Ayrıldık ? Haksız oldugumu düşünmüştünüz ?

Ayrıldık zaten adam ortada yok carsamba günü ne yapabilirki işim bitti artık seni arayabilirim mi diyecek ?

Zaten dünden sonra hiç yazmadım onun ne diyim ki mesajına da cevap vermedim
Ama okadar zoruma gidiyoki şu konuma düşmek yanımdayken bidaha ne zaman görüşürüz erken çıktıgın gün hangisi ozaman sen gelirsin , bak bir ay oldu ayrılmıyoruz sencede çok iyi değilmiyiz gibi konuşup bu şekilde davrandı
Hadi diyelim ki bitti istediği buydu tamam bitti tek bir kelime tamam hoşcakal ben nediyim ki ne ya ?
aylar önce onu şuan bi düzenin yok ben böyle bi ilişki istemiyorum dediğimde hiç bir bağımız olmamasına ragmen bana çok üzdün beni farkındayım bende herşeyin demişti hatta o konu açıldıgında oturup ağladım zaten hayatım kötü bide senin ettiğin laflar zoruma gitti demişti ozaman bile böyle konuşurken şimdi bu kadar sallamanası
Ben onu bunaltmayım sen rahat rahat takıld dediğimde bunaltabilirsin istediğin kadar ben hiç şikayet etmem diyen adam bu hale geldi

Hayır arayıp ne diycem adam dün okadar meşgule attı bugun ayrılık mesajımı sallamadı yetmedi gel iyice ağzıma et mi diyim
Siz arayacak mısınız peki
Bu kadar rest çektikten sonra geri adım atmazsınız inşallah

Hayır arayıp ne diycem adam dün okadar meşgule attı bugun ayrılık mesajımı sallamadı yetmedi gel iyice ağzıma et mi diyim
Ozaman kendi kendinizi yemeyi de bırakın. Evet, zor, ağırınıza gitmiş gururunuz kırılmış haklısınız.
Ama adam evlendikten sonra bu şekilde davranabilirdi. Aileler vs olay çok can sıkıcı olabilirdi.
Ucuz atlattığınızı düşünün sizi sevmediğini şimdiden gördünüz

Açın film izleyin kafanızı dağıtın

Hala acaba vok mu üstüne gittim diyorsunuz. Bu adam sizi sevse ya da güven verse bu durumlara gelmezdi

İyi etmişsiniz ayrılmakla ben sakin kalıp açıklamasını dinleyin demiştim önceki konunuzda ama açıklama zahmetine giren bile yok karşınızda, iki gündür arkadaşlar da arkadaşlar diye tutturmuş, full çevrimiçi olup sizi kaale almaması da cabası, aldatma var mı bilemem ama sizi umursamama var bariz. Geçmiş olsun.

Hayır kaybetme korkum olsaydı yapmazdım ayrılık problem değil ama bu kdar umursanmamak canımı sıkan tek bir hoşcakal bile yazmaya tenezzül etmedi
Deger veren adam inanin cabalardı. Bu his zordur değersizlik hissi iyi biliyorum ama geçiyor şuan taze can yakıyor.

Siz sevgilinizin yanında çalışan sekretere takık olan kullanıcı mısınız? Öyle bir başlık vardı da.. Eğer öyleyseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu soktuğunuz şimdi de ektiklerinizi biçiyorsunuz. Bence güvensizlik duygunuz konusunda psikolojik destek almanız gerekiyor. Eğer bir ilişkim olursa benim de almam gerekiyor çünkü bende böyleyim

Senın ıcıne sınmedı bence hala adamın baskası ıle gorustugune ıkna olmuyorsun. Walog yukle telefonuna haftalık yırmı tl falan ya da baska bır wp takıp programı magazadan sana gırdıkce bıldırım gelecek bak bakalım kac saat onlıne. Yeterınce gordukten sonrada da bas engelı gıtsın ıkna olunca sen. Kalp bahane buluyor sureklı

Bırakın artık peşini. Saçma bir şekilde ayrılmışsınız ama iyi olmuş zaten o adamdan bir halt olmazdı. Yolunuza bakın artık siz de

Ayrılırken bile üstüne gitmek bu kadar olmaz adam kurtulmuş bayram ediyordur.

Ayrıldıktan iki gün sonra instagrama benim baş harfimi kalp içine alıp hikaye atmış acıklı bi şarkıyla

1 ay deli divane olmak için kısa bir süre.
Sevgililik bile denmez, ancak flört denir. Bu kadar kısa sürede de karşındaki bu kadar darlanmaz yani.

Ayrılırken bile üstüne gitmek bu kadar olmaz adam kurtulmuş bayram ediyordur.

İşin garip yanı sekreter kızın baş harfiyle benimki aynı

Ayrıldıktan iki gün sonra instagrama benim baş harfimi kalp içine alıp hikaye atmış acıklı bi şarkıyla

İşin garip yanı sekreter kızın baş harfiyle benimki aynı
hemen etkilenmeyin
tamam siz ısrar etmeseydiniz iyiydi ama seven adam da böyle yapmaz

Belki de artık onun takipten çıkarmalı ve yoluna devam etmelisin. Kendine şunu sor ;bu dramayı yaşamayı seviyor musun yoksa hala sana dönmesi yada mesaj atması gibi bir umudun (isteğin ) mu var? Bazı şeylerden,duygulardan yada kişilerden kopmak zor gelebilir ama o hastalıklı tarafı koparmadıkça sende kangren olacak..Kafanda da içinde de bitir! Eğer bitirmek istiyorsan tabi

Hayır hiç bi tepki vermedim tabiki ama ben çok istiyodum ve benimde bunalttıgım yerler oldu evet bilmiyorum en azından son bi konuşmayı haketmiştim sağlıklı düşünemiyorum
hemen etkilenmeyin
tamam siz ısrar etmeseydiniz iyiydi ama seven adam da böyle yapmaz

Nedense bas harfı alıp hıkaye atması mantıklı gelmedı adam ayrılma durumuna tepkı vermemıs onu gectım sureklı onlıne falan sızı umursamıyordu ben hala baskası var dıyorum . Belkı bas harfı aynı olan baska bırınedır ne bıleyım oyle hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…