Sanırım sevgilin ayrılmak istiyor artık ve bu fikre seni de alıştırmaya kendini alıştırmaya çalışıyor.O yüzden bir süre uzak kalmaya çalışacak senden 25 gün kadar..Kesin ayrılık yaklaşmış kendini hazırla.Yerinde olsam rest çekerdim 25 gün sonra filan görüşmek yok derdim bir daha da suratına bakmazdım.O zaman belki aklı başına gelir, gelmezse de yoluna eyvallah.Ama onun senden ayrılmasını beklersen, ki gidişat o , çok üzülen bunalımlara giren sen olursun Allah korusun bil..
bence sakın arama sorma üstüne üşüp ne yapmış olabilirirsin ki sonuçta sevdiğin için yaptığını düşünüyorum .boşver sallama şu an .bence fazla şımarmış .
ayrılık değil,sana ayrılık gerçi,sen ayrılık acısı cekeceksın ama beyfendı kafasını toplayacak sıkılmıs,nasılsa yıne sonunda goruseceksınız ona gore rahat...
ben senın yerınde olsam konusurken sunu derdım; ya sımdı tamamen ayrılırız bır daha asla bırbırımızı gormeyız yada devam ederız buna sımdı karar werelım benım 25 gun sürüncemede kalıp canımı sıkacak bı ilişkiye tahammulum yok derdım...
25 gun telefonun kapalı olması durumuna gelınce anlam weremedım eger baska bır hattı yoksa ben sanmıyorum telın kapalı olacagına dayanamaz tahmınımce,ama kesın konusmayı yap derım onun ipleri eline almasına ızın verme...
Sevdiğim için yaptım tabi ki...
İyi ama ayrılmak isteyen insanda bir soğukluk olmaz mı? Buluştuğumuzda gayet normal gülüyoruz eğleniyoruz. Ama dün bana mesaj çekmenin bile ona ağır geldiğini söyledi. Çok kötü olduğunu yalnız kalmak istediğini söyledi. Onu kaybetmek istemiyorum.
Biliyorum bak en yakın arkadaşlarımdan birisi sevgilisinden ayrıldı hem de kızı deli gibi seviyordu. Canı acıya acıya çekti gitti.Ve kız peşine düştü düştükçe soğudu düştükçe soğudu..Şu an hiçbir şey hissetmiyor bile olabilir bence.Eğer seni seviyorsa geri gelecektir kafası rahatlayınca .Ama sen sürekli onu sıkıştırırsan daha da kaçıp soğuyacaktır. Onlarda da soğukluk yoktu kavga ediyorlardı ertesi günü yine canım cicim çünkü seviyorlardı ama insan yoruluyor işte böyle ilişkide.Ben bu olaya çok benzettim seninkini de o yüzden öyle dedim.Sonunun o kızın ki gibi olmasını istemem
Teşekkür ederim. Ama bu şekilde olması ne kadar doğru? Onun telefonu kapalı. Ve benim çok ağrıma gidiyor,şu gün görüşürüz nasılsa. Neden bugün değil,neden şimdi değil? Veya önce ayrılmak istiyorum, sonrada bakalım görüşürüz nasılsa ne demek !
Ben tum bunlara karşılık Sen bilirsin yazabildim sadece... Artık telefonu açar açmaz,diğer tahmin ettiğim hattı başka bir numaradan aradım onu da açan yok. Emin olamıyorum...
Çünkü kendi de alışmış sana ya da hala seviyor ama gitmek istediği aşikar.Nasılsa görüşürz nasılsa ne zaman çağırsam gelirsin demek gibi bir şey seni özür dileyerek söylüyorum artık elinin altında görüyor.Ne zaman istesem yanımda zaten diye kendi ayrılmayı deneycek başarırsa ayrılacak başaramazsa sen zaten orada onu bekliyor olacaksın
Diğer numarayı hiç arama sen olduğunu tahmin ediyordur ondan açmıyordur belki de.
Canım üzülme ama olay bitmiş, sende kendini toplasan ve buna kendini alıştırsan iyi olur. Uzun süreli beraberliklerin klasik sonudur bu.
Muhtemelen yeni heyecanlar peşindedir. Tavizsiz bir şekilde bitirmeni ve yeni bir hayata başlamanı şiddetle tavsiye ederim.
O zaman kısada herşey bitti sen derdine yan diyorsunuz... Ne yapmalıyım peki şimdi? Ümit edip beklemek çok kötü. Sonuçta diyorum ki belki de bugün başka biriyle sıkılınca yine bana gelicek. Ben ne konuşucam ne paylaşıcam ki beni günlerce aramayan biriyle ? Böyle bitmicekti ya
İşte bu şekilde bitirirsen ancak sana dönme ihtimali olabilir.Yani sesini çıkarmayacaksın oluruna bırakacaksın bu durumun üstüne gidersen tabiri caizse bataklıkta çırpınır gibi battıkça batarsın. Öyle düşünme kendine acıma, direk ne hali varsa görsün de.Demek ki sana layık değilmiş senin güzel duygularını kaldırabilecek bir insan değilmiş bak kaldıramamış ki.Asıl o kendi derdine yansın sessiz kalır asaletini korursan pişman olur ancak.
haksızsın canım ınan ayrılmak ısteyen erkege asla manı olamazsın zaten,sen dik başlı dawranırsan gozunde yukselırsın benı bırakma ayrılmak ıstemıyorum dıe agladıgın surece sana acıyacagını mı sanıyorsun erkekler acımasız canım tam tersı dört köşe olacak.Ben ayrılmak istemiyorum. Ve şu durumda ona o seçenekleri sunarsam,daha düşünmesine izin vermeden pat diye ayrılığa sürüklerim olayı. Haksız mıyım bu konuda?
ben olsam 25 gün sonra arayacagina hic arama derim iliskimi keserim
aci ama gercek
iliskiye ara vermek diye birsey yoktur, bittiyse biter
sonucta otobüs degil ki bu mola versin
Erkek arkadasini tanimiyoruz, ama belkide o 25 gün icinde baska birini hayatina sokar
bakti olmuyor yine sana döner
kaldirabilir misin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?