- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
unutmamış hala pesimde der konusmak için bu ani beklemiş derKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Dönmesini istediğini ben bile buradan anladımsürekli dönmesin de dönmesin. He ara sor. Hatta çelenk falan yolla.
Hiç bulaşmayım o zaman.unutmamış hala pesimde der konusmak için bu ani beklemiş der
Başka arkadaşınız yok mu sınav sorabileceginiz.? Yada netten bile baksanız bulursunuz yani bu kadar imkansız gibi görmeyin tek sınava o girmiş olamaz siz tamamen onu merak ediyorsunuz...Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Bu kadar karakterisiz birinin sınavını merak etmekte çok tuhaf duruyor.bu kadar karaktersiz olarak bahsettiğim kişinin dönmesi arzusu içinde olmak tuhaf olur bence
Bir kaç kez belirtme sebebim. Hani eski sevgiliye mesaj atma bahanesi olarak düşümülmemesi için.Dönmesini istediğini ben bile buradan anladımsürekli dönmesin de dönmesin. He ara sor. Hatta çelenk falan yolla.
Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim
Hııımm okOnun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum.
Aynı alandayız. Evet internette baktım biraz herkesin çok zor dediği bir sınav. Ne sorulmuş merak ettim.Başka arkadaşınız yok mu sınav sorabileceginiz.? Yada netten bile baksanız bulursunuz yani bu kadar imkansız gibi görmeyin tek sınava o girmiş olamaz siz tamamen onu merak ediyorsunuz...
Bir kaç kez belirtme sebebim. Hani eski sevgiliye mesaj atma bahanesi olarak düşümülmemesi için.
Aynı alanda olduğumuz için benzer sorular olur diye düşündüm sadeceKonuşmak için bahane arıyorsun
Öyle mi anlaşılacak. Bu düşünceyi aklımdan atıyorum o zamanSınav bahane dercesine
İşte bu bir bahane, yapmaAynı alanda olduğumuz için benzer sorular olur diye düşündüm sadece
Aynı sınava bende gireceğim ve alanımız aynı ondan sorsam mı dedim. Gurursuzluk olacak vazgeçtimEee öyle görünüyor, adam da bahane der hala beni seviyor der boşuna kendini bir halt sanar
Ayrılmışsınız madem ne halt yerse yer boşver yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?