- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.013
- 158
- 37
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Ezik gibi değil ama konışmak için bahane arıyor gibi olursunuz.Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Yazmadım, yazmayacağım.
Rüyamda seni gördüm versiyonu var bı de bununKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Uff ne gerek var şimdi. İnternetten arastır bak sorulara. Forumlardaki yorumlara bak. Gerdin gerçekten de bağı tekrar kurmak hadi itiraf et. Bana değil kendine....Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Sorma sakın. Hem neler yapacağını ne kadar karaktersiz olduğınu yazmışsın hemde acaba sorsammı diye o sana sınav kolay dese senin sınavın kolaymı geçicek yada zor deyince kötü mü geçicek.Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Sormadım sormayacağımYangin çıksa kaçarken karşılaşsam yangın merdiveni nerede diye bile sormam.
Yok yok vazgeçtim burda bi silkelediler. Ben numarasını ezbere biliyordum ama silmiştim ben. Hala da silinik. Hiç tenezzül etmeye gerek yok haklısınızSorma sakın. Hem neler yapacağını ne kadar karaktersiz olduğınu yazmışsın hemde acaba sorsammı diye o sana sınav kolay dese senin sınavın kolaymı geçicek yada zor deyince kötü mü geçicek.
Senin sınava gireceğini bilmiyormu o seni arasın bak sınavda böyle sorular çıkıyor hazırlıklı ol diye. Sende yani tekrar san dönsün diye kendin bi şekilde hatırlatmaya mı çalışıyosun. WhatsApp dan o seni silmemiş sen niyd silmedin peki sinirlendim ama biraz ben şimdi
Yazmadım vazgeçtimAy ne alaka soruların cevaplarını bilse dahi tenezzül edip aramam asla. Ama siz dönmesini istediğiniz için bahane arıyorsunuz sadece bu.
Sınav gerginliği heyecanı sardı beni. Belki de saçmalamam ondanUff ne gerek var şimdi. İnternetten arastır bak sorulara. Forumlardaki yorumlara bak. Gerdin gerçekten de bağı tekrar kurmak hadi itiraf et. Bana değil kendine....
Atmıyorum artık zatenbana eski sevgilim, flörtüm böyle bir sebepten mesaj atsa konuşmak için bahane arıyor hatta öyle delirmiş ki dönmem için, bulduğu bahanenin basitliğine, ezikliğine bak der çok sevgili popomla kahkaha atarım bu duruma.
mesajına da görüldü mavi tiki atar geçerim.
bu durumda hem kendini küçük düşürdüğü hem de bilgi alamadığı ile kalır.
Vazgeçtim, eziklikten başka birşey olmayacakSormayin poposu iyice kalkicak adamin
Aynen öyleYok yok vazgeçtim burda bi silkelediler. Ben numarasını ezbere biliyordum ama silmiştim ben. Hala da silinik. Hiç tenezzül etmeye gerek yok haklısınız
Kişiliği beş para etmeyen ve ayrıldığın birinin sınav sonucu seni niye ilgilendiriyor? Madem tekrar konuşmak için bahane arıyorsun niye ayrıldın?Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?