canım ya senin durumuna benzer bişey yaşadım bende.Anladım ki üzerine düşersen,karşındakine sendeki değerini hissettirirsen malesef böyle oluyor.Bitti dedi,2 gün sonra msj attı ulaştı,aradı ulaştı.Öyle laçkalaşıyorki herşey adamın kafasında <aa bu beni çok seviyor,ne zaman gitsem geliyor> gibi bi imaj çiziyoruz.şahsen ben öyle oldum.Bu sefer kesin kararımı verdim kapıyı çaldığında açmayacağım.Hayatın sadece kendilerinin etrafında dönmediğini öğrenmeleri gerekklava: sende bence bırak ilgilenme,evcilik oynamıyoruz,çocuk oyuncağı da değil bu.Anlasın gel gitlerle bir ilişkinin var olmayacağını ve yokluğunu gerçekten hissetsin.Ondan sonra da sen onsuzlukla değil,o sensizlikle baş etmeye çalışsın:teselli:
Arkadaşım tam anlamadım ama sana söyleyebileceğim tek bir şey var. İster kavga et, ister aşk böcüğü ol, erkek milletini şımartmaya gelmiyor, sen ona ne kadar değer verirsen o kadar kendi değerinden yitiriyorsun
söylediğini bende düşündüm..son görüşmemizde ben hala istekliydim o hala öyle zannediyor sanırım.daha bi tık yok.diyorum ya benim bu kaçma kovalamaca olayını tersine çevirmem lazım ki öğrensin.kendisinin de haklı olduğu taraflar var inkar etmiyorum ama böyle ders verir gibi olmasını da istemiyorum.ders verilecekse bende veriyorum gelsinklava:
ben söyleyim anladığım kadarıyla duygularını 2 yılın verdiği tanışıklıkla diyim artık bu kadar çabuk silip attıysa hiç bişe demiyorum da..beni cepte görüyo.seviyormu dersem evet seviyor ama ego tatminini çok güzel gördü bende..özgüveni düşük egosu yüksek sanırım.aslında neden böyle biriyle beraberim diye kendime sorunca,mantıklıca düşününce,olmaz yok diyorum.ben böyle değilim çünkü.annem ve babam beni her yönden yetiştirmek için çok şey yaptı.ben çok kiloluydum bir zamanlar denize giremiyodum annem de çok kiloluydu girdi benle denize..babam ben lisedeyken beni reinaya bile götürmüştü.merak edip yanlış yapmıyım.deneyip öğrenmek de güzel ama hep yanımda oldular acı tecrübeler yaşamadım (zaten bu ilişkiden haberleri yoktu).ama onun öyle bir ailesi yok.ailesi aman oğlum sen bilirsin bizim yüzümüzü kara çıkarma da.. sana güveniyoruz .. diye devam eden cümleler kuruyorlar ve hala öyleler.o yüzden buna bişe demiyorum zamanla gelişecektir.zaten benimle beraberken daha iyiydi şimdi içine kapandı,kötü oldu..ne diyim hayırlısı...
canım hislerime tercüman olmuşsun.evet kalbimi hep dinledim..yok aramıcam aradım zaten yeterince,bu da yordu beni..beklemiyorum desem yalan olur sadece..boyle durumlarda kim ne derse desin hep kalbinin dedigini yapar insan kırılcagını bilsede o yuzden askda mantık aranmıyor kendini fazla hırpalama aramak istediginde ne kadar cok kendini ceksende yine bi yolunu bulur ararsın o seni istemiyorum dedikce sogur en sonunda vazgecersin umarım mutlu olursun bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?