- 24 Ocak 2017
- 110
- 32
- 13
- 37
- Konu Sahibi Toprakanagaia
Benimde tek pişmanlığım sabretmeyip evi terk etmemdi... eşimi 5 sene çok iyi tanıdım .. annesi bana laf soktuğunda eşim beni korudu annesine karşı.. eğer korumasaydı inan şuan pişman olmazdım ... evi terk ettiğime o kadar pişmanım ki anlatamam.. ama dediğin gibi beni affedebilirdi.. bu boşanmayla sonuçlanacak kadar bu şekilde abartılmamalıydı... burnumu sürttürmek içinde böyle yapıyor olabilir eşim aşırı kinci biridir hiç bir söyleneni yapılanı hayatta unutmazKeşke biraz daha sabretseydin en azından kafan karışık olmazdı ben yinede bunun okadar büyük bir olay olduğunu düşünmüyorum esin abartiyor yada ayrılmak için bahane arıyor olabilir benim düşüncem bu yönde... yada eğer yaşadığınız yer Adana'daki küçük ve dedikoducu bir yerse eğer o gururundan da böyle yapıyor olabilir eşim evi terketti utanıyorum aman adıma sanima leke olmasın kafasında da olabilir.
Sana tavsiye sevgililik süreci evlenme süreci herseyi bir gözden geçir bu adam böyle miydi değil miydi ne zaman böyle oldu 5 yıl uzun bir süre bence az çok tanimissinizdir birbirinizi ve nelerden üzülürsünüz ne canınızı açılabilir biliyorsunuzdur .
Adam mazoşist olabilir sırf canını acıtsın burnun sürtsün diye de bunları yapıyor olabilir.
Hakkında hayırlısı olsun.