Ayrıldık ama sınav sonucunu sorsam kötü mü etmiş olurum

Ezik gibi değil ama konışmak için bahane arıyor gibi olursunuz.

Rüyamda seni gördüm versiyonu var bı de bunun

Ha birde darginlarin barıştığı bu mübarek ramazan bayramında diye başlayan versiyonlar

Uff ne gerek var şimdi. İnternetten arastır bak sorulara. Forumlardaki yorumlara bak. Gerdin gerçekten de bağı tekrar kurmak hadi itiraf et. Bana değil kendine....

Ay ne alaka soruların cevaplarını bilse dahi tenezzül edip aramam asla. Ama siz dönmesini istediğiniz için bahane arıyorsunuz sadece bu.

Sorma sakın. Hem neler yapacağını ne kadar karaktersiz olduğınu yazmışsın hemde acaba sorsammı diye o sana sınav kolay dese senin sınavın kolaymı geçicek yada zor deyince kötü mü geçicek.
Senin sınava gireceğini bilmiyormu o seni arasın bak sınavda böyle sorular çıkıyor hazırlıklı ol diye. Sende yani tekrar san dönsün diye kendin bi şekilde hatırlatmaya mı çalışıyosun. WhatsApp dan o seni silmemiş sen niyd silmedin peki sinirlendim ama biraz ben şimdi

Yok yok vazgeçtim burda bi silkelediler. Ben numarasını ezbere biliyordum ama silmiştim ben. Hala da silinik. Hiç tenezzül etmeye gerek yok haklısınız

bana eski sevgilim, flörtüm böyle bir sebepten mesaj atsa konuşmak için bahane arıyor hatta öyle delirmiş ki dönmem için, bulduğu bahanenin basitliğine, ezikliğine bak der çok sevgili popomla kahkaha atarım bu duruma.

mesajına da görüldü mavi tiki atar geçerim.

bu durumda hem kendini küçük düşürdüğü hem de bilgi alamadığı ile kalır.

Atmıyorum artık zaten

İyi ki mesaj atmamışım günlerce niye attım diye hayıflanacaktım. Mesaj atmadım iğneleyici yorum atanlar sayesinde. Bugün aklıma geldiniz bayanlar. Hepinize selamlar

Kişiliği beş para etmeyen ve ayrıldığın birinin sınav sonucu seni niye ilgilendiriyor? Madem tekrar konuşmak için bahane arıyorsun niye ayrıldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…