Ayrıldık ama sınav sonucunu sorsam kötü mü etmiş olurum

ezik olmak istiyosan at

Başka soracak birilerini bul.. Bence. Burada bile konu açabilirsin. X sınavına girenler sınav nasıldı diye

Evet durursun sınavla ilgili gruplara gir telegramda oradan sor ben olsam bak her şeye rağmen hala bahane bulup yazıyo derim

Aynı alandayız. Evet internette baktım biraz herkesin çok zor dediği bir sınav. Ne sorulmuş merak ettim.
Zor diyenlere sorun ozaman soruları. Siz sınav sorusu sordum diyeceksiniz o da bu arada nasılsın diyecek siz iyiyim falan derken yine msjlaşmalar devam edecek. Hatta hiç cvp gelmezse pardon kuzenim atmış dersiniz o da yer

Evet durursun sınavla ilgili gruplara gir telegramda oradan sor ben olsam bak her şeye rağmen hala bahane bulup yazıyo derim
Şu saatten sonra hiç bir şekilde yazmam. Bahane uyduruyormuş gibi görüneceğim çok net sanırım herkesin dediği o

Niye ? Amaç ne sorunca ne olacak. Kişiliğini yerden yere vurmuşsun sınavı iyi olsa ne olacak kötü olsa ne olacak . Lütfen bırak şu işleri

Aynı alandayız. Evet internette baktım biraz herkesin çok zor dediği bir sınav. Ne sorulmuş merak ettim.
Aynı alanda sadece ikiniz arkadaşsınız ve başkasına soramazsınız çünkü dünyada bu bölümden sınama girensadece eski sevgiliniz

Cevaplar ard arda gelince Nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Araştırma görevliliği sınavı
Karakterine dair olumsuz düşüncem olmadan ayrılsaydım sırf sınavla ilgili bir şeyler sormaya çekinmezdim, insan gibi cevap verir muhabbet sonlanırdı ama anlattığınız tip bana çok ukala birisi gibi geldi. Her türlü farklı yönlere çeker canımı sıkar tekrar muhatap olmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…