Ayrıldık mı?

Sizi anliyorum, dort yil uzun bir sure ama bazi konularda cok yuz vermekle, sevgilinizin uzerine dusmekle hata yapmissiniz.
Simdi buna bir son verin bence ki sevgilinizde artik cantada keklik olmadiginizi kavrasin. Ben onsuz nasil yaparim diyorsunuz ya her akliniza geldiginde onun sizsiz nasil yaptigini dusunun. O sizi kestirip atiyorsa siz daha beter kestirip atin.
Universite yillarinda bende boyle bir durum yasadim. 2 senedir cikiyorduk, cok cocukca kavgalarimiz didismelerimiz oldu en son birgun ben yapamiyorum ayrilalim dedi. Beynimden vurulmusa dondum cunku biz hergun o gunki gibi ufak ufak didisir ama birbirimizden vazgecemezdik. Sen bensiz nasil yapacaksin dedim o da dediki "uzgunum" iki damla yas doktum sonra toparlandim tamam dedim ayrildim. Acimi kimseye belli etmedim oyleki tum ortak arkadaslarim benim ayrilalim dedigimi dusunmus. Bir anda oyle tas kalpli kesildim ki kendime ben bile inanamadim. Hayatima onu gormezden gelerek devam ettim. Nasil oldu bilmiyorum herhalde o zamanki boslugumdan 2 ay sonra baska biriyle yakinlasmaya basladim. İste o zaman deliye dondu yok bensiz nasil yaparsinlar, benden baskasini nasil seversinler gece gunduz rahatsiz etti de etti. Benden vazgecen oydu halbuki? Ben onun bu davranislarini hep gormezden geldim su an 6 yil gecti hala donuyorum desem kabul eder dusun o kadar koymus adama.
Bu kadar merhametli olmayin o sizden vazgecmis, sizsiz de mutlu olacak belli yoksa insan nasil uzak kalabilir sevdiginden. Eger o adami geri istiyorsaniz sakin ama sakin aramayin. Telefonu acik mi degil mi diye merak dahi etmeyin. Siz onu her merak ettiginizde her mesaj attiginizda o kendi egosunu tatmin edecek. Bugune kadar ona yaptiginiz tum fedakarliklardan bir cirpida vazgecin ki sizin artik eski siz olmadiginizi anlasin. İnsan mezara gururuyla birlikte girer diger her sey bu dunyada kalir. Anneniz sizi bu adami cekesiniz, elin oglu sizi uzsun, perisan etsin diye dogurmadi. Goz yaslariniza yazik.
Sevgiyle kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…