- 14 Ağustos 2018
- 21.123
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.981
- 598
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
ezik olmak istiyosan atKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Yapmamalıymışım bütün yorumlar bahane arıyor gibi olacağımı söylemekte.İşte bu bir bahane, yapma
Başka soracak birilerini bul.. Bence. Burada bile konu açabilirsin. X sınavına girenler sınav nasıldı diyeKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
İstemiyorum onun için buraya sordum. Adama gece gece ego yaptırmaya niyet etmedim yaniezik olmak istiyosan at
Evet durursun sınavla ilgili gruplara gir telegramda oradan sor ben olsam bak her şeye rağmen hala bahane bulup yazıyo derimKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Retro bir bir gitsene yaKafalar gıcır yinegene retro falan mı var anlamadım yani. Bacım derdin yok dert arıyon yav. Otur aşşaaa sakin ol be ya
Dönmesini istediğini ben bile buradan anladımsürekli dönmesin de dönmesin. He ara sor. Hatta çelenk falan yolla.
Zor diyenlere sorun ozaman soruları. Siz sınav sorusu sordum diyeceksiniz o da bu arada nasılsın diyecek siz iyiyim falan derken yine msjlaşmalar devam edecek. Hatta hiç cvp gelmezse pardon kuzenim atmış dersiniz o da yerAynı alandayız. Evet internette baktım biraz herkesin çok zor dediği bir sınav. Ne sorulmuş merak ettim.
Şu saatten sonra hiç bir şekilde yazmam. Bahane uyduruyormuş gibi görüneceğim çok net sanırım herkesin dediği oEvet durursun sınavla ilgili gruplara gir telegramda oradan sor ben olsam bak her şeye rağmen hala bahane bulup yazıyo derim
Bak herkese cevap gelir sana gelmez sınav bahane adamı yoklamak şahaneNe sınavı ben sana bulurum
Zor diyenlere sorun ozaman soruları. Siz sınav sorusu sordum diyeceksiniz o da bu arada nasılsın diyecek siz iyiyim falan derken yine msjlaşmalar devam edecek. Hatta hiç cvp gelmezse pardon kuzenim atmış dersiniz o da yer
Arada kaynıyorBak herkese cevap gelir sana gelmez sınav bahane adamı yoklamak şahane
Üzdün konu sahibiBak herkese cevap gelir sana gelmez sınav bahane adamı yoklamak şahane
Cevaplar ard arda gelinceÜzdün konu sahibi
Niye ? Amaç ne sorunca ne olacak. Kişiliğini yerden yere vurmuşsun sınavı iyi olsa ne olacak kötü olsa ne olacak . Lütfen bırak şu işleriKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Aynı sınava bende gireceğim. Yoksa dediğiniz gibi onun sınavı beni ilgilendirmezNiye ? Amaç ne sorunca ne olacak. Kişiliğini yerden yere vurmuşsun sınavı iyi olsa ne olacak kötü olsa ne olacak . Lütfen bırak şu işleri
İyi ki ilk buraya yazmışım, rezilliğim paçamdan akacaktı yoksaBak herkese cevap gelir sana gelmez sınav bahane adamı yoklamak şahane
Aynı alanda sadece ikiniz arkadaşsınız ve başkasına soramazsınız çünkü dünyada bu bölümden sınama girensadece eski sevgilinizAynı alandayız. Evet internette baktım biraz herkesin çok zor dediği bir sınav. Ne sorulmuş merak ettim.
Karakterine dair olumsuz düşüncem olmadan ayrılsaydım sırf sınavla ilgili bir şeyler sormaya çekinmezdim, insan gibi cevap verir muhabbet sonlanırdı ama anlattığınız tip bana çok ukala birisi gibi geldi. Her türlü farklı yönlere çeker canımı sıkar tekrar muhatap olmak istemezdimCevaplar ard arda gelinceNazik düşünceniz için teşekkür ederim. Araştırma görevliliği sınavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?