Doğru ihtar lazım. O halde ihtar olursa onun ne yapmaya çalıştığını bilin. Araştırın bu mevzuları, hakkınızı yedirmeyin.
Öyle ben onun ne nafakasını ne tazminatını istemem falan da demeyin. Ne demek istemem? Bana biri bunları yapsın afedersiniz donuna kadar alırım. Siz ona yalvarmışsınız bile onun o arabozucu kötü niyetli daha neler söylemek isteyip söyleyemediğim annesi yüzünden. Canınız eminim acıyordur.
Ayrıca annenizin yanına ziyarete gitmek sizin hakkınız. İstediğiniz zaman aşırı sıklıkta olmamak şartıyla gidersiniz. Beyefendi neymiş izin vermezmiş de izinsiz giderseniz de terk olarak algılar affetmezmiş de... Bahane bulmuş resmen boşanmaya. Annesi doldurmuş onu belki de. İnşallah şöyle fettan, cadı bir gelin bulurlar bir dahakine de o kadın hepsine dar eder dünyayı. Siz fazla masum kalmışsınız orada.
Ben olacaktım o durumda sürekli kendi evimde laf yiyip duran, kendim gitmez kaynanayı koyardım evin önüne...(gerçekte yapar mıydım bilemiyorum, ama bu olmasa da çok kötü şeyler yapardım. Ya da evin önüne koymuş kadar ederdim bilemiyorum. Benim kaynanam kötü değil o yüzden hayal edemiyorum neler yapacağımı

)