmediğimi düşünüyorum.. en azından böyle bitmemeliydi..
Kader mi desem şans mı desemmm bilemiyorum artık bendeHep bunu derim bunu soylerim. Flort ederken hic bir sorun olmuyor. Taa ki ne zaman evlendin insan o zaman anliyor birbirinin huyunu. Sans isi bu evlilik.
Ay toprak duygusallaşma.Tmm duygusallaşırsın da çabuk at bu duyguyu üstünden.Elinden geleni yapmışsın.İstemiyorsa zorla olmazUzak dur.Nefes alsın biraz.Daha sağlıklı düşünsün.Özlesin en azından üstüne gitme.Yaşın kaç?Niye ayrılıyorsun.?Evet gurursuz biriyim ben çok haklısın .. ağır hakaretleri de duyacak kadar değersiz biriyim.. hissediyorum bunu değersiz olduğumu zaten
Beş senelik sEVgililikte bir sorun olmadı mı?Ne sorunlarınız var?Psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum.. annem ve babam yaşlı insanlar annem hasta... bunları düşünmek zorundayım.. güvenim kalmadı evet ona.. mantık olarak değerlendirirsem ondan nefret etmem lazım evet... ama kalbim ? Kalbime söz geçiremiyorum.. 4 aylık evliliğiim adana da kurduğum bir yaşam .. 5 senelik bir sevgilimdi ? İnsan bunları bi kere de kolay silemiyor o silmiş olsa bile..
Belki de blöf yapıyor burnunu sürtmek için.Geçen böyle bir konu olmuştu birkaç ay önce sonra kayboldu onda başka ayrıntılar da vardı o kişi misin yoksa?Onun için evi terk etmem büyük bir meseleymiş.. bi kere terk eden sürekli terk edermiş... ailemde çok kızdı evi terk ettiğim için.. kaynanam zaten 15 gün sonra memleketine gidecekti.. ama dayanamadım laf sokmalarına onun.. eşim de annesine çok kızıyordu gaia ya böyle davranma yapma anne bak üzülüyor diye beni eşim savundu hakkını yiyemem.. bunlar aklıma geldikçe evi terk ettiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam..
Canım bir sakin ol...Sen o birkaç ay önceki üye misin.Konı aynı konu.O burnunu sürtmek için gitmişti evdenKızın ailesi de çanak tutmuştu alie işin içine girmişti.Kayınvalide beni almadan gitmem diyordu...Orda haksızdın.Eşin belki buna sinir olmuştur.Burnunu sürtmek istemiştir ama ciddiyse yine de sana büyük bir ceza vermiş oluyor.Demekki sevgisi bukadarmış.Ama bir araya gelirsen daha olgun ol ..Hakkındq hayırlısı ve güzeli olsun..Üzüldüm bu sonuca.Umarım sana döner.Kendini affet..Kendini affetmemek çok koyar bilirim.Dönmezse de sevmemiş demek unutÜzülme demekle olmuyor kafayı yicek gibi oluyorym böyle nefesim kesiliyor aniden kalbim çarpıyor her sabah lanet ederek kalkıyorum hayata.. ben bunları haketmedim .. benim yüzyüze bile konuşmadan bitirdi herşeyi.. ailemde hiç destek olmuyor ailem hala barış diyor ..zorla güzellik nasıl olur ? 2 kere adana ya gittim kaç saat yol çektim oteller de kaldımm.. adam benimle görüşmedi bile .. ben daha ne yappıyım istanbul köprüsüne çıkıp kendimimi atayım.
5 senelik sevgililikte öyle abartı sorunlar hiç olmadı .. bende anlamadımm şoktayımmmBeş senelik sEVgililikte bir sorun olmadı mı?Ne sorunlarınız var?
Yok hayır o konuyu bende okumuştum öyle birşey yok.. en son telefonda konuştuk istemediğinii söyledi şaka gibi inanamıyorum hala.. gerçekten şaka gibi geliyor ama ailenin etkisi olduğunu düşünüyorum bu konuyla ilgiliBelki de blöf yapıyor burnunu sürtmek için.Geçen böyle bir konu olmuştu birkaç ay önce sonra kayboldu onda başka ayrıntılar da vardı o kişi misin yoksa?
Hangi konudan bahsettiniz bilmiyorum.. eşimle telefonda en son konuştuk boşanmak için 1 senenin dolmasını bekliyorum dedi.. gerçekten şaka gibi inanamıyorum.. kayınvalideyle falan ailem konuşmuyor arayan soran da yok zaten..Canım bir sakin ol...Sen o birkaç ay önceki üye misin.Konı aynı konu.O burnunu sürtmek için gitmişti evdenKızın ailesi de çanak tutmuştu alie işin içine girmişti.Kayınvalide beni almadan gitmem diyordu...Orda haksızdın.Eşin belki buna sinir olmuştur.Burnunu sürtmek istemiştir ama ciddiyse yine de sana büyük bir ceza vermiş oluyor.Demekki sevgisi bukadarmış.Ama bir araya gelirsen daha olgun ol ..Hakkındq hayırlısı ve güzeli olsun..Üzüldüm bu sonuca.Umarım sana döner.Kendini affet..Kendini affetmemek çok koyar bilirim.Dönmezse de sevmemiş demek unut
Baska birisi olabilir mi bilmiyorum .. bunu da sordum ona baska birisi mi war dedim hayır dedi..Acaba başka birisi mi var? Bir erkek bu kadar net nasıl olabilir dört ayda? Acaba süründürsen mi?
Hemde 2 kere gittim 2sinde de gelmedi şaka gibi dimi ?Yuh Adana'ya kadar gdiyorsun ve seninle görüşmüyoasıl sen onu affetme yalvarman niye.bende boşandım 7 yıl önce. Öylede bir unutursunki yeniden aşıkta oluyorsun mutluda oluyorsun aklına gelmiyor bile sadece biraz zaman merak etme
Değmez be canm karşındakinden sevgi saygı görmüyorsunki mücadele edesin.üzme kendini biraz zaman geçsin bu yaptıklarını düşününce ayrıldıgına şükredeceksinHemde 2 kere gittim 2sinde de gelmedi şaka gibi dimi ?